Dondum kaldim dusunemiyorm

makewayforthebadguy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
1.786
3.627
83
35
Merhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.

Merhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
Ohaaaaaaaaaa diyorum ohaaaa

Terbiyesiz küstah. Ay ben burada çok sinirlendim sizi düşünemiyorum. Bu öküz desen değil odun desen değil, başka bir oluşum. Ama insan olmadığı kesin.
Kusura bakmayın ama çok ayıp yaptığı üzüldüm sizin için.

Ekleme: bekaret durumunun detaylarını bilmiyorum ama eğer ondan önce birliktelik yaşadıysanız, evlenince bu durumu her kavgada yüzünüze vurma potansiyeli var unutmayın

Back
X