dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

canlarım hepinizin beraat kandili mübarek olsun bu gece yaptığımız dualar kabul olsun rabbim 1 yıllık kaderimizin tain edildiği bu mübarek gecede evlat hasretiyle yananlara hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbim biz hamilelerinde gününde saatinde meleklerimizi kucağımıza almamızı nasip eylesin inş

canım sağol darısı başına her gece duamdasın rabbim bunca emeğini hayırlısıyla zayi etmez inş senme kavuşursun meleğine rabbim şu mübarek gün gece hürmetine hayırlı evlatlar nasip eylesin sana canım

canlarım hepinizin beraat kandili mübarek olsun bu gece yaptığımız dualar kabul olsun rabbim 1 yıllık kaderimizin tain edildiği bu mübarek gecede evlat hasretiyle yananlara hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbim biz hamilelerinde gününde saatinde meleklerimizi kucağımıza almamızı nasip eylesin inş

canım canım canım, amin inşallah, topik arkdaşlarımızdan hamile kalmayan kalmasın, hamileler saglıkla hayırlı evlatlarına kavuşsun.

ercelf, feryal , havinciğim ve herkesin kandili mübarek olsun.........

bende bugün kontrole gittim bebeğim kocaman olmuş maşallah rabbimin izniyle herşey yolunda rabbim bebeğimin sağlıklı sıhatlı gelişip büyümesini sağlıkla kucağıma almamı nasip eyler inş

ercelf canım doktorum bügün ayrıntılı için bana nerede yaptıracağıma dağir talimatı verdi hayırlısıyla şurda 2 hafta içinde ayrıntılı ultrasona gireceğim canım

seninde kontrole az kaldı hayırlı haberlerle gelirsin inş

maşallah size. benim de 29 haziran da kontrolüm sadece 2 gün kaldı. çok merak ediyorum bebeği özledik de.. tam 1 ay oldu minik minik seyirmese dayanamaz giderdim heralde erkenden doktora ama hissettiriyor kendini artık kelebeğim kanat çırpıyor içimde.
ayrıntılı ultrasonunuz da temiz çıkar inşallah bebişin herşeyi tastamam yerliyerindedir. bebeğinin yüzünü de göreceksin ilk defa inşallah gösterir prenses yüzünü :)

Merhabalar :3::3
bu aralar pek nete giremedim.

Neyse kontrolu iyi gecti kuzum 8+4 gunluk ve hersey yolunda:nazar:
Ve vajinal.serviks olcumumde yapildi sukur 4 cm in uzerinde:118:

Kismetse bir sonraki kontrol 12/07 de ve ikili test yapilicak.

maşallah size. nazar değmesin. zaman geçiyor işte feryal sen de 8 haftalık oldun işte. 12 ye de bişey kalmamış. ne güzel 4 cm in üzerinde çıkması. benim 3.4 cm çıktı. 4 e yakın ama. yine de endişeliyim.

Canim r.a.y topigindeki yazini okudum. Ben o topigi bastan sona okdum ve bir yildir duzenli takip ediyorum.

Serviks olcumun dogru olmasi icin muhakkak vajinal olculmesi gerekiyor. Aklinda olsun . Benimde bu hafta itibariyle olcume basladi.
Ve gece yatarken vajinal progeston kullanmaya basladim. Bu sekilde kullanimda rahim tarafindan %85 emiliyor aklinda bulunsun. R.a.y topigindeki arkadaslarin hemen hemen hepsi vajinal kullandi.

benim dotorum vajinal bakmadı idrara sıkışık üstten baktı. sanırım bende risk görmüyor. riskli bişey görürse alttan müdahale eder herhalde. bakalım bu sefer de üstten bakar bence. ne çıkacak ben de merak ediyorum. ben de 13. haftaya kadar vajinal kullandım progestanı. sabah ve akşam. ama sonra ağızdan gece 1 tane al dedi. 13. haftadan beri öyle alıyorum. durumu 29 haziran da görücez. çok korkuyorum. doktoruma güveniyorum aslında.ama başka doktora da gitmedim sonradan pişman olmak istemiyorum. bilemiyorum. bende ray yok biliyosun. o yüzden risk az ama yine de bebek büyüdükçe sıkıntılarım olabilir. bakalım konuşucam doktorumla..

