Dondurulan 3AB embriyom var

sorularaklimda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
25
7
1
30
Dondurulan 3AB embriyom var transfer için açıldığında kalitesi daha fazla düşer mi? 5. gün embriyosu kalitesinin daha fazla düşmesinden korkuyorum.

Merhaba ben henüz yaptırmadım ama böyle bir soruya daha denk geldiğimde yaptığım araştırmalara göre ve yaptıran yakın akrabalarıma sorduğum ve öğrendiğim kadarıyla AB kalitesi çok iyi embriyolar ve şans yüzdesi nerdeyse % 50-60 civarında.

Kalitesini neden düşük gördünüz anlamadım yada doktorunuz mu bişey dedi? En düşük en kötüsü CC ve CB sınıflandırması diye biliyorum ben. Kötü olsa bile herşey nasip kısmet allahtan umut kesilmez

Daha da düşer mi demişsiniz ama zaten kalitesi çok iyi sadece boyutu küçük 5ab ile arasında kalite farkı yok boy farkı var .donup çözülmede kalite düşme ve yükselme nadir görülüyormuş genelde aynı kalıyormuş bende bunu sorgulamıştım.

Ben 3AB olduğu için korkmuştum 3 ile 5 arasında kalite değil boyut farkı varmış yeni öğrenmiş oldum. Daha önce iki tane transfer edildi ama kalitesinin ne olduğunu bilmiyorum bu nedenle tedirginim. Doktorun demedi ama ben internetten araştırdım orta kalite yazıyordu korktum haliyle ama bilgi kirliliği de çok

Allah razı olsun içimi rahatlattınız ben kalitesi düşük diye çok üzülmüştüm tekrar tutmazsa diye kendimi hazırlamaya bile başlamıştım

Hersey nasip kısmet en kötüsü de olsa şans yemin ederim ki ama son dediğine katılıyorum sonuna kadar bilgi kirlilği aşırı hemde her konuda. İnş tutunur bebiş oldun mu transfer peki?

Hersey nasip kısmet en kötüsü de olsa şans yemin ederim ki ama son dediğine katılıyorum sonuna kadar bilgi kirlilği aşırı hemde her konuda. İnş tutunur bebiş oldun mu transfer peki?
Hayır doktor rahmimi uygun görmedi bir sonraki aya erteledi şimdi rahim duvarım için hormon ilacı kullanıyorum bir de idrar yollarımda enfeksiyon çıktı bu da tutunmaması için engelmiş tedaviye başladık

Hayır doktor rahmimi uygun görmedi bir sonraki aya erteledi şimdi rahim duvarım için hormon ilacı kullanıyorum bir de idrar yollarımda enfeksiyon çıktı bu da tutunmaması için engelmiş tedaviye başladık
Hayırlısı olsun canım geçmiş olsun enfeksiyon varsa önemli tabi inş çabukça geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…