Dondurulmuş embiryo sonrası gebelik kesesi içerisinde kanama

Melekmetehan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2020
15
2
1
40
Merhabalar 28 ağustosta 2 adet dondurulmuş embiryo transferi yaptırdım. 7 eylül de ilk beta 15.20 9 eylülde 32.20 11 eylülde 89.80 tüpbebek hemişersi artışlar iyi dedi ve 25 eylüle randevu verdi kese için. Fakat 18 eylül de kahverengi leke geldi çokta olmadı aslında. Sonra bulunduğum yerde kadın doğum doktoruna gittim baktı keseyi göremiyorum dışgebelik olabilir dedi. Neyse tekrardan beta istedi sonuç 727.60 çıktı düzgün artmıyordedi. İki gün sonra tekrar gittim o doktora yine keseyi göremedi beta da 1321 oldu. Sonra 25 eylülde kenfi doktorums gittim (başka şehirde) baktı keseyi gördü fakat içinde kanama olmuş içersi kanlı dedi. Bebeği göremedi tekardan kan da betaya bakıldı 3065 çıktı progestan da 17 çıktı 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Cuma gidecem yine tedaviye başlarken estrofem ve progeston ampul kullandım. Estrofeme devam progestan yerine duphaston verdi. 4 gündür adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Çok az günde 1 yada 2 damla kadar leke gibi geliyorr. Benim gibi kese içerisinde kanama olupta sonrasında bebeği görüp kalp atışı nı duyan varmı. Yine göremezsem 2 hafta beklicem düşmezse kürtaj dedi. Korkuyorum kürtajdan

Merhaba benimde 28 ağustosta transferim oldu dondurulmuş tek embriyo. İlk değerim 40 ve iki gün sonra 200 oldu. Geçen hafta pazartesi kalp atışları için çağırdı gittim keseyi gösterdi kalp atışı yok, kanama oldu mu dedi Hayır dedim ağrım da yok. 1 hafta sonra gel dedi bugün gittim dedi kese yok rahmin içi kan dolmuş kan testi istedi 3830 çıktı. Kürtaj olman gerekiyor dedi. Ben de başka bir doktora daha görünmek istedim ordan çıkıp görümcemin doktoruna gittim detaylı ultrason yapıcaz dedi eğer dış gebelik varsa hemen alınacak değilse 1 şans verelim dedi ve dış gebelik değilmiş. şimdi perşembe günü kan vericem 7600 olursa devam yoksa alacaklar. Allah inşallah bebeklerimizi bizlere nasip eder, sabahtan beri ağlıyorum. eğer bebeğim canlanmazsa 2. Kez kurtaj olucam hersey sil baştan. . İnşallah Allah bebeklerimizi bize bağışlasın. Aglamaktan başım çatlıyor artık.

Merhaba benimde 28 ağustosta transferim oldu dondurulmuş tek embriyo. İlk değerim 40 ve iki gün sonra 200 oldu. Geçen hafta pazartesi kalp atışları için çağırdı gittim keseyi gösterdi kalp atışı yok, kanama oldu mu dedi Hayır dedim ağrım da yok. 1 hafta sonra gel dedi bugün gittim dedi kese yok rahmin içi kan dolmuş kan testi istedi 3830 çıktı. Kürtaj olman gerekiyor dedi. Ben de başka bir doktora daha görünmek istedim ordan çıkıp görümcemin doktoruna gittim detaylı ultrason yapıcaz dedi eğer dış gebelik varsa hemen alınacak değilse 1 şans verelim dedi ve dış gebelik değilmiş. şimdi perşembe günü kan vericem 7600 olursa devam yoksa alacaklar. Allah inşallah bebeklerimizi bizlere nasip eder, sabahtan beri ağlıyorum. eğer bebeğim canlanmazsa 2. Kez kurtaj olucam hersey sil baştan. . İnşallah Allah bebeklerimizi bize bağışlasın. Aglamaktan başım çatlıyor artık.
Çok geçmiş olsun inşallah seninledir bebeğin.ilk kürtajın neden olmuştu.

Çok geçmiş olsun inşallah seninledir bebeğin.ilk kürtajın neden olmuştu.
Teşekkür ederim inşallah Allah hepimize nasip eder. İlki dış gebelikti. Bu virüs yüzünden düzgün kontrollere gidemedim geç anlaşıldı. Ona rağmen çok bir zorluk çekmeden yaptılar kurtajimi. Onda da 1 ay üzüldüm pek dayanamıyorum ben . Şimdi ikinci kez olunca aynı şeyler olacak diye çok üzüldüm. Bakalım perşembe neye karar verecek doktorum.

İnşallah iyi sonuçlanır yani zor ama çokta yıpratma kendini. Herşeyden önce sağlık önemki. Bu benim 2.transfer im 1.si tuttu 1 oğlum var 3 yaşında yanluz kalmasın diye 1 tane daha istiyoruz bakalım bu dşük olursa 1 embiryo kaldı onu deneriz artık. Ben yaşımdan dolayı panik yapıyoeum 36 yaşındayım herşeyin hayırlısı . sonucunu buraya yazarmısın inşallah herşwy gönlünce olsun🙏

Merhaba bugün kan testi yaptırdım malesef 2830 a geriledi. Yani bebek yok. Kötünün iyisi kurtaj olmama gerek kalmadan kanama ile vücut atacakmis haftaya yine kontrol var. Allah kısmet etmedi biz elimizden geleni yaptık, inşallah kısa zamanda normale dönerim. Benim de yaş 34 iki kızım var son bir evlat istedik 2 senedir olmuyor tüp bebek bu başarısız 2. Denemem. Hayırlısı olsun inşallah Allah bidahaki sefere nasip eder . İnşallah siz bebeginize kavusursunuz bana da moral olur.

Merhaba bugün kan testi yaptırdım malesef 2830 a geriledi. Yani bebek yok. Kötünün iyisi kurtaj olmama gerek kalmadan kanama ile vücut atacakmis haftaya yine kontrol var. Allah kısmet etmedi biz elimizden geleni yaptık, inşallah kısa zamanda normale dönerim. Benim de yaş 34 iki kızım var son bir evlat istedik 2 senedir olmuyor tüp bebek bu başarısız 2. Denemem. Hayırlısı olsun inşallah Allah bidahaki sefere nasip eder . İnşallah siz bebeginize kavusursunuz bana da moral olur.
Sizin için üzüldüm malesef banada kısmet olmadı. Bana 2 embiryo tranasferi yapılmıştı biri rahim içinde kese var ama bebek yok ve bozulmuş biride sol tüpe yerleşmiş . bugün hem kürtaj oldum rahim içindekini aldılar .hemde tüpte olan için iğne yaptılar birkaç gün bekleyip bakıcaklar değerin düşmesi için düşmezse ameliyat. Dünden beri hastanedeyim mahfoldum öyle heryşeyde bir hayır vardır diyorum.

Sizin için üzüldüm malesef banada kısmet olmadı. Bana 2 embiryo tranasferi yapılmıştı biri rahim içinde kese var ama bebek yok ve bozulmuş biride sol tüpe yerleşmiş . bugün hem kürtaj oldum rahim içindekini aldılar .hemde tüpte olan için iğne yaptılar birkaç gün bekleyip bakıcaklar değerin düşmesi için düşmezse ameliyat. Dünden beri hastanedeyim mahfoldum öyle heryşeyde bir hayır vardır diyorum.
Çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlığınıza kavusursunuz. Allah hayırlısını nasip etsin , bende hala kanama olmasını bekliyorum.

Back
X