yok ole dollenırken hısedılmez 1 hafta 10 gun sonra rahme tutunmasını hıssedebılenler oluyor tabı. ama bu sperm yumurtaya gırerkenkı zamanlar degılKızlar bugün benim doğurganlık şansımın en yüksek olduğu gün sevişmeden sonra karnıma batmamı desem ağrı mı bir sancı geldi ve bu ilk kez oldu acaba bu spermin yumurtaya tutunması olabilir mi? Bebek istiyorum artık ve Umutlanmak ta istemiyorum aslında ama çok heyecanlıyım
Yani onu hissedemezsiniz bence yaMinnacık o yumurta ve sperm. İçinizde at koşturur ruhunuz duymaz
Hayırlısı olsunMinnacık olmaları hissetmemizi engellemez diye düşünüyorum benve umarım yanılmıyorumdur
yok ole dollenırken hısedılmez 1 hafta 10 gun sonra rahme tutunmasını hıssedebılenler oluyor tabı. ama bu sperm yumurtaya gırerkenkı zamanlar degıl
Umudun niye kalmıyormuş canım, hamile kalmışsındır belki de nerden bileceksinöyle olduğunu ummuştumumudum kalmadı teşekkürler
yumurtanı hıssetmen ıcın senle baglantısı olması lazım yanı bı sinir bi damar.:) yumurta ayrı bır hucre . rahme cukur acıp dollenen yumurta yerlesınce o zaman sana baglantısı olur ancak ve ancak :) ahh ahh bu heyecanlar cok tatlı oluyo rabbım gonlune gore versın. hayırlısıyla 2 haftaya guzel haber alırsın ınsallahMinnacık olmaları hissetmemizi engellemez diye düşünüyorum benve umarım yanılmıyorumdur
Çok teşekkür ederimyumurtanı hıssetmen ıcın senle baglantısı olması lazım yanı bı sinir bi damar.:) yumurta ayrı bır hucre . rahme cukur acıp dollenen yumurta yerlesınce o zaman sana baglantısı olur ancak ve ancak :) ahh ahh bu heyecanlar cok tatlı oluyo rabbım gonlune gore versın. hayırlısıyla 2 haftaya guzel haber alırsın ınsallah
Umarım öyle olurŞimdi herkes bana tepki gösterecek ama ben hamile kaldığım saniye hissetmiştim. Sabahta ne olduğunu anlayamadığım için anneme karnım ağrıyor demiştim tabi sağlıksız Bi gebelikti gitti. İnşallah seninde öyle olmuştur elinden geldiğince düşünmemeye çalış
yarışı kazanınca anneaağğğ ben kazandımmmm diye bir ses duymayı umuyorum hadi bakalım hissedersem yazıcam agdhshaYani onu hissedemezsiniz bence yaMinnacık o yumurta ve sperm. İçinizde at koşturur ruhunuz duymaz
İnanırım da nasıl ne hissettin?Şimdi herkes bana tepki gösterecek ama ben hamile kaldığım saniye hissetmiştim. Sabahta ne olduğunu anlayamadığım için anneme karnım ağrıyor demiştim tabi sağlıksız Bi gebelikti gitti. İnşallah seninde öyle olmuştur elinden geldiğince düşünmemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?