Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben henüz yaptırmadım ama böyle bir soruya daha denk geldiğimde yaptığım araştırmalara göre ve yaptıran yakın akrabalarıma sorduğum ve öğrendiğim kadarıyla AB kalitesi çok iyi embriyolar ve şans yüzdesi nerdeyse % 50-60 civarında.
Kalitesini neden düşük gördünüz anlamadım yada doktorunuz mu bişey dedi? En düşük en kötüsü CC ve CB sınıflandırması diye biliyorum ben. Kötü olsa bile herşey nasip kısmet allahtan umut kesilmez
Daha da düşer mi demişsiniz ama zaten kalitesi çok iyi sadece boyutu küçük 5ab ile arasında kalite farkı yok boy farkı var .donup çözülmede kalite düşme ve yükselme nadir görülüyormuş genelde aynı kalıyormuş bende bunu sorgulamıştım.