Dondurulmuş 5. Gün Embriyo transferi 27 Haziran olanlar 🧿

Ben 5.gün embriyosu, 6.gün kan tahlili vermek zorundaydım başka şey için, hcg de baktırdım 10.50 çıktı. İlaçlardan da olabilir dendi. Yarın yine yaptıracağım kan. 9.gün oluyor çünkü..idrar testi silik çıkıyor. Sol kasığımda bacağıma vuran kramplar var. Kan düzenli artması lazım artık. O da pozitif kadar önemli.

Kimseye de bir şey anlatmadık. Daha önce, ailenin ne kadar üzüldüğünü görünce.. Ama böyle de tek başımıza inişler çıkışlar... Günler çok zor geçiyor. Bursa da Şahin zeteroğlu doktorumuz. Sizin dr unuz kim?

Ben 5.gün embriyosu, 6.gün kan tahlili vermek zorundaydım başka şey için, hcg de baktırdım 10.50 çıktı. İlaçlardan da olabilir dendi. Yarın yine yaptıracağım kan. 9.gün oluyor çünkü..idrar testi silik çıkıyor. Sol kasığımda bacağıma vuran kramplar var. Kan düzenli artması lazım artık. O da pozitif kadar önemli.
Bende ayni durumdayım dün 7.günsü kan verdim 23 çıktı şimdi pazartesiyim gerçekten çok zor sabretmek Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah sizde hayırlı güzel sonuçlar alırsınız geç döllenme olduğunu düşünüyorum sizinde bizimde

O kadar çok blok ve video araştırıyorum ki... Elimde değil... Eğer yediğin içtiğin yada yatıp kalkmakla ilgili olsaydı, benim tutardı demişti 4 denemesi olan bir kadın. Kader diyorum, tevekkül diyorum.. Kendini teselli etmeye çalışmak en zoru.. Çevrende senin yaşadıklarını yaşayan olmayınca ikna da olamıyor insan.. Arafta sallanmak gibi bu bekleyiş.. Rabbım yar ve yardımcımız olsun..

herkesin hayırlı olsun ❤️ bende 41 yaşındayım geçen ay 5 embriyom boşa gitti 2 tane iyiydi genetik için bekletildi bozuldu. Herkes genetiğe gönderdi mi acaba

Ben iki yıllık evliyim yeni evliyken tiroidler alındı panikle tüp bebek denedik olumsuz oldu. Ekim ayında doğal yolla hamile kaldım gelişimi durdu kürtaj oldum Kasım ayından beri deniyoruz hiç bi bi doktor anlamadı en son gittiğim hastanede doktorum şüphelendi dediği gibi de rahim filminde yapısıklık çıktı pazartesi operasyon olck ay sonu tekrar yumurta toplama yapılacak. Ben genetik gitsin istiyorum ama bozuldu geçen sefer bu sefer gitmeyecek gibi olursa dondurup denicm

Ben iki yıllık evliyim yeni evliyken tiroidler alındı panikle tüp bebek denedik olumsuz oldu. Ekim ayında doğal yolla hamile kaldım gelişimi durdu kürtaj oldum Kasım ayından beri deniyoruz hiç bi bi doktor anlamadı en son gittiğim hastanede doktorum şüphelendi dediği gibi de rahim filminde yapısıklık çıktı pazartesi operasyon olck ay sonu tekrar yumurta toplama yapılacak. Ben genetik gitsin istiyorum ama bozuldu geçen sefer bu sefer gitmeyecek gibi olursa dondurup denicm
Çok benziyor hikayemiz. Zaten geç evlendim. Sonra tiroid ca maalesef. Ardından dış gebelik. Ardından rahimde kist 10cm.sağ taraf gitti o yüzden. İki kimyasal gebelik. Sonrasında arka arkaya yumurta toplama, havuz yöntemi denen. Elimde sadece 2bc bir embriyom var. O da bugün 8.gün 33 hcg.. Fiziksel olarak da çok ızdıraplı ruhsal olarak da.. Dua dan başka bir çaremiz yok bu saatten sonra 🙏 inşallah sizin de güzel haberinizi alırım 🙏Rabbım evlat sevinci yaşatsın size 🙏

Filmi neden baştan çekmedi dr unuz anlamadım. Vardır bunda da bir hayır.. Allah tan ümit kesilmez yaş ileri olunca bizim için daha zor elbet ama, ileride pişman olmamak için sakın vazgeçme.. Doktorlar artık sizden olmaz diyene kadar devam 😁👍

Bende bel ve kasıkta çekilme gibi ağrılar ve çok halsizlik oluyor. Tansiyonum düşüyor ayakta durunca. artık neden bilmiyorum. İnşallah olması gereken belirtilerdir🙏🏻🙏🏻🙏🏻
9. Gündesiniz diye biliyorum aramızda 1 gün vardı. Bende de dün gece başlayan bugün devam eden bir rahatsızlık var kasıklarda. Şişkinlik, sancı, hafif regl krampları gibi kısa süreli. Bel agrimda hafiften ara ara vuruyor. Olması gereken belirtiler yaşıyoruz bence de, adete yakın belirtiler normal diyor doktorlar 💞

