• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Donarak öldüğü açıklanan bebeğin babası yakalandı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
Donarak öldüğü açıklanan bebeğin babası yakalandı
Donarak öldüğü açıklanan bebekte yapılan incelemede farklı bulgular ortaya çıktı. Ailesinin ifadesi ise şoke etti...

DRAM ÇIKTI

fft31_mf7498840.Jpeg

İddiaya göre, C.A.’nın bir otobüs firmasında hostes olarak çalışan kızı F.A., 17 yaşındayken evlilik dışı bir ilişkiden hamile kaldı. F.A., olayın duyulmasını engellemek için uzun süre hamileliğini gizledi. Ancak bir süre sonra, annesinin durumdan haberi oldu. F.A., karnında taşıdığı bebeğin babasının A.K., olduğu öne sürdü. Aile, reşit olmayan biriyle cinsel ilişkiye giren A.K. hakkında polise başvurmak yerine, olayı saklı tuttu.

EVDEN ÇIKARDI

F.A., geçtiğimiz Mart ayında doğum yaptı. Şehirler arası otobüslelerde çalışan genç kadın, minik bebeği 43 yaşındaki annesi C.A.’ya verdi. Fatih’te 65 yaşındaki annesinin yanında kalan C.A., Aybüke bebeğin bakımını üstlendi. Fakat C.A.’nın annesi, evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen bebeği evinde istemedi. Annesinin evinden çıkarak kısa süreliğine bir ev tutan C.A., kirayı ödeyemeyince, akrabalarının yanında kalmaya başladı. Günübirlik yatılı misafirliklerle yaşamını devam ettiren C.A. bazı geceler; hastane, park ve sokaklarda sabahladı. C.A., yaşadığı zorluğa rağmen torununu bırakmadı.

KANEPEDEN DÜŞTÜ

fft31_mf7498841.Jpeg

Minik bebeğin annesi F.A. ile Aybüke’nin anneannesi C.A. gözaltına alındı.

Sözcü'den Habip Atam'ın haberine göre yılbaşında, hava soğuk olduğu için sığınacak bir yer arayan C.A. halasının evine gitti. Geceyi halasında geçiren C.A. 1 gün sonra sokaklara geri döndü. Halasının evindeyken kanepeden düşen Aybüke bebekle hastanelerin bekleme salonlarında kalan C.A., 4 Ocak’ta cami avlusunda sabahladı. Uyandığında ise yaşamı drama dönüşen Aybüke bebek hayatını yitirmişti. Torununun dramına eşlik eden C.A. polisteki ifadesinde, yaşananları dile getirerek bebeğin donarak öldüğünü söyledi.

OTOPSİ BELİRLEYECEK: BOĞULMUŞ OLABİLİR

Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürülen ceset üzerinde yapılan incelemede, minik Aybüke’nin kafatasında çatlak olduğu belirlendi. Boğazında ise kusmuk biriktiği tespit edildi. Ön incelemede bebeğin soğuk yada boğazına biriken kusmuktan ötürü ölmüş olabileceği öğrenildi. Minik bebeğin kesin ölüm sebebinin, Adli Tıp Kurumu uzmanlarınca yapılacak otopsinin ardından belirlenecek. Aybüke’nin kafatasındaki çatlak üzerine İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğüsoruşturma başlattı. Minik bebeğin annesi F.A. ile Aybüke’nin anneannesi C.A. gözaltına alındı. C.A., bebeğin kafatasındaki çatlağın, kanepden düştüğü için oluşmuş olabileceğini söyledi. Olayla ilgili polise bilgi veren C.A., ” Aybüke düştükten sonra ağlamaya başladı. Bir süre sonra ise kustuğunu gördüm. Ama Aybüke’nin soğuk algınlığına yaklanarak rahatsızlandığını zannettim”dedi.

BABA YAKALANDI

fft31_mf7498844.Jpeg

Bebeğin babası gözaltına alındı

Cinayet Masası dedektifleri, bebeğin reşit olmayan birinden dünyaya gelmesi üzerine de çalışma yaptı. F.A., bebeğin babasının pastanecilik yapan A.K., olduğunu söyledi. Evli olduğu öğrenilen A.K., “reşit olmayan biritle ilişkiye girmek” suçlamasıyla gözaltına alındı. Şüphelinin Aybüke bebeğin anneannesi ile sokakalarda yaşadığını bilmesine karşın yardımcı olmadığı iddia edildi. Gözaltında tutulan F.A., C.A. ve A.K. hakkında, “yükümlülüğün ihmali ile ölüme sebebiyet vermek” suçundan işlem yapılacağı öğrenildi.

