Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilgin için teşekür ederim tatlım.haklısın sporu abartığımı biliyorum.bende 12 yaşından beri spor yaparım.kilom kaç olursa olsun yürüdüm plates yaptım koştum spor salonuna gitim.yani hayatımın her evresinde spor oldu.tabi senin gibi profösyonel deyil.kendi çapımda.şimdi haftanın 7 gününden 3 günü 1 saat koşuyorum ,koştuğum günler 15 dk ağırlık kaldırıp 45 dk plates yapıyorum.yani haftanın 3 günü 1000 cal civarında yakıyorum.diğer günler yürüyorum.genelde açık havada bazende yürüyüş bandında.aslında sizin yaptığınız sporun yanında benimki yok bile sayılır.ben sadece çeşitlendirdim.koşu dayanıklılığı artıran kırmızı kasları artırıyor.ağırlık ve deparlı koşuda beyaz kasları.spor hocam yaptığım badibuildingin benim kaslarımı şişrmeyeceği sadece normal seviyeye getireceğini söyledi.yani aslında birkadın için normal olanı bana verdi.öyle ağırlık altına girip erkeklerin yaptığı gibi deyil bayan ölçüsünde yapıyorum.yeni olarak spor hocam spor sahasının düzyerinde %70 tenpoyla koşmamaı yuvarlak yerinde %40 tenpoyla koşmamaı ve bunu 10 dk yapıp 3 dk germe açma yapmamı istedi.bunuda 5 tekrar yapmalıymışım kalp atışımı 130 lara çıkarıp sonra tekrar aşağı çekmeliymişim.işte ne derse onu yapıyorum.malum yaşım 43 ve kas kaybetmeye başladım.kaslarımı yeniden kazanup vücudumun güçlenmesini istedim.zaten sporu çok uzun zaman yapmasam bukadar koşu vr diiğerlerine dayanamam.dışarda 1 saat koşmak banim direnç noktama geliyor ancak yürüyüş bandında 8 ayarında saatlerce koşabilirim.ancak 45 dk bırakıyorum.fazlası zararlı.haftada toplam 3 saaten fazla koşmuyorum.ve 3 gün 15 dk ağırlık seansım var.plateside açma ve germe yerine yapıyorum.plateste kendime çizdiğim 45 dk proğram mekik ve açma germe hareketi çoğunluklu.zaten boyun fitığım yüzünden açma ve germe yapmam gerekiyor hergün hemde.plateside diytisyenim söyledi.yani kısaca diyetisyenim koş ve plates yap dedi.spor hocamda bu koşuyu yağ yakmaya yönelik ayarladı.ek olarakta sarkmamaı engeleyecek ağırlık hareketleri verdi.çok uzun anlatım umarım açıklayıcı olmuşumdur.ben sporu kolay bırakmama.hamile kaldığımda bile yürüdüm oldukça hareketliydim.yani sporu çok seviyorum.senenin 7-8 ayı yapar 3-4 ayı dinlenirdim.kışın çok yapmazdım.bu kış yaptım.artık senenin 12 ayı haftada en az 3 kere yapmaya devam ederim.plates topum hep şişik durur.bunun sayesinde bu yaşımda halen sıkı bir etim vardır.ancak son yaşadığım olaylar sitres ani 10 kilo aldırdı.başa çıkamadığım olayları atlatım.şimdi ani kilo alıp vermede derim sanki biraz yumşar gibi oldu.onlara ayar çekmeye çalışıyorumartık donbul felan değilsiniz maşallah yazılarınızı baştan sona okumaya çalıştım bu kadar spor neden yapıyorsunuz pek anlayamadım hocanız buna neye göre karar veriyor yani vücutsa sağlıksa bir yere kadar bukadar tempoyu profesyonel sporcular ancak yapar ve sürekli arttırmaya çalışılan bir tempo sadece kafanızdaki o kiloya gelmek için yapılıyorsa sonrasını düşündünüzmü yani bırakınca diyelim günlük normal 30 dakkalık bilemedin 1 saatlik tempoyada döndünüz ve normalde sağlıklı bir şekilde beslendiniz kilonuzu korumak sizin için çok zorlaşacak diye düşünüyorum uzman değilim ama eski bir sporcu olarak o tempolu sporu bıraktıktan sonra aldığım kilolardan biliyorum çünkü vücudu okadar çok çalıştırmaya alıştırmışızki abartılı yemesen bile gene senden aktivite bekliyor sonra aşırı az yemek fazla spor yapmak insanın bazı hormon dengelerini çok düşürüp yediklerinizi yağa dönüştürüp depolama gibi bir sistemi var bugün bir yazı okudum bir dr yazısı size naçizane tavsiye ederim lütfen bir okuyun" 2 Saat ağır spor yerine, sadece el sallayarak zayıfla" http://www.kadinmagazin.net/2-saat-spor-yerine-sadece-el-sallayarak-zayifla.html
