Maşallah havincim Allah nazardan saklasın. Ayrıntılıyı da atlattın sıra bana geldi. Bizim de herhalde bu önümüzdeki 1 ay içinde kilo almaya başlar artık bebeğimiz.
Kontrolümüz çok güzel geçti.Gerçekten çok büyümüş gibi geliyor insana. Bütün omurgası kaburgaları el ve ayak parmakları sayılır derecede netti. Kafatası çapını femur kemiğini kordonunu falan inceledi. herşey yolunda. haftasıyla uyumlu. veee bebeğin cinsiyeti kız dedi :)

bir kız daha geliyor havincim. Allah gönlümde yatanı verdi rabbimin hikmetine çok şükür. çok duygulandım çok mutlu oldum.
İkili testimiz temiz çıktığı için 4 lü istemedi. Sadece AFP incelemesi için kan verdim.
progestana coraspine devam b12 yi günaşırı iç artık dedi. bir de rahimağzımdaki kasılmayı söyleyince dikkate aldı ne zaman oldu ne sıklıkta oldu diye sordu ve magnezyum verdi. kramp ve kasılmalara iyi geliyor sanırım. rahim uzunluğum da ölçüldü. bu sefer çok idrara sıkışamamıştım. 30mm ölçüldü. geçen seferde 34 dü. kısalmış sorun olur mu dedim. hayır gayet normal. sıkışık değlidin o yüzden kısa çıktı dedi. sıkışık olunca uzunluk daha uzun çıkıyormui ama yine de haftaya yine ölçücem dedi.
cinsiyeti için de direk kız dedi öyle emin değilim benzettim falan demedi. ama ben kesin mi diye sorunca haftaya yeniden bir bakalım dedi. hem AFP sonucunu da değerlendirecek. Böyle işte artık 4 ayı doldurduk 4,5 a doğru gidiyoruz. yanılma olmaz sanırım cinsiyette.
sağlıklı olsunlarda...
ben de son aylarda bu rahim boyundan dolayı yatmaktan korkuyorum. o yüzden haftaya da kız derse ufaktan başlarız alışverişe. Beşiğinde güle güle yatsın kızınız canım.