Evet önce burma tatlısı yapacağım sonra gül tatlısını yapacağım konuma ekleyeceğimTeşekkür ederim canım.Bizde senden bahsettik az önce
Nevreste de gül tatlısı yapacağım dedi,ben ayıp olur yapma dedim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet önce burma tatlısı yapacağım sonra gül tatlısını yapacağım konuma ekleyeceğimTeşekkür ederim canım.Bizde senden bahsettik az önce
![]()
Kadayıfların içine bol soğanlı,baharatlı,yeşillikle sarma harcı yapacaksın,sarma sarar gibi saracaksın.Nasıl saracağım![]()
Okudum mesajlari bana pek oyle gelmediTeşekkür ederim canım.Bizde senden bahsettik az önce
![]()
Tarifi senden aldığımı konumun başına yazarım ona göreKadayıfların içine bol soğanlı,baharatlı,yeşillikle sarma harcı yapacaksın,sarma sarar gibi saracaksın.Hiç şaşmaz bana dua edersin
![]()
Baharatlı kadayıf yapacağım tarifi deynep'ten aldımOkudum mesajlari bana pek oyle gelmedinevreste burma yapacam demis hatta
gelsin burmalar
hem malzemesi varmış hemde kendini iyi hissediyomus kimbilir belki telefonuda iphone dur ve belki super cekim yapacaktir(
Nevreste cim cekim tuyolari vereyim istersen deynepe inat
hobi olarak başladığım profesyonellige dogru gittigim bi istir) ve sunumuna boll köpüklü bide kahve yapar arka planada super bi gorsel solen hazirlar iste tum Kk olarak nevresteden bunu bekliyoruz
al sana muha ha ha ha
![]()
Acılarım depreşti yine,annneeeeeeOkudum mesajlari bana pek oyle gelmedinevreste burma yapacam demis hatta
gelsin burmalar
hem malzemesi varmış hemde kendini iyi hissediyomus kimbilir belki telefonuda iphone dur ve belki super cekim yapacaktir(
Nevreste cim cekim tuyolari vereyim istersen deynepe inat
hobi olarak başladığım profesyonellige dogru gittigim bi istir) ve sunumuna boll köpüklü bide kahve yapar arka planada super bi gorsel solen hazirlar iste tum Kk olarak nevresteden bunu bekliyoruz
al sana muha ha ha ha
![]()
En özgü tarifi yapan kisi olarak tarihe gecer KKye adini altin harflerle yazdirirsin benden soylemesiBaharatlı kadayıf yapacağım tarifi deynep'ten aldımTüm kk benimle gurur duyacak
![]()
Ben burma tatlıya ceviz koyarsam nasıl olurAcılarım depreşti yine,annneeeeee
Çok merhametlisin,düşene bir tekme de sen at bakalım.
Parayla senin oylarını satın alacağım,sana 1 oy bile bırakmayacağım![]()
Canim kusura bakma ilk 7 sayfayi okumadim burda ne oldu kim karisti sanaAcılarım depreşti yine,annneeeeee
Çok merhametlisin,düşene bir tekme de sen at bakalım.
Parayla senin oylarını satın alacağım,sana 1 oy bile bırakmayacağım![]()
Bende öyle düşünüyorumEn özgü tarifi yapan kisi olarak tarihe gecer KKye adini altin harflerle yazdirirsin benden soylemesi![]()
Ama yeter nevreste ya serbete tuzda koydunmu artik birak KKyi tum dunyaya acilirsin sen hicbi sefi tanimazsin artik bu bize hakaret olurBende öyle düşünüyorumŞerbeti tuz ile yapsam nasıl olur
3 su bardağı yeter mi
![]()
Senin saydıklarını yapamadığım için üzülüyordum zatenCanim kusura bakma ilk 7 sayfayi okumadim burda ne oldu kim karisti sana![]()
Aramızda kalsın nevrestemiz paylaşmayın demiştiAman sende bir tarif veremedin![]()
Aramızda kalsın nevrestemiz paylaşmayın demişti![]()
Uzulme canim yaa foto cekmek her yigidin harci degilSenin saydıklarını yapamadığım için üzülüyordum zaten
Küstüm senle konuşma benle taam mı
Herkes teselli etmişti,sen yüzüme yüzüme vurdun
Aldığın oyları bana verirsen bağışlayabilirim belki seni![]()
Sarmaya zaten tatlıdan daha çok rağbet var.Sen söyleyince farkettim,saat bayağı gelmiş,ben de kalkayım.Herkese iyi gecelerUzulme canim yaa foto cekmek her yigidin harci degildu bakalim daha oylamaya cok var
uff teselli etmek isterdimde cok uykum var gozu kapali yazıyorum
bu arada saka maka bi yana super olmus burmalar bence sunumda gayet hos sarmalara bayildim zaten
![]()
Iyi geceler ev sahabisiSarmaya zaten tatlıdan daha çok rağbet var.Sen söyleyince farkettim,saat bayağı gelmiş,ben de kalkayım.Herkese iyi geceler![]()