- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 53
- 30
- Konu Sahibi sedaadeserhan
Döllenmeden sonra her gün daha mı şişti göğüsleriniz kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç göğüslerim şişmedi doğumum yaklaştı halen bir değişiklik yok sadece koyu yerlerin çapı genişledi yeni yeni.Döllenmeden sonra her gün daha mı şişti göğüsleriniz kızlar
Hadi ya demek göğüsler şişmeden de hamile olunabiliyorHiç göğüslerim şişmedi doğumum yaklaştı halen bir değişiklik yok sadece koyu yerlerin çapı genişledi yeni yeni.
Belirtilere takılmamak lazım herkesin bünyesi bir değil sonuçtaHadi ya demek göğüsler şişmeden de hamile olunabiliyor![]()
Döllenmeden sonra her gün daha mı şişti göğüsleriniz kızlar
Hiç mi değişim yok canım sertlik oluyormuş galiba ama27+2 hala aynı![]()
Hiç mi değişim yok canım sertlik oluyormuş galiba ama![]()
Bir şey soracaktım canım kasık ve karın ağrıların oldu mu hiç ilk başlarda oldu ise ne kadar sürdüHiç göğüslerim şişmedi doğumum yaklaştı halen bir değişiklik yok sadece koyu yerlerin çapı genişledi yeni yeni.
Benim oda olmadı yani 2 gün falan regl olacak gibi oldu ondada benim hep hafif bir ağrım olurdu o şekilde oldu. Midemde öyle kötü olmadı bir kere bile kusmadım. Planlı olmasa gerçekten anlamazdım bile hiçbir şey olmadı desem yeridir çünküBir şey soracaktım canım kasık ve karın ağrıların oldu mu hiç ilk başlarda oldu ise ne kadar sürdü
İyi o zaman maşallah. Bende 4+3 çok yeni daha ama kasık ağrım oluyor ilk olduğu için ister istemez çok merak ediyorum normal mi diyeBenim oda olmadı yani 2 gün falan regl olacak gibi oldu ondada benim hep hafif bir ağrım olurdu o şekilde oldu. Midemde öyle kötü olmadı bir kere bile kusmadım. Planlı olmasa gerçekten anlamazdım bile hiçbir şey olmadı desem yeridir çünkü![]()
Normalmiş yani doktorum hep öyle söylüyordu yinede çok oluyorsa doktorunuza hemen gidin mutlakaİyi o zaman maşallah. Bende 4+3 çok yeni daha ama kasık ağrım oluyor ilk olduğu için ister istemez çok merak ediyorum normal mi diye
Sağ ol cevap verdiğin için canım benim rabbim banada nasip etsin o duyguyuHayır yani boyut, sertlik falan yok. Sadece artık uçları daha belirgin ve koyu renk. Ancak o da ilk haftalardan olan bir şey değildi![]()
Sağ ol cevap verdiğin için canım benim rabbim banada nasip etsin o duyguyu![]()