Amin inşallahBenim de iki embriyom donduruldu 5. Gün. İkinci reglimi bekliyorum transfer için. Umarım hayırlı ve mutlu sonuçları alırızRabbim tez zamanda evladınıza sağ salim kavuştursun
İnşallah olumlu olacak sonucumuz hep güzel düşünün olur muYarın ilk defa transfer olacağım. Yaşım 42. Sadece bir embriyom var. 5. Gün donduruldu ve genetik testten geçti. Tek embriyo olduğu için çok heyecanlıyım . Başka şansım yok çünkü. Tutunma şansı yüzde kaç bilmiyorum. Umarım olumlu olur sonucumBenimle aynı süreci yaşayanlara sabır diliyorum ve güzel haberlerimizi paylaşmak için ben de yanınızdayım
Ben de 28inde tek embriyo transferi oldumYarın ilk defa transfer olacağım. Yaşım 42. Sadece bir embriyom var. 5. Gün donduruldu ve genetik testten geçti. Tek embriyo olduğu için çok heyecanlıyım . Başka şansım yok çünkü. Tutunma şansı yüzde kaç bilmiyorum. Umarım olumlu olur sonucumBenimle aynı süreci yaşayanlara sabır diliyorum ve güzel haberlerimizi paylaşmak için ben de yanınızdayım
Hayırlı olsun Allah nazardan korusunBen de 28inde tek embriyo transferi oldum
Aminnnn böyle bekleyin herkesin inşallahİnşallah hayırlısıyla tutunur bebişiniz kötü düşünmeyin olumlu düşünün inşallah dua edin
Hayırlı olsun sizinki deİnşallah olumlu olacak sonucumuz hep güzel düşünün olur mubende dün donmuş embriyo transferi oldum. Dileğim bu süreci yaşayan tüm arkadaşlarımla güzel haberleri almak
Nasıl geçiyor günleriniz belirtiniz var mıAminnnn böyle bekleyin herkesin inşallah
4. Günde bel ağrım çok şiddetlendi benim. Kuyruk solumuna doğru kemiğim kırılacak gibi ağrıyor. Yumurtalıklarım da kesik kesik sancıyor. Halsizlik oldu çok. Sabah 5. Güne giriyorum. Sizde de var mı belirti? 2. Gün kabuğundan çıkıyormuş, 3. Gün rahme yaklaşmaya başlıyormuş. 4. Gün damarlar örerek rahme tutunuyormuş. 5. Gün de artık damarlar yolu ile beslenmeye başlayacakmış.Nasıl geçiyor günleriniz belirtiniz var mı
Amin hepimiz için inşallahUmarım sizler için en hayırlısı olur.
Demek şu an en kritik zamanlardayız he4. Günde bel ağrım çok şiddetlendi benim. Kuyruk solumuna doğru kemiğim kırılacak gibi ağrıyor. Yumurtalıklarım da kesik kesik sancıyor. Halsizlik oldu çok. Sabah 5. Güne giriyorum. Sizde de var mı belirti? 2. Gün kabuğundan çıkıyormuş, 3. Gün rahme yaklaşmaya başlıyormuş. 4. Gün damarlar örerek rahme tutunuyormuş. 5. Gün de artık damarlar yolu ile beslenmeye başlayacakmış.
Aamiinn inşallah, cümlemiziHayırlı olsun Allah nazardan korusunGüzel haberleri paylaşalım Benim bel ağrım var çok. Sol yanıma yatıyorum arada 10/15 dk evde yürüyorum. Sürekli yatma dedi doktor.
Benim 4. Günüm çok ağrılı geçti, sabah 5. Güne uyandım ağrılarım bir anda bitti. Hafif bir bel sızısı kaldı. Herkesin farklı olabilir. Güzel şeyler olsunDemek şu an en kritik zamanlardayız hebol bol dinlenelim dua edelim de inşallah tutunsunlar ben de çok bu belirti yok biraz kasıklarım ağrı giriyor o kadar her şeyin en hayırlısı en güzeli bizim olsun
Test yaptın mı hiç pekiBenim 4. Günüm çok ağrılı geçti, sabah 5. Güne uyandım ağrılarım bir anda bitti. Hafif bir bel sızısı kaldı. Herkesin farklı olabilir. Güzel şeyler olsun
Evet çok heyecanlı benim de 10 temmuz test günüm. Sağlıklı bebiş haberlerini alicaz hep güzel düşünüyoruz arkadaşlarHayırlı olsun sizinki deAmin inşallah güzel haberleri paylaşalım. Benim 7 Temmuz test günüm. Çok heyecanlıyım.
Belirtiniz var mı hiiiççEvet çok heyecanlı benim de 10 temmuz test günüm. Sağlıklı bebiş haberlerini alicaz hep güzel düşünüyoruz arkadaşlardualarım hepimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?