Dondurulmuş embr.transfer ettiren var mı????

bende orda tedavi gördüm inş. bende bebişe kavuşurumm..kaç tane tranf.edildi...hangi ilaçları kullandın.dr un kimdi.. çok sordum kusura bakma inş.

Bende Bugün doktora gittim.Farlutalla tedavime başlandı.Adet olunca 1.gün estrafem kullanmaya başlayacağım.Bir aksilik olmazsa adetin 17. günü transfer olacakmış.Bu benim ikinci denemem .Birincisi negatifti,şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğiz.

kızlar bende ikinciye 1 ay sonra başlıycam.birincisi negatifti....10 tane dondurulmuş yumurtam var...şimdi 10 taneside çözülücek ve 2 gün daha yaşatılıcak....yani blast uygulanıcak kızlar...bu şekilde daha yüksekmiş tutunmaları inşallah bu sefer tutunurlar......allah dualarımızı kabul etsin......

kızlar bende 3 yumurta transferi olucak agustosta ins tutar..anatolia da yaptırmıstım ilk tup bebegimi tutmadı ins bu sefer tutar..

mapavrili merhaba ...senn 10 dondurulmus embriyonun hepsini mi çözücekler?

kızlar bende 3 yumurta transferi olucak agustosta ins tutar..anatolia da yaptırmıstım ilk tup bebegimi tutmadı ins bu sefer tutar..

mapavrili merhaba ...senn 10 dondurulmus embriyonun hepsini mi çözücekler?
merhaba canım ...evet hepsini çözüceklermiş....sordum niye diye blast uyguluycaz dedi doktorum tutunması daha yüksekmiş...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....

hayırlısı olsun herkesin denemeleri,bebekleri inşallah..
Fakat mapavriliben anlamadım senin 10unun da neden çözecekler.Ta bi tüm embriyoları blasto aşamasında da olsa transfer edilmeyecek.E transfer edilmeyen yumurtaların tekrar dondurulacak mı?Yazık ya bu denemede de olmazsa,diğer blasto ları tekrar donduracaklar mı?Yani kalnları kullanabilecekmisin?Bu nasıl iş ben anlamadım.Onun açıklamasını iyice al doktorundan canım yaaa,pek akıl işi gelmedi banafisfisfis.

kızlar kafam karıştı .....yaaaaaaaaaa.......yarın rahim filmi çektiricem...sonucumu götürdüğüm zaman bu konuyu detaylı konişim ben....10 tane var dondurulmuş yumurtam....doktor negatif sonuça çok şaşırdı....sorun bulamadılar çünki....o yüzden hepsini çözdürüp en kaliteli olanları alıcaz dedi......ve 2 gün daha yaşatılıcakmış bu şekildede blast oluyo.......kalanlarda tekrar dondurulucakmış....kalırsa tabi......ama şurda haklısın ya 2 gün daha yaşamayıp ölürlerse ..ozaman nolucak...kafam çok karıştı yaaaaaaaaaaaaaa

kızlar nerde tedavi görüyorsunuz;ne gibi ilaçlar kullanılacak ve tutunma konusunda doktorlarınız neler dedi bazı arkadaşlar tutunma oranın daha az olduğu falan söylemişş... sizce nasıll bende inş. temmuzda 3 tane emb.ile ( 5.gün blst.) transf.olacam bu şeklde hamile kalannn varmı???

Ben iternational Hospital'a gidiyorum.Doktorum eğer sağlıklı şekilde çözülürse şansımızın daha çok olduğunu söyledi.Daha adet olmadım.Adet olunca 1.gün estrafemle başlayacağım.Larem sanırım seninle aynı zamanda transfer olacağız.Rabbim ikimiz içinde hayırlısını versin,bizi meleklerimize kavuştursun inşallah!!!Bu defa ben çok ümitliyim ve bebişime çooook yaklaştığımı hissediyorum.....

kızlar nerde tedavi görüyorsunuz;ne gibi ilaçlar kullanılacak ve tutunma konusunda doktorlarınız neler dedi bazı arkadaşlar tutunma oranın daha az olduğu falan söylemişş... sizce nasıll bende inş. temmuzda 3 tane emb.ile ( 5.gün blst.) transf.olacam bu şeklde hamile kalannn varmı???

canım banada 3 tane transfer edildi fakat iki tanesi kaliteli değildi 1 tanesi sağlıklı çözülmüştü dr umda %35 şans vermişti.çok şükür tutundu bana.ben günde
3 tane estrofem ve 1 tanede folbiol kullandım.

ay çok güzel ALLA hayırlısı ile tutunmayı bizlere nasip eder inş.. mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine BÖyle güzel haberler okuyunca seviniyorummm daha iyi hissediyorummm

Back
X