- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
lal ettin dilimi ne yazacağımı sasırdımYav bak Munenin de dedigi gibi konu dondurma. Sen alip bana dilimin bile donmedigi sublingli birseylerden bahsediyorsun, sonra da anlamami bekliyorsun. Dondurmanin zararlari ve gunahlarindan iftarda gosterilen dizilerde icilen cola reklamlarina atlayip kelime oyunu yapiyorsun ama, olmuyor yane...
Yahu sorun bendrmi acaba şu dondurma reklamlarında aklıma hiç kötü şeyler gelmiyor canımı n dondurma çekmesi dışında
‘rezil’ diye nitelendirdiği ürünleri alanların hepsinden ‘ahirette’ davacı olacağını söyledi. tam anlamıyla saçmalamış....beğenmiyorsan izleme....
bi üye de onun istediği cumhurbaşkanı adayına oy vermedim diye hakkını helal etmiyordu bana......
bu ara haklar havada uçuşuyo kimin hakkı kimin cebinde belli değil....
Hangi kola ki o ben onyda fark etmemisimBenimde aklima kotu bir sey* gelmiyor. Hatta dusundum hangi reklam diye.Bizim libido da problem var bibi. Ona gelene kadar sise kolanin sekline karissinlar. Resmen 90-60-90 yahu.
*Kotu bir sey : sex
Hangi kola ki o ben onyda fark etmemisim
ayyy yok artik :)) Ben cok safim yaEspriyi anlamadin mi canim. Kola siselerinin kivrimlarini da kadin vucuduna benzetenler var ama hakikaten benziyor yahu.1915 yilindaki bel incecik...
Espriyi anlamadin mi canim. Kola siselerinin kivrimlarini da kadin vucuduna benzetenler var ama hakikaten benziyor yahu.1915 yilindaki bel incecik...
Benimde aklima kotu bir sey* gelmiyor. Hatta dusundum hangi reklam diye.Bizim libido da problem var bibi. Ona gelene kadar sise kolanin sekline karissinlar. Resmen 90-60-90 yahu.
*Kotu bir sey : sex
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?