- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 53
- 30
- Konu Sahibi sedaadeserhan
-
Döllenmeden kaç gün sonra kasık ağrılarınız başladı acaba yada adete kaç gün kala başladı
Benimde pek ağrım yok da adetime 9 gün var daha amaHerkeste olacak diye bir şey yok. Benim 12.haftada ciddi kasık ağrılarım oldu öncesinde hiçbir şey yoktu
Benimde pek ağrım yok da adetime 9 gün var daha ama
4 aydır buna uğraşıyorum inanın ilk aylarda o kadar çok dinledim ki yalancı belirtiler yaşadım hep o sebeple sorun bende mi diyorum ama her seferinde de adet oluyorum o ayrıKendinizi dinlemeyin, belirti aramak için. Hamilelik belirtileri regli belirtileriyle neredeyse aynı. Üstelik herkeste farklı şeyler oluyor. Ben reglim 10 gün geçince test yaptım ve yapmasam daha da hamile olduğumu anlamazdım. Sıfır belirtiydi..
4 aydır buna uğraşıyorum inanın ilk aylarda o kadar çok dinledim ki yalancı belirtiler yaşadım hep o sebeple sorun bende mi diyorum ama her seferinde de adet oluyorum o ayrı
Çok şükür daha kasık ağrısı çekmedim çok fazla ayakta durursam, hızlı harekette tatlı ağrı hissediyorum hemen gidip yatıyorum.çok yeni diye belkide yarın adet günüm çünküDöllenmeden kaç gün sonra kasık ağrılarınız başladı acaba yada adete kaç gün kala başladı
Ağız tadimda değişiklik oldu 3.4 gün ne yesem geçmedi, ve karnım çok şiştiKizlar döllenme zamaninda birseyler hissettiniz mi? Veya belirtiler falan oldu mu??
Canim sen ta ozamandan anladin mi hamile oldugunu?Ağız tadimda değişiklik oldu 3.4 gün ne yesem geçmedi, ve karnım çok şişti
Döllenme zamanı bir şey hissedebilecegini pek sanmam canım . Bildigin regli belirtileri yasadigim bir aydı gebeligimi ögrendigim ayKizlar döllenme zamaninda birseyler hissettiniz mi? Veya belirtiler falan oldu mu??
Tamam canim anliyorum, benimkide soru iste nebilim bi umut insan uzun zamandir bekleyince böyle her bi agri sizida hamilelige yormak istiyor piskolojikmen öyle oluyor.. hayirlisi bakalimDöllenme zamanı bir şey hissedebilecegini pek sanmam canım . Bildigin regli belirtileri yasadigim bir aydı gebeligimi ögrendigim ay
Umut her zaman var canım zaten yanlış anlama insallah güzel haberler alırsın bu ayTamam canim anliyorum, benimkide soru iste nebilim bi umut insan uzun zamandir bekleyince böyle her bi agri sizida hamilelige yormak istiyor piskolojikmen öyle oluyor.. hayirlisi bakalim
Sagol canim, sizler hamile anneler sayesinde burda zaten cok umutlaniyor insan.. allah kimsenin kucagini bos birakmasinUmut her zaman var canım zaten yanlış anlama insallah güzel haberler alırsın bu ay
Evet.Canim sen ta ozamandan anladin mi hamile oldugunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?