kızlar bana dua edin güzel haberlerle döneyim. ayrıca miniğimin cinsiyetini de öğrenicez inşallah gösterirse...

maşallah size. benim de 29 haziran da kontrolüm sadece 2 gün kaldı. çok merak ediyorum bebeği özledik de.. tam 1 ay oldu minik minik seyirmese dayanamaz giderdim heralde erkenden doktora ama hissettiriyor kendini artık kelebeğim kanat çırpıyor içimde.
ayrıntılı ultrasonunuz da temiz çıkar inşallah bebişin herşeyi tastamam yerliyerindedir. bebeğinin yüzünü de göreceksin ilk defa inşallah gösterir prenses yüzünü :)

kızlar bana dua edin güzel haberlerle döneyim. ayrıca miniğimin cinsiyetini de öğrenicez inşallah gösterirse...

ercelf canım aynı gün doktordayız bende 29 haziranda ayrıntılıya gireceğim inş ikimizde güzel haberlerle geliriz sende kuzucuğunun cinsiyetini öğrenirsin inş gösterirse tabiki ben 16 cı haftada öğrendim rabbim nasip eylerse gösterirse sende öğrenirsin canım şimdi gittiğinde kocaman olmuş olacak meleğin bu haftalarda tam dediğin gibi hissediliyo bebekler seyirme kelebek kanat çırpması gibi hatta benim öyle olduğunda bide gıdıklanırdım istem dışı kaşırdım seyiren kısmı çok farklı duygular yaşatıyo meleklerimiz bize rabbim tamamına erdirip sağlıkla kucağımıza aldığımız günüde gösterir hayırlısıyla inş

ercelf canım aynı gün doktordayız bende 29 haziranda ayrıntılıya gireceğim inş ikimizde güzel haberlerle geliriz sende kuzucuğunun cinsiyetini öğrenirsin inş gösterirse tabiki ben 16 cı haftada öğrendim rabbim nasip eylerse gösterirse sende öğrenirsin canım şimdi gittiğinde kocaman olmuş olacak meleğin bu haftalarda tam dediğin gibi hissediliyo bebekler seyirme kelebek kanat çırpması gibi hatta benim öyle olduğunda bide gıdıklanırdım istem dışı kaşırdım seyiren kısmı çok farklı duygular yaşatıyo meleklerimiz bize rabbim tamamına erdirip sağlıkla kucağımıza aldığımız günüde gösterir hayırlısıyla inş

evet canım ne kadar büyüdüğünü bir görebilsek... şaşıracağıma eminim :) aynı gün güzel haberler alırız inşallah. ben de artık daha net hissetmek istiyorum ama 20. haftadan önce mümkün değil sanırım. biz doktora gittiğimiz gün 17+2 olacağız göstermezse o zaman bile göstermez ama çok saklamaz inşallah da ona göre ciciler alırız.

evet canım ne kadar büyüdüğünü bir görebilsek... şaşıracağıma eminim :) aynı gün güzel haberler alırız inşallah. ben de artık daha net hissetmek istiyorum ama 20. haftadan önce mümkün değil sanırım. biz doktora gittiğimiz gün 17+2 olacağız göstermezse o zaman bile göstermez ama çok saklamaz inşallah da ona göre ciciler alırız.

