dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

kızlar biz de dün detaylı ultrasona gittik herşey yolunda çok şükür kızımın herşeyi tastamam ölçümler normal haftasıyla uyumlu :nazar:
rahim ağzımı da vajinal muayne ile kontrol etti doktor bey ve 4 cm çıktı olması gereken ölçülerde bir riskk yok herşey yolunda dedi. inşallah miadında doğar bebeğim içim biraz rahatladı. Allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin.

dün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür 450 gr olmuş kuzumuz maşallah. pazartesi de detaylı ultrason var onu da atlatırsak bayrama çok rahat gireceğim.
hareketleri artık daha çok hissediliyor. karın duvarıma vuruyor bazen elime geliyor. o an içimden sıcak birşeyler akıyor sanki çok güzel bir his. babacık henüz hissedemiyor ama yakındır.
bebek arabalarına baktık dün biraz. alışveriş de çok zevkli. rabbim içimize sindirsin aldıklarımızı kullandığımız günleri göstersin.

canım benim maşallah kızına rabbim sağlıklı sıhatli gelişip gününde saatinde kucağına almanı nasip eylesin rabbim hepimize sağlıklı kuzularımızı kucağımıza almayı nasip eylkesin inş canım benim bebiş ters durduğundan hep aşşağıya vuruyo döndüğünü hissedip yukarı tekmelediğinde elimi karnıma koyuyom duruyo elimi resmen takip ediyo tekmelemiyo bende bebiş tekmelediğinde sadece tekmelerini takip ediyom sessizceçok güzel bir duygu gerçekten bu duyguları rabbim tüm anne adaylarına yaşatsın inş benim eşimde öyle onun sesini duyunca zaten bizim kız hiç tık yapmıyo dinliyo bu ses kimin der gibi

canım ben hiç bebek arabalarına bakmadım alışveriş yapmıyacağım teyzesi adan z ye herşeyi yolladıkuzzuma ben tek hastane çıkışı alacağım sen yap canım rabbim içine sindire sindire alıp sağlıkla kuzuna giydirmeni nasip eylesin bende kızım 6 aylık olunca alırım bişeyler heralde o aya kadar kıyafetimiz full

Arkadaslar merhaba
Uzun zamandir yazamadim.
Rabbim kismet ederse KIZIM olucak.
ve ikili testimin sonucuda iyi cikti sukurler olsun.

Ama serklaj konusu var ve islem yapilmadan ragat edemiycem.
yarin dr kontrolum var insallah iyi haberler veririm.

canım hoşgeldin çok merak ediyoz seni arayı bu kadar açma demek rabbimin izniyle seninde kızın olacak hayırlı olsun canım sağlıkla evladığı inş kucağına alırsın

ikili testinin sonucununda temiz çıkmasına sevindim canım

canım inş işleme gerek kalmaz rahim ağzın hep istenilen ölçüde olur sende sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip kuzunu kucağına bu sefer alırsın bugün kontrolun inş iyi geçmiştir yazmadın iyi haberlerini bekliyoruz

kızlar biz de dün detaylı ultrasona gittik herşey yolunda çok şükür kızımın herşeyi tastamam ölçümler normal haftasıyla uyumlu :nazar:
rahim ağzımı da vajinal muayne ile kontrol etti doktor bey ve 4 cm çıktı olması gereken ölçülerde bir riskk yok herşey yolunda dedi. inşallah miadında doğar bebeğim içim biraz rahatladı. Allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin.

canım benim detaylıyıda atlattın ve herşey çok şükür yolunda gitmiş kuzunun haftasıyla uyumlu gitmesi iyi benimki önden gidiyo bazen ondan kafam karışıyo

canım benim şimdi tek şeker yüklemen kaldı onuda atlattımı rahatlarsın artık

canım hoşgeldin çok merak ediyoz seni arayı bu kadar açma demek rabbimin izniyle seninde kızın olacak hayırlı olsun canım sağlıkla evladığı inş kucağına alırsın

ikili testinin sonucununda temiz çıkmasına sevindim canım

canım inş işleme gerek kalmaz rahim ağzın hep istenilen ölçüde olur sende sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip kuzunu kucağına bu sefer alırsın bugün kontrolun inş iyi geçmiştir yazmadın iyi haberlerini bekliyoruz

AMIN. INSALLAH hersey yolundadir.

selam canlar ramazan bayramınız mübarek olsun birdahaki bayramı rabbimin izniyle meleklerimizle kutlamayı rabbim nasip eylesin inş

Arkadaslar mrhaba
insallah hepiniz iyisinizdir ve guzel bir bayram gecirmissinizdir.

