• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Donasyon tüp bebekten sonra normal hamilelik

elvinnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
387
67
98
48
Selamlar ben sizde donasyon tüp Bebek'le ikiz doğum yaptım size çok teşekkür ederim.. Herşey yolunda coçuklar çok iyiler biz Kıbrıs'ta yaşıyoruz halen,, Size haber vermek istedim şimdi yeni hamilelik var normal yolla..peki bu mümkün ki oldu değilmi Biz şaşırdık doğrusu.

Hangi doktorda donasyon yaptırmıştınız acaba.

Selamlar ben sizde donasyon tüp Bebek'le ikiz doğum yaptım size çok teşekkür ederim.. Herşey yolunda coçuklar çok iyiler biz Kıbrıs'ta yaşıyoruz halen,, Size haber vermek istedim şimdi yeni hamilelik var normal yolla..peki bu mümkün ki oldu değilmi Biz şaşırdık doğrusu.

slmlar bende sayfaya yeni katildim arastirma yapiyordum sizin yazinizi görünce sevindim
elvinnur kardes benim yumurtaliklarim kalmamis ve bir ömür olamiyacak cocugum donasyon dediler.

evet yaptirmayi düsünüyorum kararim kesin ama karar verdigim günden berli birde hüzün cöktü icime.

acaba ne Kadar tasiyan anneye benziyecek ne gibi hisler ve duygular beslediniz ?

Burda bazi arkadaslar bilip bilmeden yorum yazmislar bazi yerlere amaaa Allah kimseyi caresiz birakmasin.basina gelmiyende bilmez.

hislerinizi düsüncelerinizi bir baskasinin yumurtasi ile dogurdunuz sonucda neler hissetdiniz,bana bir seyler yazarsaniz cok sevinirim. aslinda kararim kesinde biraz destek istiyorum bunu gerceklestirmis bir anneden biraz yorum bekliyorum.simdiden cok tsk ederim.

Allah anali babali büyütsün mutluluklar dilerim size cocuklarinizla

sayglilar

Selam. Teşekkür ederim iyi dileğiniz için. Evet bende ilk olur olmaz dedim bu duruma.. Ama hemen evet dedim kabul ettim. Güzel hissi hamileyken doğduklarından sonrada çok güzel bir his gerçekten içimden geldiği gibi söylüyorum benim için şimdiye kadar bir kaygı bir şey düşündüğüm olmadı. Bunlar gerçek benden değil hissi hiç olmadı. Şimdi normal hamileyim. Hiç bir farkı olmayacak kesinlikle. Benzeme konusunda da bazen kişiler banada benzetiyorlar hiç fark etmiyor insan yani. Sana da kolay gelsin

Selam arkadaşlarr..

bende kıbrısta yasıyorum simdilik.. 8 aylık evliyiz esim sperm testi verdi.. ve daha sonra azoospermi çıktı esimde sonra testis biyopsisi ve sonra donasyon dedi doktorr ...
biz tabiki yaptırmadık ve düşünmüyoruz.. çünkü kıbrısta tedavi değil direkt donasyon yöntemine basvuruluyor..

elvınnur hn merhaba kıbrısta gyno life merkezi nasıl dr murat ve ekibi bilgini varmı acaba
elvinnur hn sizin adınıza sevindim allah bağışlasın
bu konuda yardımlarınızı ria edeceğim lefkoşe gyno life dr murat bey ve ekibi hakkında bilginiz varmı acaba

Back
X