Yorumunuz icin tesekkur ederim, inanin ben hic bir yorumu kötü olarak algilamiyorum, alınmıyorum, kötü gibi görünen sert mizaçlı yorumlarda da aslinda hep hayatin gerceklerini söylüyor konu sahibinin iyiliği icin yaziyoruz. baskasi söz konusu olunca insan disardan bi gözle en mantıklı olanı düşünüyor ve sanki yerinde olsam korkusuzca yaparım ben diye düşünüyor. Bunu şöyle düzeltelim boşanmak istiyorum, ama bu şartlarda boşanmak istemiyorum. Cocuklarimin düzeni simdikinden eksik olsun istemiyorum, aslinda bi yandan da ailesi söz konusu değilken eşimle problem yaşamamamiz kafami karıştırıyor. Bak diyorum o konuda da düzelse demekki hic sorunumuz kalmayacak veya ilk evlendigimiz senedeki haliyle şimdiki halini kiyasladigimda baya değişmiş tabiri caizse eskiye göre adam etmisim gibi görüyorum, bazi konularda bu kadar ilerleme katettiyse belki bi tık daha ilerler rahat ederiz diyorum. Bi de eşim aşırı fevri çabuk parlayan bi insan, kendisi de diyor sinirlendiğimde söylediklerimi ciddiye alma diye.
Ama diğer yandan düşününce nereye kadar duzeltmeye calisicam nereye kadar sabredicem ailesini vs cekicem bugun kardeşi yarin yeğeni öbür gün bilmem nesi hep bi sorun yaratacaklar yine. Ee biz bizeyken tamam cok iyi davranıyor da araya 3.kisi girince ben bu kadar degersizlestiriliyorsam biz bizeyken iyi olmasinin ne manası var diyorum. Şuan hemen gemileri yakacak kadar bi durum yok ama ilerisi için sonumuzu göremiyorum. O yüzden biseyler yapmaya cabaliyorum. Ne bileyim öyle iste...
Bebeğinizi sag salim kucağınıza alin insallah