domates püresi

sherxix lady1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
41
0
86
39
İstanbul
acil yardım (help me) kızlar 10 kilo domates aldım yemeğe katmak için menemen yapmak için kavanozda saklamak istitorum nasıl yaplıyorrrrrrrrrrr lütfen yardımcı olurmusunuzopuyorumnanaktan

Cnm rendele yada
kabuklarıyla 4 e bÖl robottan geÇır
derın bı tencerede normalden brz fazla tuz koy pıŞır kavonozlara koy sıkıca kapat sona onları su dolu bı kapta brz kaynat kı bozulma rıskı olmasın
kımısı sıcak kavonozlara koyup ters kapıyo ama genede suda kavonozları kaynatınca daha garantı olur

teşekkürler canlarım ben yaptım domatesleri 4 e böldüm robotta çektik,sonra ince bir tülde (duvak gibi ince bir tül) sırf kabuğu ve çekirdeği kalıncaya kadar sıktık onları sınra elde etmiş olduğumuz suyu büyük boy tenceyere aldık evin bahçesi müsait olduğu için ateş yaktım orda tencereyide üstüne ohhh bi güzel olduki sormayın valla sonracıııma domates suyu salça kıvamınına gelenceye kadar kaynattık ,olunca ateşten indirdik tencereyi kavanozlara doldurdum ben ters kapattım onları sonra 2-3 gün geçince bitane küçük kavanoza da koymuştum onu açtım nasıl olmuş bi bakayım dedim allahım yok böyle bişiii kendime inanamadım süper olmuş o makarnaya bir tat veriyoe varyaa süper amaaa tek başıma yapmadım kocacımla beraber yaptık herşey için teşekkürler kızlar

Ben rendeler yemeklere katacağım kadar buzdolabı poşetlerine koyup dondurucuya atarım.

Back
X