dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

feryalcim tedavin hayırlı olsun,,, inşallah herşey yolunda gider,,,

havinsucuğum,,, maşallah bebişine, allah sonuna kadar yar ve yardımcın olsun.

ercelf, sen nasılsın,u marım herşey yolundadır.

Kızlar, ben de başladım, bugün dr da idim, 5 gün serophone hap içtim, bugün 1 merional iğne okadar,, yarın yarım cetrocide olacak... bu arada tek yumi var, 8.günüm ve 15 mm yumi,, endometrium 5,2 mm ,,,, görüşürüzzzzz

Tesekkur ederim canim :16::16::16:
Insallah her ikimiz icinde tedavi hayirli sonuclanir.

Bende 8. Haftamdayım canım maşallah 12 ye gelmişsin bende inşallah riskli dönemi atlatırım. Sen progestanı hala kullanıyomusun canım iğne olarak mı kullandın? Donmuş olduğu için doktorum ditil uyguladı ilkinde o kimyasal oldu bu ikinci denememde ben iğne istedim be hala vıruluyorum 12. Haftaya kadar devam dedi yüp bebek merkezi fitil olarak düşündüler sanırım iğne istediğimi aklımda tutmamıştır. Jinekoloğumda kendine eziyet etme fitile geçelim diyor aynı etki yapar iğne ile diyor. Ama ben düşük olmasından çok korkuyorum ama iğneden de yıldım hergün sen nasıl yapın bana fikir verirmisin bir de serklaj ıygulanabilir bana seninde varmı öyle bir özel durumum varsa hiç ölçüm yapıldımı?

canım ben progestan fitil kullanıyom elimdekiler bitince doğuma kadar rabbim inş o günleri gösterir her hafta kalçadan prolutan depot iğne vurulcağım bide 9 ay boyunca hergün göbekten clexane kan sulandırıcı iğne vurulcam bide elevit diye bir vitamin hapına başladım oda 9 ay kullanılacak rabbim yardımcımız olsun rabbim inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günüde nasip eyler rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatır inş

Tedavime basladim canim insallah sonu iyi olur.
pek yazamiyorsun ama arada bir haber ver emi.

Ne guzel haberler vermssin.insallah son zamana kadar hersey yolunda gider canim.

Ibrahim beye gidiyordun degilmi.
memenunmusun birde hic rahim agzi olcumu yaptimi sana

Insallah hep iyi haberler vermen dilegim.:70:

canım tedavin hayırlı olsun rabbim tedavinin sonunda önce göbüşünü inş da kucağını doldursun

evet canım ben ibrahim beye devam ediym bu gidişimde osman beyle konuştuğunu ve kullandığım kan sulandırıcı iğneye nasip olursa 9 ay devam etmemi ve her ihtimale karşı progestanı kestiğimde haftalık kaladan iğne vurulacağımı söyledi şimdilik herşey yolunda inş da böyle devam eder canım dua et rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin inş peş peşe kuzucuklarımızı sağlıkla kucağımıza alırız canım

feryalcim tedavin hayırlı olsun,,, inşallah herşey yolunda gider,,,

havinsucuğum,,, maşallah bebişine, allah sonuna kadar yar ve yardımcın olsun.

ercelf, sen nasılsın,u marım herşey yolundadır.

Kızlar, ben de başladım, bugün dr da idim, 5 gün serophone hap içtim, bugün 1 merional iğne okadar,, yarın yarım cetrocide olacak... bu arada tek yumi var, 8.günüm ve 15 mm yumi,, endometrium 5,2 mm ,,,, görüşürüzzzzz

canım arada topiğe baksamda yazamıyom annem yanımda ve bilgisayara oturamıyom tedavinin sonucu inş bu sefer güzel olur rabbim bunca zahmetinin karşılığını inş hayırlı bir evlat veverek seni sevindirir canım yazamasamda ara ara takipteyim siz hep güzel hanerler yazın inş

Canim osman bey progestani vajinal olarak kullandiriyor.