Gecen carsamba arife gunu serklaj islemim yapildi.
Suan evde dinleniyorum. Ve carsamba gunu dr kontrolum var insallah hersey yolundadir ve zamaninda kavusurum bebegime.

Arkadaslar bugun dr kontrolum vardi hersey yolunda cok sukur.
Bebegim buyumus ve sagligi iyi.
Bir sonraki kontrolum iki hafta sonra.
Insallah sonuna kadar gitmeyi nasip eder.

Merhaba feryalcim çok sevindim serklajı atlatmana. gönül rahatlığıyla hamileliğinin keyfini sürebilirsin artık. senin bebek de kızmıydı canım?
maşallah 18 haftalık olmuşsun bile zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi transferin. sanırım belli bir yerden sonra daha çabuk geçiyor. ilk 3 ay çok zordu mesela.
ben de iyiyim çok şükür. 6 ayı doldurduk inanılır gibi değil. Allahın izni ile 28. haftayı bir tamamlarsak biraz daha rahatlicam. detaylı ultrasona gittim en son herşey yolunda. 24 ünde şeker yüklemem var 2 gün sonra onu da atlatınca başka test kalmıyor. kuzum da iyice hareketlendi artık burdayım diyor hamdolsun günler daha kolay geçiyor. sen hissedebildin mi kuzunu. benim bebeğim çok hareketli. 16. haftamda hissettim ilk. ve ilk gebeliğe göre baya erken bir hafta. şimdi de hiç durmuyor ben de çok yaramaz ve cadıymışım küçükken sanırım benim aynımdan birtane daha geliyor. herkes karnındayken keyfine bak diyor ama ben sabırsızlanıyorum son 3 aya giriyoruz ve nasıl geçecek daha 3 ay var diyorum Allah sağlıkla sıhhatle vakti saati geldiğinde kucağımıza almayı yüzünü görmeyi nasip etsin inşallah.

Merhaba feryalcim çok sevindim serklajı atlatmana. gönül rahatlığıyla hamileliğinin keyfini sürebilirsin artık. senin bebek de kızmıydı canım?
maşallah 18 haftalık olmuşsun bile zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi transferin. sanırım belli bir yerden sonra daha çabuk geçiyor. ilk 3 ay çok zordu mesela.
ben de iyiyim çok şükür. 6 ayı doldurduk inanılır gibi değil. Allahın izni ile 28. haftayı bir tamamlarsak biraz daha rahatlicam. detaylı ultrasona gittim en son herşey yolunda. 24 ünde şeker yüklemem var 2 gün sonra onu da atlatınca başka test kalmıyor. kuzum da iyice hareketlendi artık burdayım diyor hamdolsun günler daha kolay geçiyor. sen hissedebildin mi kuzunu. benim bebeğim çok hareketli. 16. haftamda hissettim ilk. ve ilk gebeliğe göre baya erken bir hafta. şimdi de hiç durmuyor ben de çok yaramaz ve cadıymışım küçükken sanırım benim aynımdan birtane daha geliyor. herkes karnındayken keyfine bak diyor ama ben sabırsızlanıyorum son 3 aya giriyoruz ve nasıl geçecek daha 3 ay var diyorum Allah sağlıkla sıhhatle vakti saati geldiğinde kucağımıza almayı yüzünü görmeyi nasip etsin inşallah.

Iyi olmana cok sevindim :16:
Evet serklajim yapildi gunleri. Sayiyorum.
insallah ilk olarak 2 8haftayi atlatirim
evet benimde kizim olucak ve hafif hafif hareketlerini hissediyorum.
inßllah hßpimiz saglikla kavusuruz kizlarimiza

sizlere bir süredir yazamadım, ama merak etmeyin demiştim. malum yoğun bir kurs proğramına başlamıştım ya , sanırım iyi olmuş,

13 ağustos regl oldu, kontrolde iki yumoş vardı, fakat 3.gün bayağı büyüktü bu yüzden naturel tüp yapalım dedik, güzel olan endometrium kalınlaşıyordu, yani ilaçsız kalınlaştı kızlar. bu mücize gibi birşey, 3 ay uğraşıp endo 5,7 mm yi geçmezken, bu kez 7, 7,5
7,8 ve enson 8,2 mm oldu. opuya kadar sadece bir yumoş gelişti ve ilaçsız olunca acil opuya alındım dün saat 18.00 de, neyse yumoş dolu çıktı fakat olgun değilmiş... bu kötü haber.

