ben anlamadım bir türlü zaten evsiz kalan çocuk için anaanne değil mi anaannenin annesi mi oluyor evden atan kadınAdama bak ya, kaç yaşında
O anneanneye de diyecek birşey bulamıyorum. Hem kızını hem torununu süründürmüş. O yavrucağın ne suçu vardı da atıyosun evden. Anneanne suçsuz falan değil. Toplumumuzda bolca bulunan pis bir zihniyete sahip. O çocuk evlilik dışı diye kötü sayan insan örneği işte. Günahsız masum yavrucağa oldu olan
ben anlamadım bir türlü zaten evsiz kalan çocuk için anaanne değil mi anaannenin annesi mi oluyor evden atan kadın
arada geçen hatalar silsilesi de bu duruma getirmiş senin kızın 43 yaşında ki evli adamdan hamile kalsın sen şikayetçi olma sessiz kalAnne 17 yaşındaymış birde babaya bak kaç yaşında evli barklı kart zampara
olan masum bebeğe olmuş
ben de sonradan anladımaa şey oldu
Benim anneanne dediğim, hostes kızın anneannesi. Mesajımı da editledim, yanlış anlaşılmasın.
Hostes kız var, bebeği annesine veriyor, hostes kızın anneannesi de, hostes kızın annesini evden kovuyor
Kafam benim de karıştı bi an
ben de sonradan anladım
nene evden kovduysa nasıl anaanneyle sokakta kalmış oluyorlar oldum bir an
zihniyet dedin ya şu anda o evden atan nene kendini çok haklı görüyordur biliyor musun ne yapacaktım elalemin ..... ben mi bakacaktım yüzümüzü yere eğdiler vs. vs. diyordur
kimsenin günahını almak istemiyorum kimsenin de yaşadığını bilemem ama çoğunluk böyle düşünüyor sanki
ayyyy zaten aldatılıp diğer kadinlsri suçlayan mahlukatlar da ayrı aptal, kocalarının beynine silah dayıyor saki kadınlar. Bu olaya gelince de Allah çoluk çocuğumuza akıl versin, babası yasinda Ada'mla...arada geçen hatalar silsilesi de bu duruma getirmiş senin kızın 43 yaşında ki evli adamdan hamile kalsın sen şikayetçi olma sessiz kal
bin kez desin kız ben isteyerek beraber oldum diye
ki isteyerek olmama ihtimali de var
şimdi ne olacak olan masum bebeğe oldu
bu herif te hiç bir şey olmamış gibi evinde karısının yanında oturacak çocuklarını sevecek
karısı da benim kocamın suçu yok o kuyruk salladı deyip kendini avutacak bildik manzaralar bunlar
isteyerek de birlikte olmuş olabilir.arada geçen hatalar silsilesi de bu duruma getirmiş senin kızın 43 yaşında ki evli adamdan hamile kalsın sen şikayetçi olma sessiz kal
bin kez desin kız ben isteyerek beraber oldum diye
ki isteyerek olmama ihtimali de var
şimdi ne olacak olan masum bebeğe oldu
bu herif te hiç bir şey olmamış gibi evinde karısının yanında oturacak çocuklarını sevecek
karısı da benim kocamın suçu yok o kuyruk salladı deyip kendini avutacak bildik manzaralar bunlar
tabii olabilir ama yine de o herif ceza almalıydıisteyerek de birlikte olmuş olabilir.
o yaştaki kızların bazılarının kart heriflere zaafı olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?