Tek gebeliklerde 3*100
ikiz gebeliklerde 3*200 mg olarak

Bence kendine eziyet etme canim.ikiside aynidir bence

evet canım iğneyi kestik biz de çok şükür kalçalarımda artık ceviz büyüklüğünde bezeler olmuştu. ben günde 2 kez 200 mg atıyorum vajinadan canım. sen ne yaptın senin için girdim ama yazmamışsın başka birşey nasıl gidiyor oluşmaya başladımı yumurtacıklar umarım kaliteli embriyoların olur ve tek transfer ettirirsin bu sefer inanıyorum sıkı sıkı tutunacak ve kucağına alacaksın. birkez de gebelik oluşmuş hem de ikiz rahim öğreniyor bu durumu tekrar kalman kolay olur gibime geliyor. Allah a emanet ol.

canım ben progestan fitil kullanıyom elimdekiler bitince doğuma kadar rabbim inş o günleri gösterir her hafta kalçadan prolutan depot iğne vurulcağım bide 9 ay boyunca hergün göbekten clexane kan sulandırıcı iğne vurulcam bide elevit diye bir vitamin hapına başladım oda 9 ay kullanılacak rabbim yardımcımız olsun rabbim inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günüde nasip eyler rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatır inş

ben de fitile geçtim canım sabah akşam 200 mg kullanıyorum. haftalık iğneyi sordum doktoruma şuan gerek yok zaten 8 haftalık olmuşsun (sanki çok büyümüş gibi :)) o tarz iğnelerin de çeşitli komplikasyonları oluyor dedi. vermedi :( zaten ben istedim kadın da işime karışıyosun demiştir içinden. işte tüp bebek olduğunu da biliyor ama gerek görmedi yine de ben de tedirginim ama haftaya cerrahpaşa da prof.dr. rıza madazlı var ondan randevu alıcaz ona gidicez. daha doğru bilgi edinirim durumumla ilgili. bir de senin de donmıştu ya estrofem i kullanmaya devam ediyomusun hala? ben onun muadili cyclo progynova diye bir ilaç kullanıyorum günde 4 tane. tüp bebek merkezi 12. haftaya kadar devam dedi. sen içiyomusun hala yada bıraktıysan doktorun bişey söyledi mi canım?

ben de fitile geçtim canım sabah akşam 200 mg kullanıyorum. haftalık iğneyi sordum doktoruma şuan gerek yok zaten 8 haftalık olmuşsun (sanki çok büyümüş gibi :)) o tarz iğnelerin de çeşitli komplikasyonları oluyor dedi. vermedi :( zaten ben istedim kadın da işime karışıyosun demiştir içinden. işte tüp bebek olduğunu da biliyor ama gerek görmedi yine de ben de tedirginim ama haftaya cerrahpaşa da prof.dr. rıza madazlı var ondan randevu alıcaz ona gidicez. daha doğru bilgi edinirim durumumla ilgili. bir de senin de donmıştu ya estrofem i kullanmaya devam ediyomusun hala? ben onun muadili cyclo progynova diye bir ilaç kullanıyorum günde 4 tane. tüp bebek merkezi 12. haftaya kadar devam dedi. sen içiyomusun hala yada bıraktıysan doktorun bişey söyledi mi canım?

canım ben estrofemi kalp atışını duyduğumuzda yani 6. haftamda doktorum kesti senin doktor neden 12. haftaya kadar kullandırtma ihtiyacı duyduki

evet canım benimkide dondurulmuş transferiydi inş gittiğin doktor seni aydınlatır canım fitili 12. haftaya kadar kullanırsın hayırlısıyla sıkıntısız sorunsuz bir gebelik yaşarsın canım rabbim tamamına erdirip kuzucuklarımızı kucağımıza almayıda nasip eyler inş

feryal canım ne aşamadasın inş herşey yolundadır sık sık uğrayamıyorum ama hep aklım sende

Kafam o kadar dalginki kac gundur yazmamisim.

