canım bende senin gibi hazırlıklara dur dedim, biara çok heveslendim birkaç parça kıyafet falan aldım, ama internette okuduğum ve devlet hastanesinde dinlediğim bazı hikayelerden etkilendim ve 32 ye kadar hazırlıkları durdurma kararı aldım, haftaya salı günü tedavi gördüğüm doktoruma gideceğim kan sulandırıcı olayını detaylı konuşmayı düşünüyorum çünkü devlet hastanesinde ilgilenmiyorlar endişelerinle, yazarım burdan öğrendiklerimi. prolutonu ben 20. haftaya kadar kullanmıştım, çok zor bir iğne Allah yardımcın olsun, yaklaşık 6 hafta oldu ama hala kalçamda morlukları izleri belli:)buarada temizlik falan demişsin sakın haaaaaaaa!!! 2 arkadaşım yakın zamanda vaktınden önce doğum yaptılar temizlikle kendilerini yordukları için, ben onları gördüğümden hiç yormuyorum kendimi varsın 3 ay daha pis olsun ev, zaten kısmetse kasım sonunda kadın çağırıp temizletmeyi, halıları yıkatmayı düşünüyorum, bebeğim temiz eve gelsin diyeselam kızlar kafam allak bullak bugünlerde bu korku bana yetti. iyiyiz şimdi çok şükür son kontrolümde nst de hiç sancı çıkmadı karnım da yumuşadı zaten hissediyorum. nidilat a devam pazartesi biraz dozunu azaltacakmış sanırım 8 saatte bir yerine 12 saatte bir alıcam. proluton depot a da 32. haftayı doldurana kadar devam edicez. haftaya cumartesi yeniden görücek beni. sancı çıkmayınca birdaha bakmadı açıklık var mı diye. bebeğimin hareketleri çok iyi maşallah. 1300 gr kuzum.
ama ben çok korktum babamız da öyle. tüm hazırlıkları durdurduk. oda siparişinden bile vazgeçtim. annem gelecekti temizliklere başlayacaktık erteledik 32 yi doldurana hiçbirşey yapmak yok. odası varsın yetişmesin doğuma zaten karyolasında yatamicak ki hemen ben sadece kıyafetleri kendi dolabına yerleşsin diye istiyordum ama kendi dolabımda yer açarım ona yatakodama alacağım beşiğin de yeri ve modeli belli. 32 yi atlatırsak belki veririm odasının siparişini. şuan için gözüm hiçbişey görmüyor. bişey olursa sonra çok üzülürüm. yatmam gereken zamanda işe kalkışmak istemiyorum. doktorum devamlı yatma dedi ama evde ol hep dinlen dedi ben de öyle yapıyorum.
feryalcim 28 i atlatayım diye ben de çok dua ettim o zamana kadar da sorunsuz bir hamileik geçirdim hala da öyle aslında mide yanmam bile yok maşallah ama korkuttu işte bizi cimcime. asıl sorunlar son aylarda başlıyor demekki. ama herşeye rağmen rabbim verecektir kucağımıza bebeklerimizi.
havincim maşallah az kalmış doğuma. senin için heyecanlanıyorum.inşallah normal doğum yapabilirsin canım.
g090 canım ben de coraspin içiyorum ve erken doğum riski yaşayınca ben de korktum doktorum 36 da keseriz dedi ama belki de 36 da doğurucam. o yüzden daha önce kesmekte fayda var mı bilmiyorum danışıcam bu konuyu.