Dondurulmuş embriyo çözdürme sonrası bozulma

CicikusBulut

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
305
153
33
39
Merhaba, opu sonrası 2 yumurtam 5.günde 4AA kalitede blast olup donduruldu. Fakat bu gün embriyolog arayıp emriyolar dondurma işlemine kötü yanıt verdi çözülünce 1saniye bile yaşamayabilir, ilk adetinizde gelin hemen trasfer edelim dedi. İkinci tedaviye erken başlamanız için. Yani üstü kapalı tutmayacağını söyledi.
O kadar üzüldüm ki anlatamam. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Merhaba, opu sonrası 2 yumurtam 5.günde 4AA kalitede blast olup donduruldu. Fakat bu gün embriyolog arayıp emriyolar dondurma işlemine kötü yanıt verdi çözülünce 1saniye bile yaşamayabilir, ilk adetinizde gelin hemen trasfer edelim dedi. İkinci tedaviye erken başlamanız için. Yani üstü kapalı tutmayacağını söyledi.
O kadar üzüldüm ki anlatamam. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Benimde 4 embriyodan 2si çözülürken bozulmuştu canım. Dondurulurken kötü yanıt verdiğini senden duydum hani genelde çözülürken bozuluyor yada bozulmuyor diye duyuyordum.. bu süreçte olan cogu kişinin başına gelebiliyor canım keske elimizde olsada böyle bir şey olmasa.
Canını sıkma rabbimin var bi bildiği hiç belli olmaz tutmaz dersin tutar..
eğer laboratuvar dan memnun değilsen değiştir

Benimde 4 embriyodan 2si çözülürken bozulmuştu canım. Dondurulurken kötü yanıt verdiğini senden duydum hani genelde çözülürken bozuluyor yada bozulmuyor diye duyuyordum.. bu süreçte olan cogu kişinin başına gelebiliyor canım keske elimizde olsada böyle bir şey olmasa.
Canını sıkma rabbimin var bi bildiği hiç belli olmaz tutmaz dersin tutar..
eğer laboratuvar dan memnun değilsen değiştir
[/QUOTE

Dün aradılar dondurma işlemi yapacağız diye tamam dedim. Bu sabah arayınca çok üzüldüm zaten 2 embriyom vardı sadece 🥺 bende ilk defa duyuyorum dondurma işleminde kötü yanıt diye bir şey.

Çok sağol canım, canı veren rabbim ondan istiyorum dua ediyorum. Çocuk isteyen herkese versin inşaallah 🤲

Transfer oldun mu sen ?

Canım benim inşallah can olurlarda yğraşmassın bidaha zor süreçler bizi biz anlarız oyüzden rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah hepimize 🤲..
Evet oldum canım dondurmuşlardı çözülürken 2 tane kaldı onlarıda transfer ettiler

Canım benim inşallah can olurlarda yğraşmassın bidaha zor süreçler bizi biz anlarız oyüzden rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah hepimize 🤲..
Evet oldum canım dondurmuşlardı çözülürken 2 tane kaldı onlarıda transfer ettiler

Amin canım 🤲

inşallah transfer edilenler ömrünün sonuna kadar seninle kalır sağ salim kucağına alırsın umarım canım

Back
X