Bende de aynı, hiç belirtim yok. Yarın normal adet döngüme göre regl günüm bakalım bi değişiklik olacak mıı? Bende de duygular inişli çıkışlı, hem süreç yıpratıyor hem ilaçlar 🥲 Aaamiiinnn, hayırlı haberler müjdeler alalım inşaallah 💕
Bugün farklılıklar hissediyorum 🌸dün gece kasiklarimda şişkinlik oldu her harekette rahatsızlık yaşadım. Bu sabahta devam ediyor 8. Gündeyiz. Hepimizin test tarihleri çok yakın çok heyecanlı günlere yaklaşıyoruz 💙

Kızlar bende 26 haziranda transfer oldum evde test yaptık dayanamayıp bu 2. Denemem ikinci çizgi silik çıkıyor koyulaşmıyor nedendir bir baksanız benimde içimi ferahlatsanız

Eklentiler

• IMG_7991.webp
    IMG_7991.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_8003.webp
    IMG_8003.webp
    9 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar bende 26 haziranda transfer oldum evde test yaptık dayanamayıp bu 2. Denemem ikinci çizgi silik çıkıyor koyulaşmıyor nedendir bir baksanız benimde içimi ferahlatsanız
Merhaba gözünüz aydın😍 ben her iki testte de ikinci çizgiyi görüyorum. Özellikle karanlık gibi olan fotoda bariz belli. Neden kan vermiyorsunuz günüz gelmiş zaten?

Bugün farklılıklar hissediyorum 🌸dün gece kasiklarimda şişkinlik oldu her harekette rahatsızlık yaşadım. Bu sabahta devam ediyor 8. Gündeyiz. Hepimizin test tarihleri çok yakın çok heyecanlı günlere yaklaşıyoruz 💙
Bende de dün ve bugün bi haller var 🥹 belim vuruyor arada ve kasıklarımda alt karnımda bi hareketlilik var gibi. Dün biraz midem bulandı arada ama bu sabah kahvaltıyı zor yaptım, midem karışıyor sürekli. Dün akşam biraz aşure tattım, o mu dokundu acaba diye düşünüyorum 🥹

Bence bariz belli bir 2. Çizgi var onlarda. Hayırlı olsun 🌺 bence kan verip gönlünüzü rahatlatın, Rabbim sağlıklı bir süreç nasip etsin 🙏

Hepinize Merhaba .Ben 48 yaşındayım eşimle hep doğal yollarla kalabilmek için uğraştık eşim tüp bebeğe hep karşıydı bende saygı duydum şimdiye kadar ama haziran ayında artık ikna edip kararlı durarak başladık tedaviye 15 Haziran adetimin 3.günü değerlerim normal gelince iğnelere başladık 26 Haziran Opu yapıldı ve 13 yumurta toplandı 9 olgun yumurtadan 6 sı döllendi ve 1 Temmuzda transfer işlemi yapıldı 2 iyi kalite yumurta transfer oldu 2 si donduruldu. Bugün transfer sonrası 5.günüm dün lekelenme kasıklarım ve belimde sızı şeklinde ağrı yaşadım fitillerin sayısını 6 ya çıkardı doktorum sabah 2-öğle-2akşam-2 kanama olursa iğnesini vurdur dedi dün gece 3 damla taze kan şeklinde gelince acilde iğne vurdurduk .Yatmamı söyledi doktorum .Çarşamba kanda bakılacak vakit geçmiyor cuma günü dayanamayıp erken gebelik testi yaptım şişlikte olsa çift çizgiyi görünce umutlandım.Beni sürecim böyle kızlar ben bu yaşta uğraşıyor ve umutlanıyorsam asla umudunuzu yitirmeyin.Rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin inşallah.

Eklentiler

• 34edd11d-f894-4938-bba1-ed744a30e307.webp
    34edd11d-f894-4938-bba1-ed744a30e307.webp
    111,5 KB · Görüntüleme: 76
9. Gündesiniz diye biliyorum aramızda 1 gün vardı. Bende de dün gece başlayan bugün devam eden bir rahatsızlık var kasıklarda. Şişkinlik, sancı, hafif regl krampları gibi kısa süreli. Bel agrimda hafiften ara ara vuruyor. Olması gereken belirtiler yaşıyoruz bence de, adete yakın belirtiler normal diyor doktorlar 💞
Yarın teste gidiyorum🥹 çok heyecanlıyım 😅 Bugün 10. Günüm. Bende de şişkinlik var karnımda, hafif bel ve kasık ağrısı devam ediyor. Hayırlısı inşallah hepimiz için 🙏🏻❤️

Yarın teste gidiyorum🥹 çok heyecanlıyım 😅 Bugün 10. Günüm. Bende de şişkinlik var karnımda, hafif bel ve kasık ağrısı devam ediyor. Hayırlısı inşallah hepimiz için 🙏🏻❤️
Hayırlı haberler inşallah 🙏 Allah muradınızı versin 🙏 dualarım sizinle 🙏 güzel haberleri bekliyorum

Back
X