Herkese merhaba , 5 yillik bir sūrece 6 tane tūp bebek siğdirmiş bir kadin olarak belirtmeliyim ki ; kariyer mariyer saçmaliğina kapilip 38 yasinda ilk evliligini yapmis biri olarak diyorum ki en gec 25 yaslara kadar bir bayan evlenmeli yoksa böyle uğrasir durur yavrusunun kokusunu hissedebilmek icin ..... Neyse defalarca denenen olumsuz sonuclanan islemler sonrasi bir arkdasimin donasyon yöntemini denesene demesiyle bir kez daha gūçlenerek bu sūrece başladim araştirmalarim sonucu ve eşiminde onayiyla Kibris Dr HIT le basladik bu yola , donörūmūz secildi benim özellkklerime yakin 16 tane yumurta toplandi 7 tanesi birinci kalite 5. Gūn embriyosu oldu transfer gerceklesti 2 tane bugūn transfer sonrasi 11. Gūnūm yarin būyūk gūn test yapilacak... Arkadaşlar o kadsr cok yoruldum , gerildim ki inanin hic bir sey hissetmiyorum , belimde agridi göguslerimde hassasiyetde oldu lekelenmede oldu yani forumlarda ne yaziyorsa hepsini 11 gūndūr yasiyorum . Artik bundan sonra hersey NASÎP ya arkdaslarimin cocuklarini sevmeye dvm eder 2 kisilik hayatimiza dvm ederiz yada yarin bir MUCìZE olur 3 kisi oluruz .... Hìcbir sey hissetmiyorum duygular bitti ... Canim Kocam seni Cok seviyorum desteğin ve varliğin icin şūkūrler olsun . Kurban olduğum ALlahim yardimcimiz olsun , tūm benimle ayni durumda olan icten ice hep eksik olan būtūn kadinlara da sevgilerimi sunuyorum ...