Gecen carsamba ignelere baslamistim.
Pazartesi usg kontrolu sonrasi 12 yumurta oldugunu soylediler ve gonal f 225 uniteye dusuruldu.
Iki gunde bir dr a gidiyorum.arin sabah opu gunum belli olucak.

Insallah saglikli embriyolar elde edilir ve bende guzel haberler veririm.

ERCELF canim ta basindan beri gonlum tek transferden yana ve dr um blastokist hucre elde edersek beni destekliyor.
Serviks yetmezligi yuzunden.

HAVINSU canim masallah haftalar ilerliyor.
Surekli yatiyormusun
Kismtese birkac haftaya cinsiyetinide ogreniriz.
rabbim hayirlisini nasip etsin.

Canim :16:
Bir kez ikiz gebelik olustu.ancak negatif iki dond.emb transferim var.
Gittugim baris bey ayni zamanda elde edilen ve ayni kalitede embriyolar neden sonuc vermedi acaba dedi.
Ben genetik test yaptirmak istedigimde sorun cikmaz gereksiz senin iki bebegin var saglikli kaybetme sebebin sadece erken dogum dedi.

Iste boyle karmakarisigim.
umut,caresizlik,sevinc ve kaygi hepsi bir arada.

Insallah dogum sonrasi bir sikinti olusmamistir ve hersey yolundadir.
Ne olur dualarinizda henide unutmayin.:48:

Pazartesi usg kontrolu sonrasi 12 yumurta oldugunu soylediler ve gonal f 225 uniteye dusuruldu.

ERCELF canim ta basindan beri gonlum tek transferden yana ve dr um blastokist hucre elde edersek beni destekliyor.

Surekli yatiyormusun

İnşallah her şey yolunda gidecek canım. Çok bekledik mukafatini da alırız inşallah . Seni merak ediyordum iyiymissin çok sevindim:49:

canım ben estrofemi kalp atışını duyduğumuzda yani 6. haftamda doktorum kesti senin doktor neden 12. haftaya kadar kullandırtma ihtiyacı duyduki

evet canım benimkide dondurulmuş transferiydi inş gittiğin doktor seni aydınlatır canım fitili 12. haftaya kadar kullanırsın hayırlısıyla sıkıntısız sorunsuz bir gebelik yaşarsın canım rabbim tamamına erdirip kuzucuklarımızı kucağımıza almayıda nasip eyler inş
Ya kimi doktor bıraktırıyor benimki de önlem amaçlı içiriyor işte içenler var 12. Haftaya kadar dün de merkezimle konuştum bir sakıncası yok içebilirsiniz dedi ben de söz dinlicem devam edicem canım herkesin ilaç protokolü farklı . İnşallah neticesinde hepimiz kucağımıza alırız sağlıkla bebeklerimizi.

Surekli yatiyormusun

Canim :16:
Bir kez ikiz gebelik olustu.ancak negatif iki dond.emb transferim var.
Gittugim baris bey ayni zamanda elde edilen ve ayni kalitede embriyolar neden sonuc vermedi acaba dedi.
Ben genetik test yaptirmak istedigimde sorun cikmaz gereksiz senin iki bebegin var saglikli kaybetme sebebin sadece erken dogum dedi.

Iste boyle karmakarisigim.
umut,caresizlik,sevinc ve kaygi hepsi bir arada.

