YaaaKimyasal olması yüksek canım
Peki kimyasal kaç gün sürüyor yani cuma günü 3. Beta testimi vereceğim deKımyssal gıbı duruyor
Bende 11 cı gunde de 21 cıkdı doktor ılacları. Dozu azaltsı 13 cı gun 6 ya dusdu, doktor kes dedı ılacları kesdın 4 gun sonra regl oldı. ( ilk denemem ııdı o )Peki kimyasal kaç gün sürüyor yani cuma günü 3. Beta testimi vereceğim de
Yaa geçmiş olsunBende 11 cı gunde de 21 cıkdı doktor ılacları. Dozu azaltsı 13 cı gun 6 ya dusdu, doktor kes dedı ılacları kesdın 4 gun sonra regl oldı. ( ilk denemem ııdı o )
2 sene olcak nerdeyse şukur şu an 12 haftalık hamıleyım uzmeyın kendınızı ısteyınce oluyor pes etmeyınYaa geçmiş olsunbakalım benim de cuma ne olacak
Ne güzel, tebrik ederim. Benim artık embriyom bitti2 sene olcak nerdeyse şukur şu an 12 haftalık hamıleyım uzmeyın kendınızı ısteyınce oluyor pes etmeyın
Bende ilk 2 denmemde yapdım sora sıfırda surwce başladım pgt yaodırıdım öğle transfer oldum yabı toplamda 2 opu 3 transfer oldumNe güzel, tebrik ederim. Benim artık embriyom bittisüreci baştan da almak istemiyorum nasip bakalım
Çok haklısınız.. inşallah hayırlı sağlıklı bir yükselme olur teşekkür ederimAllahtan ümit kesilmez. İnşallah yükselir değeriniz
Olumlu düşünün negatif şeyleri getirmeyin aklınıza. Burası da iyice moral bozuyor hiç girmeyin bileÇok haklısınız.. inşallah hayırlı sağlıklı bir yükselme olur teşekkür ederim
Ne güzel emeklerinizin karşılığını almışsınız darısı başımızaBende ilk 2 denmemde yapdım sora sıfırda surwce başladım pgt yaodırıdım öğle transfer oldum yabı toplamda 2 opu 3 transfer oldum
Ya ister istemez çıkamıyorum bu sitedenOlumlu düşünün negatif şeyleri getirmeyin aklınıza. Burası da iyice moral bozuyor hiç girmeyin bile
Valla ben de öyle ama başkalarının kötü ya da iyi tecrübelerini okumak iyi gelmiyor. Kötüyse ya benimde öyle olursa diyorum iyiyse bende bu olmadı demek ki kötü diyorum ama çıkamıyorum daYa ister istemez çıkamıyorum bu sitedenbakalım cumayı iple çekiyorum sonucu buraya da yazarım inşallah
Bağımlılık yapıyor resmen di miValla ben de öyle ama başkalarının kötü ya da iyi tecrübelerini okumak iyi gelmiyor. Kötüyse ya benimde öyle olursa diyorum iyiyse bende bu olmadı demek ki kötü diyorum ama çıkamıyorum da
Aynen öyle. Çok kurcalıyoruz aslında ya biraz rahat kalsak keşkeBağımlılık yapıyor resmen di mibende bi umutlanıyorum bi hayır ya olmayacak galiba diyorum aslında herkesin süreci kendine özgü kimyasal diyoruz sağlıklı ama yavaş gelişiyor, tam gebelik diyoruz farklı bir pürüz çıkıyor nasip işi vesselam.
AmınNe güzel emeklerinizin karşılığını almışsınız darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?