• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dollenme yine olmamis bir hayal kirikligi daha

Canim cok gecmis olsun..Rabbime sigin duayla ve sabirla.
Inaniyorum mutlaka sana vericektir rabbim mujdeni canim!
Birsonraki tedavini Turkiyede yaptirmani bende tavsiye ederimcanim.
bende yurtdisinda yasayan biri olarak burda bu tur islerin uzerine fazla yogunlasmadiklarinin en yakin sahidiyim canim. Pek fazla ilgilenmiyorlar ve sureyi cok uzatiyorlar. Bende bunu goze alaraktan turkiyede yaptirdim tedavimi..
Allahim yolunu acik eder insallah canim..uzme kendini...kendini toparla sonra yola devam!!

canim ya cok gecmis olsun senin neler yasadigini cok iyi biliyorum bende almanyadayim ve 4. denememi yaptiriyorum kismetse cokzor canim bu yolda olmak bende bu donmus embriyolari denedikten sonra tr de denemeyi düsünüyorum burada fazla önemsemiyorlar sanki gerci ben dr umdan memnunum ama gene de memlekette yaptirmayi istiyorum artik...ümidimizi hic bir zaman kaybetmeyelim bir gün gelecek bizler de bebegimizi kollarimiza alacagiz ..bende 5 senedir ugrasiyorum elimzden hic birsey gelmiyor beklemekten baska...

tsk ederim kizlar hep yanimda oldunuz artik takmamaya karar verdim bakalim turkiyeyi bekliyoruz nasipten ote koy yok allah butun isteyenlere versin

Back
X