Insallah dogum sonrasi bir sikinti olusmamistir ve hersey yolundadir.
Ne olur dualarinizda henide unutmayin.:48:

Canım ben de hep genetik testler konusunda hep ikilemde kalmıştım ama yaptırdım kırtuldum çünkü biz zaten zor elde eden insanları zaten rahim problemli ya bir de genetik problem varsa ? Doktorlar hep rahime bağlıyorlar ama bence ne zaman olursa olsun genetik den randevu al aynı hastanede vardır sadece 2 tüp kan vereceksin pıhtılaşma ve kromozom eşin d sadece kromozom için verecek sonuçlar 20 güne çıkar gebelik elde ederseniz de sonuçlar çıkmış olur ona göre hareket edersin.
Eğer kaliteli 3. Gün embriyon olursa bence zorlayıp 5. Güne gitme donmuşun da kalsın bak benim 3. Gün eöbriyosuydu ve tekti. Ki önceden gebeliğimiz var ben inanıyprum sen yine hamile kalacaksın. Ama ard arda donmuşlar tutmuyorsa gebelik aşısı falan varmış bir araştır istersen. Dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün sen de gece gündüz dua et rabbimden iste.

canım meraktayım senin için giriyorum ama hiç yazmamışsın umarım herşey yolundadır.

Sagol canim. :16:
Pazartesi sabahi opu islemim yapildi ve 31 yumurta toplandi.
Dr um cumartesi aksami nakil yapariz demisti.
Ve sali gunu embriyolog ile gorustum.
13 tanesi iyi durumdaymis ve nakil gunu kesinlesti.
cumartesi aksami yapilicak kismetse.
dualarinda benide unutma olurmu:48:

ohh çok şükürrr nasıl sevindim ya hergün girip baktım neredeyse 6. günün de yapılacak transfer maşallah blastokist olabilecek kuzucuklar demekki. inşallah donmuş da kalır canım Allah bu sefer yüzünü güldürsün tek embriyon sana sıkı sıkı tutunsun ben güzel şeyler hissediyorum. Allaha emanetsin canım sen de bol bol dua et tesbih çek rabbimden hayırlısını iste. ilaçlarına çok dikkat et düzenli iç canım. çok sevindim çok :)))

Tesekkur ederim canim :16::16::16:
Insallah her ikimiz icinde tedavi hayirli sonuclanir.
seni merak ediyorum
canım tedavin hayırlı olsun rabbim tedavinin sonunda önce göbüşünü inş da kucağını doldursun
evet canım ben ibrahim beye devam ediym bu gidişimde osman beyle konuştuğunu ve kullandığım kan sulandırıcı iğneye nasip olursa 9 ay devam etmemi ve her ihtimale karşı progestanı kestiğimde haftalık kaladan iğne vurulacağımı söyledi şimdilik herşey yolunda inş da böyle devam eder canım dua et rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin inş peş peşe kuzucuklarımızı sağlıkla kucağımıza alırız canım

canım arada topiğe baksamda yazamıyom annem yanımda ve bilgisayara oturamıyom tedavinin sonucu inş bu sefer güzel olur rabbim bunca zahmetinin karşılığını inş hayırlı bir evlat veverek seni sevindirir canım yazamasamda ara ara takipteyim siz hep güzel hanerler yazın inş

havinim içine sinsin hamilelğin canım ya,,,, ben de pek haber yok.... geçen ay 1 yumoş vardı, o da boş çıktı, adeti bekliyorum, biraz kafam karışık........ endo incelği için histereskopi düşünemiyim mi diye, dr gerek yok dedi, rahim üç çizgi oluyor bu kadar kalınlaşıyor dedi ama ben acabalardayım........ myom ameliyatım var ya o inceltirmi diye, dr da myom sorun yapacak yerde değil diyor,,,, peki niye kalınlaşmaz değil mi

canım meraktayım senin için giriyorum ama hiç yazmamışsın umarım herşey yolundadır.

canım selam,,, maşallah hamilelik ilerlemiş bayağı, allah yar ve yardımcın olsun.
feryalcim, dualarımız seninle, maşallah maşallah yumiler bayağı iyi..... inşallah sonuna dek gider ve bebeğini kucağına alırsın.... sen transfer ol da, hayırlı sonucunu alalım....... sonra da benim endo için plan yapalım arkadaşımmmmm...

