Pilav Tarifleri Domatesli Pirinç Pilavı - Zeki Gıda Sponsorluğunda

ne yazacağımı bilemedim. domatesli pilavı çok severim. dibi tutmuş o çıtırları ayrı bir severim. ikisi bir arada offf offfffff
Ve ben özellikle dibini tutturup Kızartmak için domatesli pilavı seçtim desem çok yakisiyormus gercekten beybi, herkes bol bol yapip yesin istiyorum

Ellerine sağlık Kiraz'ım, içine domates giren bir şeyin kötü olma ihtimali yok. Bol şanslar diliyorum, kocaman öpüyorum
Canım kuzucumm çok teşekkür ederim,domatesi bende çok severim. Pilavı yaparkende acaba pişince domatesin tadı azalır mi ki diyordum, hiç korktuğum gibi olmadı buram buram domates geliyordu çok öptüm çok kalp kuzum

Ellerine sağlık canım.Daha önce hiç yapmadım ve yemedim ama çok iştah çekici duruyor . Başarılar dilerim canım.

Harlı ateş benzetmene müsadenle ölüyorum şuan ama gülmekten
Bu tarifi hep deneyeceğim diyorum bir türlü nasip olmuyor şimdi sen yaptın ya aldım kaydettim Eline sağlık kirazlım balım

Harlı ateş benzetmene müsadenle ölüyorum şuan ama gülmekten
Bu tarifi hep deneyeceğim diyorum bir türlü nasip olmuyor şimdi sen yaptın ya aldım kaydettim Eline sağlık kirazlım balım
Haklı ateş nerde dedim kız, tarifte mi yapmışımdır zaten tarif yazmak çok zor bir şey sen bunu dene bak beybitom, çok lezzetli oluyor,denendi onaylandı birebir uyumlu tarif geldi haaagggniiimmm sağol kuzucumm

Senden kirazlı pilav beklerdim ama olsun domatesli de güzel olmuş sosyalimmm eline emeğine sağlık başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…