Dondurulmuş annelerii bakarmısınızz

çözülme işleminden sonra embriyonun heryerinin sıvıyla dolması bekleniyor tam dolu olmayana morula deniyor
kısmetimizde varsa olcak inşallah
sağlıklı haberlerini bekliyoruz canım

vallahi bilemiyorum artık srkadaşım 2 si tutmuştu ama acep hangileri ??
kısmet işte..

gecmis olsun canim negatif sonuc almisin
ama gordugun uzere bir suru arkadas dondurulmus ile hamile kaldi
hepimiz buna sahit olduk
bencede onlarla dene
allah hayirlisini versin hakkinda

dondurulmuşlarını dene bencede, benim kızımda dondurulmuşlarla oldu, hemde biri iyi, biri orta derecede iki embriyom vardı. böyle bi şansı denemek varken tekrar silbaştan yapmanın bir anlamı yok. hem maliyet açısından hem sağlık açısından daha uygun. ınşallah tutar hayırlısıyla

gecmis olsun canim negatif sonuc almisin
ama gordugun uzere bir suru arkadas dondurulmus ile hamile kaldi
hepimiz buna sahit olduk
bencede onlarla dene
allah hayirlisini versin hakkinda

sağol canım hala içim sızlıyoo çok umutluydum ama olmadı nasip
inş denicem dr la bi görüşimde

dondurulmuşlarını dene bencede, benim kızımda dondurulmuşlarla oldu, hemde biri iyi, biri orta derecede iki embriyom vardı. böyle bi şansı denemek varken tekrar silbaştan yapmanın bir anlamı yok. hem maliyet açısından hem sağlık açısından daha uygun. İnşallah tutar hayırlısıyla

anammm resimdeki kzınsa hemen dondurulmuşları çözdirim maşaallah ne güzellik bu ya
:nazar::nazar::nazar::nazar: inş tutr arkadaşım çok tşk ederim

evet arkadaşlar
dondurulmuş gebelikleri duydukları daha da heyecanlanıyorum umarım kasım ayında deneyebilirim
hadi bakalımmm hayırlısı

canım ben basarısız bı tup bebek deneyımınden sonra dondrulmus embıryo ıle hamıle kaldım 35 haftalık olduk cok sukur
darısı sana olsun ınsallah moralını yuksek tutmaya calıs:lepi:

bende dondurulmuş sperm taze yumurta ile hamile kaldım

canım ben basarısız bı tup bebek deneyımınden sonra dondrulmus embıryo ıle hamıle kaldım 35 haftalık olduk cok sukur
darısı sana olsun ınsallah moralını yuksek tutmaya calıs:lepi:

yaaa şekerim inş bende senin gibi böyle moral verecek günleri görürüm benim gibi destek arayanlara destek olurumm
inşşş sende sağlıklı hayırlı evlatlar kucaklarsınn
rabbim tüm isteyenlere nasip etsinn