birde bağırsaklarda sıkıntı var sanırım bu konuda dr gittinizmi bilmiyorum ama sürekli kabızlık çekmek yanlış giden bişeylerin göstergesi ilaçlarda bir süre sonra etki etmemeye başlar bu kadar harekete nasıl çalışmaz gerçekten önemli eski bir ülseratif kolit hastası olarak bu konudan çok çektim allah korusun lütfen kendinizi fazla yormayın dediğiniz gibi havalar güzelleşti açık havada şöyle tadını çıkara çıkara yürüyün hepimize kolay gelsin![]()
yazına cevap verdikten sonra önerdiğin siteye girdim ve okudum.orada yazanlara katılıyorum.bende adım sayarla yürüyorum.sabah 6 da kalkarım ve akşam engeç 11 de yatarım.yürüyüşü sabah başlarım 2000 adımlık yol yapar marketime giderim yada koşuyu sabah yaparım öğlede sonrada yürüyüş yada ağırlık.yani sporumu 2-3 parçada yaparım.ve aynı şeyleri aynı saate yapmamaya çalışırım.oturmaya çok az vakti olan bir isanım.adım sayarı evde taktığımda 20000 geçtim.sabah 6 dan akşama kadar geçen gün 26000 adım olmuş.bunun içinde evde atığım adım yok.sadece alış veriş yürüyüş ve koşu.eşim bana araba alınca yürüyerek gitiğim heryere arabayla gitim.buda beni hareketsizleştirdi.şimdi arabanın kontağını nadir çeviriyorum heryere eskisigibi yürüyerek gidiyorum.yani zaten çok hareketliyimdir.birtek yazın çok sıcak oldumu kolestrolümden dolayı ağırlık oluyor.kolestrolde nasıl bende var bilmeme et sevmem yağlı sevmem yumurta bile yemem otçulumdur.ancak duktor bunun vücudun yaptığı bir şey olduğunu söyledi.neyse orada yazanlar aslında benim uyguladığım yöntemler.mesela iş yaparım sonra durup bir soluklanır sonra devam ederim.dışarı çıkar yürürüm sonra biraz durup soluklanır yada ritmi düşürür sonra tekrar başlarım.oradaki yazıya göre yaptığım doğruymuş.spor hocamda aynısını söyledi.maksimum noktanı bul.ona 3 adımda yaklaş ve soluklan.şimdi yürüyüş bandında başladım eğimli yürüdüm.sonra 6 ayarında düşük tenpoda yürüdüm.soluklanıp nabzım normale dönünce 2 dakika 10 ayarında koşup 2 dakika 6 ayarında yürüyüp 5 tekrar yaptım.normal koşudan daha çok terladim hemde su gibi.ve bu şekilde yapınca vücudun daha çok yaktığını hisetim.makine üstünde yazanlar beni pek bağlamaz.ben vücut olarak hisetiğime bakarım.bu koşu bandındaki uyguladığımıda hoca söyledi.plateste yaptığım açma germeleride onayladı.sizce bir sporcu olarak yanlışmı yapıyorumartık donbul felan değilsiniz maşallah yazılarınızı baştan sona okumaya çalıştım bu kadar spor neden yapıyorsunuz pek anlayamadım hocanız buna neye göre karar veriyor yani vücutsa sağlıksa bir yere kadar bukadar tempoyu profesyonel sporcular ancak yapar ve sürekli arttırmaya çalışılan bir tempo sadece kafanızdaki o kiloya gelmek için yapılıyorsa sonrasını düşündünüzmü yani bırakınca diyelim günlük normal 30 dakkalık bilemedin 1 saatlik tempoyada döndünüz ve normalde sağlıklı bir şekilde beslendiniz kilonuzu korumak sizin için çok zorlaşacak diye düşünüyorum uzman değilim ama eski bir sporcu olarak o tempolu sporu bıraktıktan sonra aldığım kilolardan biliyorum çünkü vücudu okadar çok çalıştırmaya alıştırmışızki abartılı yemesen bile gene senden aktivite bekliyor sonra aşırı az yemek fazla spor yapmak insanın bazı hormon dengelerini çok düşürüp yediklerinizi yağa dönüştürüp depolama gibi bir sistemi var bugün bir yazı okudum bir dr yazısı size naçizane tavsiye ederim lütfen bir okuyun" 2 Saat ağır spor yerine, sadece el sallayarak zayıfla" http://www.kadinmagazin.net/2-saat-spor-yerine-sadece-el-sallayarak-zayifla.html
