Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet sevgili Kadınlar klubu bilmiyorum kimler hala ailesiyle yaşıyor hala annesinin yanında yaşantısı boyunca hıc yanından ayrılmamışş...
yas ılerledıkten sonraa sanırım annesı domınant olanlarda bu daha fazlaaa artık zorlanıyorsunnn ne kadar sevsen de kıyamasan da bırakıp gıdemesen de onu anlayamıyorsun hos anlatsan da ona anlatamıyorsun:s
erkek kardesıne daha fazlaa esnek sana her zaman bır katı..hakkın olan seylere karsı mutluluguna gursagına tıkayannn anneler....
sorun nasıl cozulurr bılmıyorum da tek bıldıgımmm onu bu kadar severken onun byum gostemek uyruklarına ya da yasayıs tarzındakı hatalara uyum gostermek adı altında saygı temasına daha gelemıyorum.
BIR ANNEnın ne kadar seyee hakkı vardır ben bır bıreyımmm o da bı bıreyy...benı dunyaya getırırken sahıbımmm olacagını soyleseydı ben ona gore belırlerdım yasantımııı sımdııı ıseeee sadece BIKTIM su hayattan dahıı...BEZDİMMMM!!!!
Evet değerli kardeşim merhaba nasılsın ben günay yeni katıldım forum çok hoşuma gitti bana hitap ettiğini düşündüm dedim bir umut ışığıda ben yakayım ...
Evet maalesef baskı her ailede olan birşey sanırım bu doğru bilinen yanlışların hayatımızda yer edinmesi sebebiyledir. Anneler bazen kaş yapayım derken göz çıkartıp hiç olmaması gereken hayati hatalara kazalara sebebiyet verebiliyorlar özelliklede anneler bu konuda çok iradesiz davranabiliyorlar halbu ki kadın olsun erkek olsun her evlat korunup kollanmalı ama sınırı olmalı ... Bu da maalesef geçmiştekilerin katı siyasetleri aile anlayışlarına yansımasından kaynaklanıyo ...sevgiyi abartabiliyorlar işkenceye çevirebiliyorlar yada hayvanlar gibi koklaşıp iki dk sonra birbirininin gözünü oyan zihinyetlere dönüşebiliyo ... Allah hepimize sabır versin dilerim güzel bir dostluğumuz olur lütfen sizde bana yazın görüşelim ... Düşüncelerinizi paylaşın bekliyorum sevgi ve saygıalrımla hayırlı akşmalr ...
Evet değerli kardeşim merhaba nasılsın ben günay yeni katıldım forum çok hoşuma gitti bana hitap ettiğini düşündüm dedim bir umut ışığıda ben yakayım ...
Evet maalesef baskı her ailede olan birşey sanırım bu doğru bilinen yanlışların hayatımızda yer edinmesi sebebiyledir. Anneler bazen kaş yapayım derken göz çıkartıp hiç olmaması gereken hayati hatalara kazalara sebebiyet verebiliyorlar özelliklede anneler bu konuda çok iradesiz davranabiliyorlar halbu ki kadın olsun erkek olsun her evlat korunup kollanmalı ama sınırı olmalı ... Bu da maalesef geçmiştekilerin katı siyasetleri aile anlayışlarına yansımasından kaynaklanıyo ...sevgiyi abartabiliyorlar işkenceye çevirebiliyorlar yada hayvanlar gibi koklaşıp iki dk sonra birbirininin gözünü oyan zihinyetlere dönüşebiliyo ... Allah hepimize sabır versin dilerim güzel bir dostluğumuz olur lütfen sizde bana yazın görüşelim ... Düşüncelerinizi paylaşın bekliyorum sevgi ve saygıalrımla hayırlı akşmalr ...
cok duygusal bı anımdayımmm cok tesekkur ederım zaman ayırıp yazdıgın ıcın canımmm ne kotu kıı ınsanlar buyuk olsun kucuk olsun hep kendııı cıkarlarını gozetmektedırlerrrrr...ANNEmi çok sevebılırım ama bu kadar tek yonlu dusunce varsaa nasıl olur kııı anlam veremıyorum ah ah bılmem gunhannn .yıne hersey gecıcek yıneee hersey baskalasıcakkk ama kırgınlıklarrr yanımızdaaa kalannn ...her dırhemdeee eksılmekkk cok kotu....
anneler cocuklarını korumak istiyorlar (eşleri ölmüşse dahada çok)
erkek cocuklara biraz esnek davranıyorlar (başına bir şey gelmez deyip)
kızları ise daha çok sıkıyorlar (başlarına birşey gelir deyip)