- 22 Mayıs 2023
- 244
- 88
- 28
- Konu Sahibi Papatyacikiz
Yardımcı olursanız sevinirim 16 haftalık bebeklerimi kaybettim kalbim çok acıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim rahim filmimde hiçbir sorun yoktu hatta çok iyi denildiBaşınız sağolsun rahim filminiz nasıldı?
Ama bebeklerim tuttu kese erken açıldıBence histereskopi çektirmelisiniz perde filan olabilir.
Rahim ağzı yetmezliği mi dediler? Bence tanı amaçla da olsa yapsalar güzel olur zaten donasyonla gebelik olmuş.Ama bebeklerim tuttu kese erken açıldı
Rahim ağzı yetmezliği mi dediler? Bence tanı amaçla da olsa yapsalar güzel olur zaten donasyonla gebelik olmuş.
Merkez çok üzgün olduğunu iletti, ama her hamilelikte bu rüskin olduğunu iletti yeniden denemek için 3 ayı yeterli buluyorGittiğiniz tüp bebek merkezi ne dedi acaba? Ben de 22 haftalıkken erken doğumla bebeklerimi kaybettim. Ortalama 3 ay bekleme öneriliyor diye biliyorum
Hangi merkeze gidiyorsunuz? Özel mesaj atamadım size.Merkez çok üzgün olduğunu iletti, ama her hamilelikte bu rüskin olduğunu iletti yeniden denemek için 3 ayı yeterli buluyor
Hangi merkeze gidiyorsunuz? Özel mesaj atamadım size.
Rahim ağzı uzunluğu ölçüldü mü? Özellikle ikiz gebeliklerde çok iyi bakmak gerekiyor. Burda bir arkadaşın bakılmadığı için ikizleri 4.5 aylıkken doğduAma bebeklerim tuttu kese erken açıldı
Tüm tetkikler yapılmıştıRahim ağzı uzunluğu ölçüldü mü? Özellikle ikiz gebeliklerde çok iyi bakmak gerekiyor. Burda bir arkadaşın bakılmadığı için ikizleri 4.5 aylıkken doğdu
Donasyon Kıbrıs ta mı yapılıyorYardımcı olursanız sevinirim 16 haftalık bebeklerimi kaybettim kalbim çok acıyor
Ben orada yaptırdımDonasyon Kıbrıs ta mı yapılıyor