iyi haber de şu: endometrium belki bir daha kalınlaşmayabilir diye donmuş embiryodan 1 tane transfer olacağım.. cumartesi transferim var... dualarınızı eksik etmeyin. hepinizi öpüyorum

ayrıca adetin 3.günü fsh 6,96 , e2 133 çıktı... dr derki e2 yüksekse fsh düşük çıkarmış bilginiz olsun... normalde benim fsh 18 ila 22 arasında idi hatırlarsanız.

bu arada herşey kendiliğinden gelişti ve ilave hiçbir şey yok... inşallah saati günü gelmiştir kızlar, zamanım az , yaş 44 olunca panikledim yani.

pufynin dediğine göre endo kalınlaşıyorsa menapozu unutmalıymışım. inşallah öyle olsun.

sizlere bir süredir yazamadım, ama merak etmeyin demiştim. malum yoğun bir kurs proğramına başlamıştım ya , sanırım iyi olmuş,

13 ağustos regl oldu, kontrolde iki yumoş vardı, fakat 3.gün bayağı büyüktü bu yüzden naturel tüp yapalım dedik, güzel olan endometrium kalınlaşıyordu, yani ilaçsız kalınlaştı kızlar. bu mücize gibi birşey, 3 ay uğraşıp endo 5,7 mm yi geçmezken, bu kez 7, 7,5
7,8 ve enson 8,2 mm oldu. opuya kadar sadece bir yumoş gelişti ve ilaçsız olunca acil opuya alındım dün saat 18.00 de, neyse yumoş dolu çıktı fakat olgun değilmiş... bu kötü haber.

iyi haber de şu: endometrium belki bir daha kalınlaşmayabilir diye donmuş embiryodan 1 tane transfer olacağım.. cumartesi transferim var... dualarınızı eksik etmeyin. hepinizi öpüyorum

ayrıca adetin 3.günü fsh 6,96 , e2 133 çıktı... dr derki e2 yüksekse fsh düşük çıkarmış bilginiz olsun... normalde benim fsh 18 ila 22 arasında idi hatırlarsanız.

bu arada herşey kendiliğinden gelişti ve ilave hiçbir şey yok... inşallah saati günü gelmiştir kızlar, zamanım az , yaş 44 olunca panikledim yani.

pufynin dediğine göre endo kalınlaşıyorsa menapozu unutmalıymışım. inşallah öyle olsun.

Ne dir aklimdaydin. Cumartesi buyuk gun desene :46:
rabbim hayirlisini nasip etsin insallah bundada vardir bir hayir.
Gelismeleri yaz olurmu.
hadi bakalim senin minnosunun gelismelerinide okuyalim insallah.:29:

canım bu forumda nice mucizeler okuduk, insallah bu mucizelerden biri de sen olursun. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım bu forumda nice mucizeler okuduk, insallah bu mucizelerden biri de sen olursun. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin

kızlar mrb umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz en kısa zamanda size Bir sorum olacak KIZLAR 3 GÜN ÖNCE DONMUŞ blast 2 adet embriyo transferi yapıldı transferden sonra hangi ilaçları kullandınız sizinkiler tuttuğu için soruyorum bana pek ilaç vermediler bazılarına iğneler vermişler acaba bişeylerr eksikmi yapılıyor çok endişeliyim yardım edin SADECE JEL coraspin estrofem prednol hiç iğne yok cevap verirseniz sevinirim kızlar

kızlar mrb umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz en kısa zamanda size Bir sorum olacak KIZLAR 3 GÜN ÖNCE DONMUŞ blast 2 adet embriyo transferi yapıldı transferden sonra hangi ilaçları kullandınız sizinkiler tuttuğu için soruyorum bana pek ilaç vermediler bazılarına iğneler vermişler acaba bişeylerr eksikmi yapılıyor çok endişeliyim yardım edin SADECE JEL coraspin estrofem prednol hiç iğne yok cevap verirseniz sevinirim kızlar
canım biliyorsun tedavi sürece doktorun tarzına ve hastanın durumuna göre değişiyor, benim doktorum çok garantici bir adam, kalp atışlarına kadar estrofeme devam ettim, 12. haftaya kadar folik asite progestan iğneye devam, bana hem progestan iğne hemde günde 3 kere progestan fitil vermişti, 12. haftadan sonra iğneyi kesip fitili 4 e çıkardı, kalp atışından sonra proluton iğne de verdi haftada bir onu 20. haftada kestik. aaa birde transferden sonra sütle içilen ilaç vardı deltacortilmiydi neydi, keseden sonra kesti onu da... biraz karışık olmuş okuyunca, özetle transferden sonra estrofem, deltacortil, folik asit, progestan iğne+fitil, clexane iğne kullandım ben

Back
X