Dollenme hissedilirmi

Bebisvarmi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2021
93
24
3
28
Dollenme olduysa hisseden varmi ne gibi belirtiler olur ilklerde yardim ci olursaniz sevinirim

Ben oğluma hamile kaldıgmda sol kasıgımda kanat çırpması gıbı bı bis olmustu. Ozaman hıssetmıstım hamile kaldgmı. Kelebek bir yere sıkısır ve kanat cırpar ya aynı öyle bi his 1 dakika kadar sürdü o hissi anlatamam hem komık hem heyecanlı
Bide ben hiç üşüyen bi tip değilim eylul ayıydı yelek patik ne bulsam giyiyordum rengim atmstı resmen
Surekli bi uyku hali,
Sonra çok fazla bel ağrısı yaşadım..
Yerleşme kanaması vs seklınde devam etti.

insallah bu ay tutar ya tesekkurler cvp icin cok saolun

22 sinde doktora gittim ilac verdi proxywomen esimede proxymen o gece basladik denemeye 3 gun sonrada yumurtalama gunum 22 sinden beri deniyoruz ama kasiklarim ve belimin ortadinda cok agri var bide sut kivaminda bi akinti
10 gün sonra test yapabılrsn canm varsa çıkar zaten umarm hamilesindir

Dollenme olduysa hisseden varmi ne gibi belirtiler olur ilklerde yardim ci olursaniz sevinirim
Dollenme genelde hissedilmez. Yumurtlama hissedile bilir. Ondan sonraki belirtiler yumurtlama belirtileri ola bilir. Dollenip rahme tutundukdan sonra salgilanan hcg hormonuyla belirtiler yavas yavas başlar. Ama 3 gunluk dollenmeyi hissedemezsin

Dollenme genelde hissedilmez. Yumurtlama hissedile bilir. Ondan sonraki belirtiler yumurtlama belirtileri ola bilir. Dollenip rahme tutundukdan sonra salgilanan hcg hormonuyla belirtiler yavas yavas başlar. Ama 3 gunluk dollenmeyi hissedemezsin
10 gun sonra test yapcam insallah tutar bu ay ya tesekkurler buarada

Yerleşme kanaması görmüştüm. Başka da bir belirti yaşamadım. Gerçi ben genel olarak belirti yaşamadım. Bir iki bulantı yaşamıştım o da adetim gecikmisti bir o. İkinci gebeligimde hele hiçbir belirti vermedi bulanti dahil. Söylemesi kolay biliyorum ama fiziksel bir sıkıntı olmamasina rağmen gebelik gerçekleşmiyorsa sebebi genelde psikolojik oluyor. Sebepsiz infertiliteyi de ayrı tutuyorum. Benim görümcemin bir yıl çocuğu olmadi. Bir sıkıntı da yok gibiydi. Ama ailevi birkaç şeyden bunalmış galiba. Çağırdım bana gel uzaklaş oradan dedim. Kaynanamla beraber geldiler. İki hafta kadar kaldı benim oglanla oynadı etti, rahatladı, kafasını dağıttı. Evine döner dönmez gebe kaldi. Kafaya takmak da çok etkiliyor.
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

bende herkesin hissedebilceğine inanmıyorum ama ben kendim adetime yakın değişik sanki buz gibi bir bıçak kesmişde sızlıyo gibi hisetmiştim .tabi hiç hamileyimdir ondandır demedim hamile olduğumu öğrendikten sonra aaaa değişik ağrı buymuş demek diye düşündüm

Cok tesekkur ederim 1 oglum var 8 yasinda ikincisini istiyoruz ama 8 yildir olmuyo bu ay bekliyoruz hsyirliysa olur insallah Allah isteyene nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…