Adamın fotoya bir güzel tükürdüm .

Anneannenin kasti ihmali olduğunu düşünmüyorum , öyle olsa bu bebek yüzünden evinden barkından olmazdı .

Ama insanlar , özellikle kadınlar bu tür şartlarda başvurması gereken yetkili merkezleri bilmiyorlar ne yazık ki.

Bilse idi cami, hastane , sokaklarda sabahlamak yerine kendilerine bir çatı bulurlardı

Son düzenleme:
yazık. olan minik aybükeye oldu. anneanne bence kasten yapmadı. gerçekten yapmak isteseydi aylarca zor zarda olsa torununa bakmazdı. olan yine bebeğe oluyor.

Adama bak ya, kaç yaşında

O anneanneye de diyecek birşey bulamıyorum. Hem kızını hem torununu süründürmüş. O yavrucağın ne suçu vardı da atıyosun evden. Anneanne suçsuz falan değil. Toplumumuzda bolca bulunan pis bir zihniyete sahip. O çocuk evlilik dışı diye kötü sayan insan örneği işte. Günahsız masum yavrucağa oldu olan

(Anneanne dediğim, en büyük olan. Hostes kızın annesinin annesi, yani onun anneannesi. Yani EN Büyük olan )

Son düzenleme:
Adama bak ya, kaç yaşında

O anneanneye de diyecek birşey bulamıyorum. Hem kızını hem torununu süründürmüş. O yavrucağın ne suçu vardı da atıyosun evden. Anneanne suçsuz falan değil. Toplumumuzda bolca bulunan pis bir zihniyete sahip. O çocuk evlilik dışı diye kötü sayan insan örneği işte. Günahsız masum yavrucağa oldu olan
ben anlamadım bir türlü zaten evsiz kalan çocuk için anaanne değil mi anaannenin annesi mi oluyor evden atan kadın

ben anlamadım bir türlü zaten evsiz kalan çocuk için anaanne değil mi anaannenin annesi mi oluyor evden atan kadın

aa şey oldu
Benim anneanne dediğim, hostes kızın anneannesi. Mesajımı da editledim, yanlış anlaşılmasın.

Hostes kız var, bebeği annesine veriyor, hostes kızın anneannesi de, hostes kızın annesini evden kovuyor

Kafam benim de karıştı bi an

Anne 17 yaşındaymış birde babaya bak kaç yaşında evli barklı kart zampara

olan masum bebeğe olmuş
arada geçen hatalar silsilesi de bu duruma getirmiş senin kızın 43 yaşında ki evli adamdan hamile kalsın sen şikayetçi olma sessiz kal
bin kez desin kız ben isteyerek beraber oldum diye
ki isteyerek olmama ihtimali de var

şimdi ne olacak olan masum bebeğe oldu
bu herif te hiç bir şey olmamış gibi evinde karısının yanında oturacak çocuklarını sevecek
karısı da benim kocamın suçu yok o kuyruk salladı deyip kendini avutacak bildik manzaralar bunlar

aa şey oldu
Benim anneanne dediğim, hostes kızın anneannesi. Mesajımı da editledim, yanlış anlaşılmasın.

Hostes kız var, bebeği annesine veriyor, hostes kızın anneannesi de, hostes kızın annesini evden kovuyor

Kafam benim de karıştı bi an
ben de sonradan anladım
nene evden kovduysa nasıl anaanneyle sokakta kalmış oluyorlar oldum bir an

zihniyet dedin ya şu anda o evden atan nene kendini çok haklı görüyordur biliyor musun ne yapacaktım elalemin ..... ben mi bakacaktım yüzümüzü yere eğdiler vs. vs. diyordur
kimsenin günahını almak istemiyorum kimsenin de yaşadığını bilemem ama çoğunluk böyle düşünüyor sanki

