Döllenmeden kaç gün sonra kasık ağrılarınız başladı acaba

Adete 3-4 gün kala ve normal regl günümde regl öncesi ağrı ve İnanılmaz bel ağrısı çektim.
Yumurtlama benim ağrılı geçtiği için sonrası adete yakın başladı

Benimde pek ağrım yok da adetime 9 gün var daha ama

Kendinizi dinlemeyin, belirti aramak için. Hamilelik belirtileri regli belirtileriyle neredeyse aynı. Üstelik herkeste farklı şeyler oluyor. Ben reglim 10 gün geçince test yaptım ve yapmasam daha da hamile olduğumu anlamazdım. Sıfır belirtiydi..

4 aydır buna uğraşıyorum inanın ilk aylarda o kadar çok dinledim ki yalancı belirtiler yaşadım hep o sebeple sorun bende mi diyorum ama her seferinde de adet oluyorum o ayrı

Döllenmeden kaç gün sonra kasık ağrılarınız başladı acaba yada adete kaç gün kala başladı
Çok şükür daha kasık ağrısı çekmedim çok fazla ayakta durursam, hızlı harekette tatlı ağrı hissediyorum hemen gidip yatıyorum.çok yeni diye belkide yarın adet günüm çünkü

Döllenme zamanı bir şey hissedebilecegini pek sanmam canım . Bildigin regli belirtileri yasadigim bir aydı gebeligimi ögrendigim ay
Tamam canim anliyorum, benimkide soru iste nebilim bi umut insan uzun zamandir bekleyince böyle her bi agri sizida hamilelige yormak istiyor piskolojikmen öyle oluyor.. hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…