Pozitif tabi ki. Umarım değerleriniz katlanarak artarKızlar merhaba;
Dondurulmus 5.Gün Emriyosu bugün 12. Gün Hcg 7.6 çıktı. Negatif mi? Yoksa hala umut var mı? Hep 1 in altında çıkardı. Kafam karıştı.
Yaa gerçekten mi ben yok sanıp kahroluyorum 2 saattir. Pozitif ihtimali kaç?Pozitif tabi ki. Umarım değerleriniz katlanarak artar
7.6 çok düşük çünkü 0-10 arası negatif diye biliyorumYaa gerçekten mi ben yok sanıp kahroluyorum 2 saattir. Pozitif ihtimali kaç?
5 ve üstü pozitiftir. Şimdi önemli olan değerlerinizin 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor. Yani Pazartesi günü kan verdiğinizde değerinizin 15.2 ve üzeri olması lazım. Şu an kesinlikle negatif değil.Yaa gerçekten mi ben yok sanıp kahroluyorum 2 saattir. Pozitif ihtimali kaç?
Kimyasal gebelik oluşmuş ve bitmiş gibi duruyor. Ama Allah bilir belli olmaz. Doktorunuza değeri söylediniz mi? İlaçları bırakmanız lazım negatif olursaKızlar merhaba;
Dondurulmus 5.Gün Emriyosu bugün 12. Gün Hcg 7.6 çıktı. Negatif mi? Yoksa hala umut var mı? Hep 1 in altında çıkardı. Kafam karıştı.
Yaa şu ana kadar aldığım en pozitif cevap çok teşekkür ederim bi umut serptiniz içime peki neden bu kadar düşük o zaman bu olumsuz bi sonuc doğurmaz dimi sonrasında5 ve üstü pozitiftir. Şimdi önemli olan değerlerinizin 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor. Yani Pazartesi günü kan verdiğinizde değerinizin 15.2 ve üzeri olması lazım. Şu an kesinlikle negatif değil.
İnşallah oluşturmaz. Bu değerlerle öğrenip sağlıklı ilerleyen çok gebelik var. Erken olduğu için değer az çıkmıştır. Stres yapmayın. İnşallah Pazartesi günü değeriniz güzel artar.Yaa şu ana kadar aldığım en pozitif cevap çok teşekkür ederim bi umut serptiniz içime peki neden bu kadar düşük o zaman bu olumsuz bi sonuc doğurmaz dimi sonrasında
Yaa öyle mi ama daha 12 gün yeni oldu ne zaman oluşup ve bitti ki 9 gün test yaptım negatifti 11 gün de silik pozitifti onun öncesinde hcg nim yükselmesi gerekmiyor mu?Kimyasal gebelik oluşmuş ve bitmiş gibi duruyor. Ama Allah bilir belli olmaz. Doktorunuza değeri söylediniz mi? İlaçları bırakmanız lazım negatif olursa
Ya inşallah kimyasal gebelik oluşup bitmiştir dedi şimdi birisiİnşallah oluşturmaz. Bu değerlerle öğrenip sağlıklı ilerleyen çok gebelik var. Erken olduğu için değer az çıkmıştır. Stres yapmayın. İnşallah Pazartesi günü değeriniz güzel artar.
Bundan önce test yaptınız mı?Ya inşallah kimyasal gebelik oluşup bitmiştir dedi şimdi birisi
Ya inşallah kimyasal gebelik oluşup bitmiştir dedi şimdi birisi
Kimyasal gebelikte 10 civarında kalıp düşüyor değer ama ben buradan teşhis kıyamam tabii ki? Doktorunuza mesaj atınız mı? Doktor bilirYaa öyle mi ama daha 12 gün yeni oldu ne zaman oluşup ve bitti ki 9 gün test yaptım negatifti 11 gün de silik pozitifti onun öncesinde hcg nim yükselmesi gerekmiyor mu?
Numarası yok devlette yaptırıyoruz biz yani kimyasal gebelik olabilir miKimyasal gebelikte 10 civarında kalıp düşüyor değer ama ben buradan teşhis kıyamam tabii ki? Doktorunuza mesaj atınız mı? Doktor bilir
Ben de devlette yaptırdım ama numarasını verdi. 12.gün test yaptırınca şu numarayı arayıp sonucunuzu söyleyin demediler mi?Numarası yok devlette yaptırıyoruz biz yani kimyasal gebelik olabilir mi
Bugun hafta sonu olduğu için test günümü pazartesiye verdiklerini soylediler. O zaman bilgi ver dedilerBen de devlette yaptırdım ama numarasını verdi. 12.gün test yaptırınca şu numarayı arayıp sonucunuzu söyleyin demediler mi?
Çünkü sonuca göre ilaçları bırak ya da devam et diyorlar.
Kimyasal gebelik diyebilmek için daha önce test yapıp değerinizin yükselip düşmesi gerekiyor. Şu an öyle bir şey demek mümkün değil. Değer 5 in üstüyse pozitif demektir. Sağlıklı ilerlemesi için de değerinizin iki günde bir iki kat ya da en az %60 olacak şekilde artması gerekiyor.Kanda hayır 9 gün yani 10. Güne bağlayan gecede idrarda yaptım normal kaset test negatifti dun yaptım çok silik pozitif gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?