Yazik cok üzücü. Kadinin adi yok yine Duygu Asena geldi aklima. Ne oluyorsa yine kadinlarimiza kizlarimiza oluyor. Evet bin kere bela okuyabilirim ama belanin hic kimseye faydasi yok.
Bence her sehirde bebekleri birakmak icin hastanelerde bir yerin olmasi sart. Yani dogurduktan sonra o sehirde o hastaneye yönetilse bebekler. Evlat edinmek isteyenler listedelerde hasretle beklerken öte yandan bakamadigi icin ölen bebegin aslinda devletin bu konuda hic kafa yormadiginin bir ispatidir. Ve hükümetin bu konuya el atmasinin zamani geldide geciyor.
Madem müslümaniz o zaman insan sevgisi herseyden önde gelmeli, hic bir bebek ölmemeli,
Aslinda cok basit olay, yani bebegi birakiliacak saglam bir yeri olsa, belki cogu felaketler önlenebilir.
Tabiki yinede beddualarinizi yapin, ama cözümlerde üretmeye calisin, bu gibi problemler gelecekte nasil cözülebiliride düsünün.
Hepimiz bu ölen cocugun sorumlusuyuz, cünkü sadece beddua edip oturmusuz kösemizde. Ama bunu yukaridakilerede söylemek lazim, devlette yardim etmesi lazim bu konuda.

ben de sonradan anladım
nene evden kovduysa nasıl anaanneyle sokakta kalmış oluyorlar oldum bir an

zihniyet dedin ya şu anda o evden atan nene kendini çok haklı görüyordur biliyor musun ne yapacaktım elalemin ..... ben mi bakacaktım yüzümüzü yere eğdiler vs. vs. diyordur
kimsenin günahını almak istemiyorum kimsenin de yaşadığını bilemem ama çoğunluk böyle düşünüyor sanki

Belki de içten içe seviniyordur o büyük nene
Elalemin *inden kurtulduk diye
Gerçi, Üzülse de değişecek birşey yok artık.
Belki üç gramlık vicdanı vardır da, sızlar birazcık.

Bu zihniyetten olan var bolca. Burdaki, kocası aldatınca, sadece diğer kadını suçlayanlar, bu zihniyet en masumları bile. Daha ne zehirli görüşler var.. Kız istismar edilmiş, allahın sapığı kandırmış. Kızın yanında duracağına, ona destek olacağına, karşı duruyorlar. Yahu olan olmuş sen neden hala acı çektirmeye devam ediyorsun kendi ailene. O kızın da suçu yok. Kızın annesi de helal olsun hastanelerde komşularda camilerde de olsa bakmış. Ama keşke bir çözüm bulabilseydi, ev bulabilseydi, bir yerlere başvursaydı.

Bizim millette kadın dayak yer, aldatılır. Ailesine gider, ailesi ona en zor anında destek olacağına, gider daha da çok köstek olur. Yanında olmaz. Boşanma der o der bu der şu der. Başa bir şey gelse, başa gelen şeyden daha kötüsü aileden gelir

Z
arada geçen hatalar silsilesi de bu duruma getirmiş senin kızın 43 yaşında ki evli adamdan hamile kalsın sen şikayetçi olma sessiz kal

bu herif te hiç bir şey olmamış gibi evinde karısının yanında oturacak çocuklarını sevecek
karısı da benim kocamın suçu yok o kuyruk salladı deyip kendini avutacak bildik manzaralar bunlar
ayyyy zaten aldatılıp diğer kadinlsri suçlayan mahlukatlar da ayrı aptal, kocalarının beynine silah dayıyor saki kadınlar. Bu olaya gelince de Allah çoluk çocuğumuza akıl versin, babası yasinda Ada'mla...

isteyerek de birlikte olmuş olabilir.
o yaştaki kızların bazılarının kart heriflere zaafı olabiliyor.

Hem kart zamparanın cinsel sapıklığı hem de cehalet dramı yaşanmış bu olayda malesef. Adam daha reşit olmayan bir çocukla beraber oluyor. Kızın annesi ne yapacağını bilemiyor. Mimlenmemek için polise bile gidemiyor. Belki haberi bile yok haklarından.. Büyükanne evde istemiyor, belki yaşı belki vicdansızlığı.. Yazık o kadın orda burda yaşamış ne zamandır..
Zavallı bebek..

Back
X