- Konu Sahibi delaleminsin2013
-
tam 5 gun once bugazimda siddetli agri basladi nefesim daraldi cigerlerimde agri vardi okusurukle beraber, aksamina atesim 39.8 e yukseldi, gece nobetciye gittim ve bende domuz gribi olmustum...Ayakta zor yuruyordum..Hic bukadar kotu bir hastalik gecirmedim ve cok korktum..Sukurler olsun atlattim sayilir, 2 gun hic yataktan cikmadim bol sivi tuketim vitamin c ictim, halen disariya cikmiyorum ayagi kalkabiliyorum sukur.. Kendinize cok ama cok dikkat edin!
ayy bnimde bogazım aggrıyooo yaaaaaaaaaaaa:bbo:cok sagolun, evet teshis koyuldu,acile gittim, once aramistim belirtiler Domuz gribine benziyor dediler, cigerlerimi dinlediler kalp atislarimi dinledi ve hemen anladi zaten cunku her aksam 8-10 kisi acile gidiyormus ve domuz gribi olan cokmus ondan artik hemen anlabiliyorlar burda, ben Yurtdisinda kaliyorum burda ilac vermiyorlar hemen, once 3 gun atesin dusmesi gerekiyor dusmezse kontrol altina aliyorlar sonra antibiotik aliyorsun, tabi baska bir hastaligin yoksa, bu girpte cigerlerin cok onemli iltihap kapabilir, ustelik 5 aylik bebegim var emziriyorum Allahima sukur ki ona okadar bulasmadi tulbent bagliyorum bulasmasin diye evdekilere , buarada grip oldugunuzu hissetiginiz an bence hemen gidin doktora Allah korusun cunku bugaz agrisiyla basliyor yanma oluyor oksuruk, bas agrisi ve titreme usutme geliyor ates cikiyor her yerinde agri oluyor..Allahim hepinizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?