canım bazen bebekler gizleye biliyo ayrıntılıya kalıyo cinsiyetiğ öğrenmek inş senin meleğin gizlemez öğrenirsin canım rabbim yarın hayırlı haberlerle gelmemizi nasip eylesin sanki bir hafta önce doktora gitmemiştim her doktora gidişimde ayrı bir heyecan değişik duygular yaşıyorum inş bebeklerimizi gününde saatinde sağlıklı hayırlı evlatlar olarak kucağımıza alırız canım yarın cinsiyeti öğrenirsen cicilerde alırsın artık kuzucuğuna

feryal canım arada ce yap bize merak ediyoz seni hamileliğin nasıl geçiyo inş herşey güzel yolunda gidiyordur

ercelf canım merak ettim seni kontrolun nasıl geçti bebişinn gelişimi herşey nasıl cinsiyeti öğrendinmi

benim kontrol iyi geçti tüm organlarını doktor inceledi herşey yolunda sıkıntı edilecek bişey yok rahim ağzınada baktı oda kapalı dedi olması gerektiği gibi herşey çok güzel çıktı rabbime şükürler olsun bebişim 440 gr olmuş teyzesi boyunu tam alamadı genelde ölçün yapılamıyo boyda sıkıntı çıkıyo dedi ama haftasına göre 25cm dir dedi ve bugün bebişime beşik aldık ilk alışverişimizi yaptık

ercelf canım merak ettim seni kontrolun nasıl geçti bebişinn gelişimi herşey nasıl cinsiyeti öğrendinmi

benim kontrol iyi geçti tüm organlarını doktor inceledi herşey yolunda sıkıntı edilecek bişey yok rahim ağzınada baktı oda kapalı dedi olması gerektiği gibi herşey çok güzel çıktı rabbime şükürler olsun bebişim 440 gr olmuş teyzesi boyunu tam alamadı genelde ölçün yapılamıyo boyda sıkıntı çıkıyo dedi ama haftasına göre 25cm dir dedi ve bugün bebişime beşik aldık ilk alışverişimizi yaptık

Maşallah havincim Allah nazardan saklasın. Ayrıntılıyı da atlattın sıra bana geldi. Bizim de herhalde bu önümüzdeki 1 ay içinde kilo almaya başlar artık bebeğimiz.
Kontrolümüz çok güzel geçti.Gerçekten çok büyümüş gibi geliyor insana. Bütün omurgası kaburgaları el ve ayak parmakları sayılır derecede netti. Kafatası çapını femur kemiğini kordonunu falan inceledi. herşey yolunda. haftasıyla uyumlu. veee bebeğin cinsiyeti kız dedi :) :nazar:
bir kız daha geliyor havincim. Allah gönlümde yatanı verdi rabbimin hikmetine çok şükür. çok duygulandım çok mutlu oldum.
İkili testimiz temiz çıktığı için 4 lü istemedi. Sadece AFP incelemesi için kan verdim.
progestana coraspine devam b12 yi günaşırı iç artık dedi. bir de rahimağzımdaki kasılmayı söyleyince dikkate aldı ne zaman oldu ne sıklıkta oldu diye sordu ve magnezyum verdi. kramp ve kasılmalara iyi geliyor sanırım. rahim uzunluğum da ölçüldü. bu sefer çok idrara sıkışamamıştım. 30mm ölçüldü. geçen seferde 34 dü. kısalmış sorun olur mu dedim. hayır gayet normal. sıkışık değlidin o yüzden kısa çıktı dedi. sıkışık olunca uzunluk daha uzun çıkıyormui ama yine de haftaya yine ölçücem dedi.
cinsiyeti için de direk kız dedi öyle emin değilim benzettim falan demedi. ama ben kesin mi diye sorunca haftaya yeniden bir bakalım dedi. hem AFP sonucunu da değerlendirecek. Böyle işte artık 4 ayı doldurduk 4,5 a doğru gidiyoruz. yanılma olmaz sanırım cinsiyette.
sağlıklı olsunlarda...
ben de son aylarda bu rahim boyundan dolayı yatmaktan korkuyorum. o yüzden haftaya da kız derse ufaktan başlarız alışverişe. Beşiğinde güle güle yatsın kızınız canım.

