• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Dondurmalı Ve Fındıklı Burma Baklava(El açması) - Sinangil Un Sponsorluğunda

Teşekkür ederim canım:KK19:.Bizde senden bahsettik az önce Nevreste Nevreste de gül tatlısı yapacağım dedi,ben ayıp olur yapma dedim:KK45:
Okudum mesajlari bana pek oyle gelmedi:KK53:nevreste burma yapacam demis hatta :KK53:gelsin burmalar :KK73::KK73:hem malzemesi varmış hemde kendini iyi hissediyomus kimbilir belki telefonuda iphone dur ve belki super cekim yapacaktir( Nevreste Nevreste cim cekim tuyolari vereyim istersen deynepe inat:KK53: hobi olarak başladığım profesyonellige dogru gittigim bi istir) ve sunumuna boll köpüklü bide kahve yapar arka planada super bi gorsel solen hazirlar iste tum Kk olarak nevresteden bunu bekliyoruz :KK76:al sana muha ha ha ha:KK70::KK70:

Okudum mesajlari bana pek oyle gelmedi:KK53:nevreste burma yapacam demis hatta :KK53:gelsin burmalar :KK73::KK73:hem malzemesi varmış hemde kendini iyi hissediyomus kimbilir belki telefonuda iphone dur ve belki super cekim yapacaktir( Nevreste Nevreste cim cekim tuyolari vereyim istersen deynepe inat:KK53: hobi olarak başladığım profesyonellige dogru gittigim bi istir) ve sunumuna boll köpüklü bide kahve yapar arka planada super bi gorsel solen hazirlar iste tum Kk olarak nevresteden bunu bekliyoruz :KK76:al sana muha ha ha ha:KK70::KK70:
Baharatlı kadayıf yapacağım tarifi deynep'ten aldım:KK53:Tüm kk benimle gurur duyacak:KK70::KK70:

Acılarım depreşti yine,annneeeeee:KK61::KK61::KK61:
Çok merhametlisin:KK67:,düşene bir tekme de sen at bakalım.:p
Parayla senin oylarını satın alacağım,sana 1 oy bile bırakmayacağım:KK53:

Acılarım depreşti yine,annneeeeee:KK61::KK61::KK61:
Çok merhametlisin:KK67:,düşene bir tekme de sen at bakalım.:p
Parayla senin oylarını satın alacağım,sana 1 oy bile bırakmayacağım:KK53:
Canim kusura bakma ilk 7 sayfayi okumadim burda ne oldu kim karisti sana:KK35:

Senin saydıklarını yapamadığım için üzülüyordum zaten:63:
Küstüm senle konuşma benle taam mı:p
Herkes teselli etmişti,sen yüzüme yüzüme vurdun:KK61::KK61::KK61:
Aldığın oyları bana verirsen bağışlayabilirim belki seni:KK8:
Uzulme canim yaa foto cekmek her yigidin harci degil:KK53::KK70:du bakalim daha oylamaya cok var:KK53:uff teselli etmek isterdimde cok uykum var gozu kapali yazıyorum :cry:bu arada saka maka bi yana super olmus burmalar bence sunumda gayet hos sarmalara bayildim zaten:KK70::KK70:

Uzulme canim yaa foto cekmek her yigidin harci degil:KK53::KK70:du bakalim daha oylamaya cok var:KK53:uff teselli etmek isterdimde cok uykum var gozu kapali yazıyorum :cry:bu arada saka maka bi yana super olmus burmalar bence sunumda gayet hos sarmalara bayildim zaten:KK70::KK70:
Sarmaya zaten tatlıdan daha çok rağbet var.Sen söyleyince farkettim,saat bayağı gelmiş,ben de kalkayım.Herkese iyi geceler :KK68:

Back
X