birde bağırsaklarda sıkıntı var sanırım bu konuda dr gittinizmi bilmiyorum ama sürekli kabızlık çekmek yanlış giden bişeylerin göstergesi ilaçlarda bir süre sonra etki etmemeye başlar bu kadar harekete nasıl çalışmaz gerçekten önemli eski bir ülseratif kolit hastası olarak bu konudan çok çektim allah korusun lütfen kendinizi fazla yormayın dediğiniz gibi havalar güzelleşti açık havada şöyle tadını çıkara çıkara yürüyün hepimize kolay gelsin![]()
önemli olan kendinizi nasıl hissettiğiniz zaten hocanızda desteklediğine göre sorun yok benim düşüncem hep bu tempoda spor yapmaya devam edebilecekmisiniz yani bana göre fazla geldi ama ben böyle mutluyum kendimi böyle rahat hissediyorum diyorsanız diyecek başka bir şey yok kolay gelsin diyorumyazına cevap verdikten sonra önerdiğin siteye girdim ve okudum.orada yazanlara katılıyorum.bende adım sayarla yürüyorum.sabah 6 da kalkarım ve akşam engeç 11 de yatarım.yürüyüşü sabah başlarım 2000 adımlık yol yapar marketime giderim yada koşuyu sabah yaparım öğlede sonrada yürüyüş yada ağırlık.yani sporumu 2-3 parçada yaparım.ve aynı şeyleri aynı saate yapmamaya çalışırım.oturmaya çok az vakti olan bir isanım.adım sayarı evde taktığımda 20000 geçtim.sabah 6 dan akşama kadar geçen gün 26000 adım olmuş.bunun içinde evde atığım adım yok.sadece alış veriş yürüyüş ve koşu.eşim bana araba alınca yürüyerek gitiğim heryere arabayla gitim.buda beni hareketsizleştirdi.şimdi arabanın kontağını nadir çeviriyorum heryere eskisigibi yürüyerek gidiyorum.yani zaten çok hareketliyimdir.birtek yazın çok sıcak oldumu kolestrolümden dolayı ağırlık oluyor.kolestrolde nasıl bende var bilmeme et sevmem yağlı sevmem yumurta bile yemem otçulumdur.ancak duktor bunun vücudun yaptığı bir şey olduğunu söyledi.neyse orada yazanlar aslında benim uyguladığım yöntemler.mesela iş yaparım sonra durup bir soluklanır sonra devam ederim.dışarı çıkar yürürüm sonra biraz durup soluklanır yada ritmi düşürür sonra tekrar başlarım.oradaki yazıya göre yaptığım doğruymuş.spor hocamda aynısını söyledi.maksimum noktanı bul.ona 3 adımda yaklaş ve soluklan.şimdi yürüyüş bandında başladım eğimli yürüdüm.sonra 6 ayarında düşük tenpoda yürüdüm.soluklanıp nabzım normale dönünce 2 dakika 10 ayarında koşup 2 dakika 6 ayarında yürüyüp 5 tekrar yaptım.normal koşudan daha çok terladim hemde su gibi.ve bu şekilde yapınca vücudun daha çok yaktığını hisetim.makine üstünde yazanlar beni pek bağlamaz.ben vücut olarak hisetiğime bakarım.bu koşu bandındaki uyguladığımıda hoca söyledi.plateste yaptığım açma germeleride onayladı.sizce bir sporcu olarak yanlışmı yapıyorum
önemli olan kendinizi nasıl hissettiğiniz zaten hocanızda desteklediğine göre sorun yok benim düşüncem hep bu tempoda spor yapmaya devam edebilecekmisiniz yani bana göre fazla geldi ama ben böyle mutluyum kendimi böyle rahat hissediyorum diyorsanız diyecek başka bir şey yok kolay gelsin diyorum![]()