Minik kizina kocaman bir masallah.:nazar::nazar:

Kontrolun iyi gecmis cok sevindim:16:alisverislerede baslanmis ne guzel
rabbim saglikla 40 lara gelmeni nasip etsin.

Annen hala sendemi ve surekli yatiyormusun.yoksa normal hayatina dondunmu canim.

Maşallah havincim Allah nazardan saklasın. Ayrıntılıyı da atlattın sıra bana geldi. Bizim de herhalde bu önümüzdeki 1 ay içinde kilo almaya başlar artık bebeğimiz.
Kontrolümüz çok güzel geçti.Gerçekten çok büyümüş gibi geliyor insana. Bütün omurgası kaburgaları el ve ayak parmakları sayılır derecede netti. Kafatası çapını femur kemiğini kordonunu falan inceledi. herşey yolunda. haftasıyla uyumlu. veee bebeğin cinsiyeti kız dedi :) :nazar:
bir kız daha geliyor havincim. Allah gönlümde yatanı verdi rabbimin hikmetine çok şükür. çok duygulandım çok mutlu oldum.
İkili testimiz temiz çıktığı için 4 lü istemedi. Sadece AFP incelemesi için kan verdim.
progestana coraspine devam b12 yi günaşırı iç artık dedi. bir de rahimağzımdaki kasılmayı söyleyince dikkate aldı ne zaman oldu ne sıklıkta oldu diye sordu ve magnezyum verdi. kramp ve kasılmalara iyi geliyor sanırım. rahim uzunluğum da ölçüldü. bu sefer çok idrara sıkışamamıştım. 30mm ölçüldü. geçen seferde 34 dü. kısalmış sorun olur mu dedim. hayır gayet normal. sıkışık değlidin o yüzden kısa çıktı dedi. sıkışık olunca uzunluk daha uzun çıkıyormui ama yine de haftaya yine ölçücem dedi.
cinsiyeti için de direk kız dedi öyle emin değilim benzettim falan demedi. ama ben kesin mi diye sorunca haftaya yeniden bir bakalım dedi. hem AFP sonucunu da değerlendirecek. Böyle işte artık 4 ayı doldurduk 4,5 a doğru gidiyoruz. yanılma olmaz sanırım cinsiyette.
sağlıklı olsunlarda...
ben de son aylarda bu rahim boyundan dolayı yatmaktan korkuyorum. o yüzden haftaya da kız derse ufaktan başlarız alışverişe. Beşiğinde güle güle yatsın kızınız canım.

Bir kiz daha geliyor :118::118:
cok sevindim heraey yolundaymis
Canim r.a kontrolunu devamli yaptir ve kontrol altinda kal.insallah hersey yolunda gider ve saglikla kavusursun bebegine.:48:

Bir kiz daha geliyor :118::118:
cok sevindim heraey yolundaymis
Canim r.a kontrolunu devamli yaptir ve kontrol altinda kal.insallah hersey yolunda gider ve saglikla kavusursun bebegine.:48:

sağol canım cinisyet öğrenmek de bir mutluluk rabbim sana da göstersin bu günleri. r.a kontrolümü düzenli yapıyor zaten doktorum. ona güveniyorum. sanırım bu şekilde doğuma kadar götürecek beni. şuan için bir risk görmüyor. ben hep dikkat ediyorum kendime. sıkıntılarım geçmesine rağmen istirahatteyim hep. sadece yemeğimi yapıyorum o kadar. geri kalan herşey eşime ait. gezip tozmak ayakta kalmaz uzun yürüyüş hepsi rahimağzını kısaltabilir diye yapmıyorum. Allah inşallah sonunu da gösterir bebek büyüdükçe korkularım artacak. ama ölçümler normal.

sen nasılsın kendinden hiç bahsetmemişsin. herşey yolunda mı yatıyomusun neler yapıyosun?

sağlıklı olsunlarda...

