Doludizgin Yıllar - Atv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wiseacre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2w4js4o.jpg

( alıntıdır )
http://www.doludizginyillar.com/index.asp

Kızlaaarr izlediniz mi diziyi çok güzeldi :asigim: Sonunda kavuştuk dizimize çok şükür :dance: ohhh bee :teytey:

selam arkadaşlar..opuyorumnanaktan
bu dizi bnm favorilerimden biridir..:lepi:
izleyen varmı bılmıyorum ama akşam üzeri ve gece trt tekrarlarını yayınlıyo ve ordan tekrarlarını izliyorum.arada ızleyemedıgım bölümler olmuştu ve bu tekrar işi çok iyi oldu gerçekten :))
güzel bi sonla sezon finaline girmişti.en yakın zamanda yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum..sırnaşık şey
ayrıca o bekir beni gülme krizine sokuyo resmen.her söylediği ayrı komedi doğrusu kaydirigubbakcemile3

başlasın artık dizimiz yaa :(
ayrıca hbriniz varmı arkadşlar gerçek hayatta yusuf ve deniz aşk yaşıolarmış.yani barış ve feraye :)

28 Eylül de başlıcakmış yeni sezon oha yani ne diyim zaten erkenden tatile girdiler bide en geç onlar başlıyo sanki tutulmayıpta Trt ye şutlanan dizi onlar değil :dilcikar:

Geçen hafta yeni bölümü vardı Gülşen'in yerine çikin bi kız gelmiş gerçi oda çikindi zaten ama neyse naniknanik

yeni gelen kızda k.vadisindeki fundaya benziyo ama hiç sevmedim gülşenin değiştiğini görünce tamamınıda izlemedim zaten
bu arada gerçek hayatta gülşenle barış aşk yaşamıyolar mıydı fisfisfis ben onları bi magazin programında görmüştüm birlikte yüzüyolardı fisfisfis

bu arada gerçek hayatta gülşenle barış aşk yaşamıyolar mıydı fisfisfis ben onları bi magazin programında görmüştüm birlikte yüzüyolardı fisfisfis

O gördüğünüz gülşen değil ferayeydi. deniz özpınarla çıkıyorlar yani kaydirigubbakcemile4

gülşenle şey sevgiliymiş..arka sıralardaki yadigar..

Aaaa bu dizi TRT1'de değilmiydi hangi ara ATV'ye geçti.delikafadulden

Back
X