Kizlar buraya dondurucuya attigimiz kek, kurabiye, borek, vs vs attigimiz tarifleri yazalim dedim. Neleri onerir neleri onermezsiniz? Yeni evli olanlar yada pratik olmak isteyenler icin guzel olur diye dusundum.
Ben hic kurabiye kek pogaca atmadim. Ama bazi arkadaslarim bana icinde yogurt olan seyleri atmami soylemisti. Ozellikle kurabiye ve pogaca dediler. Gercekten oylemi?
biz herşey koyuyoruz poğaça,kurabiye,kabak tatlısı,kızarmış patlıcan ve biber,dolma biberi,balık,köfte,barbunya,fasulye,kabak, acı biber koyuyorum ben taze taze,börek,sigara böreği
ben koyuyorum buzluktan çıkarıp tezgah üstüne koyuyorum ısıtmıyorum yani çok da güzel oluyor poğaça hamurunu da atıyorum arkadaşımdan öğrendim çok h oş oluyor
ben koyuyorum buzluktan çıkarıp tezgah üstüne koyuyorum ısıtmıyorum yani çok da güzel oluyor poğaça hamurunu da atıyorum arkadaşımdan öğrendim çok h oş oluyor
hem daha çok kabarıyor
mesela fazla hamur oldu buzdolabı poşetine koyuyorum buzluğa atıyorum çıkarınca hemen çözülüyor şekillendiriyorum tepsi mayasına koyuyorum 30 dk fırına sürüyorum çok pratik oluyor
normal çorbayı yapıyorsun buzdolabı poşetlerine birer pişirimlik koyuyorsun hooopp dondurucuya:)
yiyeceğin zaman çıkar koy tencerenin içine altını kısık aç. kendi kendine çözülüyor buzu. taptaze o an yapmış gibi..
deneyin bence.
düğünden çorba artmış biraz kayın validem poşetlere koymuş koymuş dondurucuya atmış. baya oldu bi tanesini verdi bana çok hoşuma gitti.
arkadaşlar atılabilecek yemekler,gıdalar mutlaka ki çok fazladır.ama ben sağlıklı olup olmadığı konusunda emin olamadığım için kış hazırlığı dışında buzluğa pek bişey atamıyorum.bu konuda pek bilgili değilim.netten biraz araştırdım.herhangi bi uzmandan da sağlıklıdır veya değildir gibilerinden bir yorum bulamadım.genelde yiyeceklerin hangi işlemlerden sonra atıldığı ile ilgili bilgiler var.:44:
hani çorba filan atıyorum demişsiniz ya.bilsem ki gerçekten sağlığa bir zararı yok neler atarım neler...