ercelf canım kontrolun iyi geçmesine çok sevindim rabbim hep güzel haberler almamızı nasip eylesin inş bebeklerimiz sağlıklı sahatli gelişip büyüsünler inş

canım ne kadar sevindim anlatamam rabbim kızını sağlıkla kucağına aldığın günleride göstesin inş kızıma arkadaş olucak kızın canım kızda yanılma payı yok ben her gidişimde ısrarla sordum çünkü insan acaba demeden edemiyo ondan sende ufaktan alışverişe başlıya bilirsin canım

canım genelde 2li iyi çıkınca 3lü 4lü test istemiyo doktorlar sevindim iki testten kurtulduğuna stresin olmaz hiç değilse inş AFP sonucun güzel çıkacak canım rammim bundan sonra bunaltmadan sağlıklı güzel hamilelik geçirip bebeğini kucağına almanı nasip eyler inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz meleklerimize inş

Minik kizina kocaman bir masallah.:nazar::nazar:

Kontrolun iyi gecmis cok sevindim:16:alisverislerede baslanmis ne guzel
rabbim saglikla 40 lara gelmeni nasip etsin.

Annen hala sendemi ve surekli yatiyormusun.yoksa normal hayatina dondunmu canim.

sağol teyzesi rabbimin izniyle büyüyo meleğim sağlıklı sıhatli büyüyüp gelişsin kuzum gününde saatinde kucağıma alayım inş

canım annem gideli nerdeyse 2 ay oldu bende evin içinde yemeğimi yapıyorum fazla yormuyorum kendimi normal hayata tam dönemedim hep evdeyim haftada bir sağlık ocağına iğneye gidiyom o kadar

canım ucundan başlıyalım dedik ağır olanlardan alalım dedik ilk beşiğini aldık meleğimin inş rabbim içinde uyuttuğum günleride gösterir

sen kendinden hiç bahsetmedin feryal nasılsın yeğenimiz nasıl büyüdümü sen nasılsın hamilelik nasıl geçiyo

Arkadaslar merhaba
Uzun zamandir yazamadim uzgunum

8+6 da gece wc ye kalktigimda suruntu seklinde kanamam vardi ve o panikle bursada bulunan ozel pembe maviye gittik.hemen serum takildi ve progestan igne yapildi.birkac saat dinlendikten sonra eve gonderdiler.sabah u.u aradim ve gelin dediler gittigimde dr um ultrasonla bakti beebegim iyiydi ve dinlenmemi soyledi.o geceden aha dogrusu birkereden haric bir daha olmadi ama hepimiz cok korktuk.ve.o gunden beri evde dinleniyorum.

Bugun itibariyle 10+3 olduk:nazar: ve kismetse.kontrolum 12/07 de ve 2 li tarama testi ve serviks olcumum yapilicak insallah guzel haberlerle gelirim e olur bana dua edin.

Yanlis hatirlamiyorsam sizlerinde kanamasi olmustu ve sukur bugunleri gordunuz.insallah banada kismet olur.gecmiate bir kayip olunca insan ister istemez daha cok korkuyor.

İnsallah bugunden sonra daha sik girer yazarim.:48:

Arkadaslar merhaba

8+6 da gece wc ye kalktigimda suruntu seklinde kanamam vardi ve o panikle bursada bulunan ozel pembe maviye gittik.hemen serum takildi ve progestan igne yapildi.birkac saat dinlendikten sonra eve gonderdiler.sabah u.u aradim ve gelin dediler gittigimde dr um ultrasonla bakti beebegim iyiydi ve dinlenmemi soyledi.o geceden aha dogrusu birkereden haric bir daha olmadi ama hepimiz cok korktuk.ve.o gunden beri evde dinleniyorum.

Bugun itibariyle 10+3 olduk:nazar: ve kismetse.kontrolum 12/07 de ve 2 li tarama testi ve serviks olcumum yapilicak insallah guzel haberlerle gelirim e olur bana dua edin.

