Dondurma severlere :)

ilk aldığım şifre gitti kaybettim bidaha zor verdi bilgileri değiştirmek gerekti ama aldım en sonunda yarın alırım yerim afiyetle. teşekkürler

bende tam bır dondurma manyagıyım yaz kıs yerım cok saoll ya tam 4 tane sıfre aldım yarında gıdıp alıcam

bende dondurmayı çok severim ama bademciklerimi şişirdiği için yiyemiyorum malesef.ancak yazın en sıcak günlerinde arada kaçamak yapıyorum onuda suyla birlikte yiyorum azaman fazla dokunmuyo

heeeyyyyy ben çilek aşkını aldım şimdi başka anket doldurıyımda başka bidene alıyım bari:icecream: :icecream:

banada çilek çıktı gerçi geçen hafta sonu iloşla aldık yedik vallah çok güzel yapmışlar hee:1yes2:

Bana da teste çilek çıktı:uhm: aman canım sadece test ben çikolataya bayılıyorum...indirimimi kazandım en kısa zamanda dondurmamı alıcam:içelim:

haa bu arada çok teşekkür ederim canım bizi böyle bi durumdan haberdar ettiğin için :icecream:

:icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: ya bende yapıyorum çilek çıkıyot çok hızlı geçiyor şifre falan da vermiyor bende dondurma istiyoruuummmmmmmmmmmm

banada e card gönderin çıktı yahune kadarda sevinmişmiş ben bayılırım dondurmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…