feryal canım bugün hayırlısıyla transferin gerçekleşmiştir rabbim bu tedavini son tedavin eylesin inş kuzucuğun sana sıkı sıkı tutunsun canım kendine çok dikkat et inş güzel haberlerle gelirsin canım rabbim bunca emeğinin karşılığını almanı nasip eylesin inş

seni merak ediyorum

havinim içine sinsin hamilelğin canım ya,,,, ben de pek haber yok.... geçen ay 1 yumoş vardı, o da boş çıktı, adeti bekliyorum, biraz kafam karışık........ endo incelği için histereskopi düşünemiyim mi diye, dr gerek yok dedi, rahim üç çizgi oluyor bu kadar kalınlaşıyor dedi ama ben acabalardayım........ myom ameliyatım var ya o inceltirmi diye, dr da myom sorun yapacak yerde değil diyor,,,, peki niye kalınlaşmaz değil mi

canım benim benimde hep kalınlaşmama sorunu yüzünden dondurulmuş tedavimin 1 ri iptal oldu diğerinde doktorum risk aldı bunu yazmıştım sana inş rabbim nasip ederse her şekilde olur canım bana doktorum histereskopiyi rahim duvarlarına çizik atmak için birde rahimde herhanki bir sorun varmı diye yapmıştı ve rahimde pere çıkmıştı sende eğer aklında varsa yaptır canım hiç değilse bunuda yapmadım demezsin inş bundan sonra herşey senin içinde güzel olur canım rabbim güldürsün yüzünü

ercelf canım hamilelik nasıl gidiyo bulantın falan varmı rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına sağlıkla evladını almanı nasip eylesin inş

ercelf canım hamilelik nasıl gidiyo bulantın falan varmı rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına sağlıkla evladını almanı nasip eylesin inş

Çok şükür iyi canım mide bulantılarım hafif hafif devam ediyor hiç kusmadım ama sık sık yiyorum aç kalmıyorum içimi bastıracak şeyler yiyorum öğürtü oluyor arada ama çıkartmıyorum:) bel ağrılarım oluyor sık sık onun dışında iyiyim. Yarın serklaj için bir profesör e gidicem dikiş atılabilir o da bir netleşse hayırlısıyla. Sen nasılsın senin geçmiştir sıkıntıların. Cinsiyetiniz belli oldumu?

Çok şükür iyi canım mide bulantılarım hafif hafif devam ediyor hiç kusmadım ama sık sık yiyorum aç kalmıyorum içimi bastıracak şeyler yiyorum öğürtü oluyor arada ama çıkartmıyorum:) bel ağrılarım oluyor sık sık onun dışında iyiyim. Yarın serklaj için bir profesör e gidicem dikiş atılabilir o da bir netleşse hayırlısıyla. Sen nasılsın senin geçmiştir sıkıntıların. Cinsiyetiniz belli oldumu?

canım benim bende çok yoğun mide bulantısı olmadığı halde aşırı kokulara hassaslıktan çıkarttım sen iyi inş da çıkartmazsın çok yoruyo insanı rabbim sağlıklı hamilelik geçirip sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eyesin canım bel ağrısı kasık ağrısı bendede oluyo bebiş büyüyo ondan oluyo benim bulantım geçti dersem yalan olur ağzımda sürekli bir su var o suda midemi bulandırıyo birde boğazımda sanki bişey takılıyo oda midemin bulanmasını tetikliyo ama iyiyim yememde sıkıntı yok yemesem yemek aramıyom açken daha rahatım çünkü yemeklerden hep nasıl desem bıkkınlık geldi değişik bişeyler istiyo canım ama onuda yemek istemiyom bu günlerde geçecek hayırlısıyla bunları yaşadığıma bazen inanamıyom rabbim hayırlısıyla gününde saatinde meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inş

Back
X