Yanlis hatirlamiyorsam sizlerinde kanamasi olmustu ve sukur bugunleri gordunuz.insallah banada kismet olur.gecmiate bir kayip olunca insan ister istemez daha cok korkuyor.

canım benim çok geçmiş olsun rabbim bu kadarıyla bıraksın rabbim bebeğini sana bağışlasın sağ salim kucağına aldığın günleride görürsün inş bendede kanama oldu tam 10 gün devam etti bende hep endişe ile gidip gelir oldmuştum wc ye ama 10 gün sonra çok şükür bitti dahada olmadı rabbim dahada yaşatmasın sende canım bol bol dinlen ben 3 ay hiç kalkmadan yattım kanamamdan dolayı sende çok çok dikkat et kendine inş bundan sonra rabbim daha yaşatmaz

canım inş 2li testinin sonucuda iyi çıkar ben hiç birini yaptırmadım strese sokmamak için kendimi

Son düzenleme:
kızlar serviks ölçümünüzü vajinal ultrason ile mi yaptırdınız? ben burda okuduklarımdan sonra doktora kaygılarımı söyledim 12. haftada o da karından ultrasonla bebeğime bakarken serviks e de baktı 4 cm mi 4 mm mi öyle bişey dedi, normal bir sorun yok dedi ama simdi tedirginim doğrusu doğrumu ölçtü diye, çünkü kendi doktorumun asistanı ölçtü. birde ne olur dikkat edin kızlar enfeksiyon kapmamaya başka topiklerde okuduğum kadarıyla 20-28. haftalarda enfeksiyon nedeniyle bebek kaybı olabiliyormuş

Arkadaslar merhaba

çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın. kanama bende transferin 8,9 ve 10. günlerinde oldu. 9. günü akşam birkereye mahsus kırmızı çekilde iki damla gelmişti. sonra kesildi ve kahverengiye döndü. bu şekilde de iki hafta kadar sürdü. bazen 1 hafta gelmediği oldu sonra birgün kahve bir sürüntü şeklinde geldi. kalçadan progestan iğnelerimi olmaya devam ettim. ve hep yattım. geçti çok şükür. 8. haftaya geldiğimizde herşey kesilmişti. birdaha da olmadı çok şükür. :nazar: sen de dikkat et. insanın kaybı olunca daha zor dayanmak. hiç kalkmadan yat daha 3 ayı bitirmene var. hem bitirsen bile şöyle bir 4-5 aylık olana kadar tedbirli ol hep. bak ben hala yatıyorum. herşeyimi kısıtlıyorum. istirahat sayesinde rahim boyu da kısalmıyormuş. yani riskli vakalarda istirahat gebeliğin başından sonuna kadar önemli. herşey gönlünce olsun. Allah a emanet ol.

kızlar serviks ölçümünüzü vajinal ultrason ile mi yaptırdınız? ben burda okuduklarımdan sonra doktora kaygılarımı söyledim 12. haftada o da karından ultrasonla bebeğime bakarken serviks e de baktı 4 cm mi 4 mm mi öyle bişey dedi, normal bir sorun yok dedi ama simdi tedirginim doğrusu doğrumu ölçtü diye, çünkü kendi doktorumun asistanı ölçtü. birde ne olur dikkat edin kızlar enfeksiyon kapmamaya başka topiklerde okuduğum kadarıyla 20-28. haftalarda enfeksiyon nedeniyle bebek kaybı olabiliyormuş

benim de idrara sıkışık bir şekilde karından ultrasonla ölçüyor canım. endişe etme 4 cm olması gereken boy zaten. doktoruna güven. riskli bir durum görürse vajinal olarak da bakar.

Tedavin naail gidiyor.kac tane yumosun oldu

kızlar ben de yeni bir haber yok,,, mayıs da 1 embryo dondu en son.. toplam 2 tane var yani... haziran da ufak ufak üç,dört yumoş vardı ama gelişmedi tedavi iptall ..... şimdi regl bekiyorym. size haber veririm...

bu arada epey yol almışsınız.maşallah..... herşeyi iyi öğrenin baana da anlatacaksınız sonra.... öptüm sizleri.

Back
X