Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm bendede oluyodu ama ara ara bısey vurup gecıyo valla bende bılmıyorum ama kendımı dınlemıyorum ılkıne gore daha rahatım![]()
benım hıc agrım yok ama tutmadımı yanı![]()
aynene canım benim ilkinde resmen sürünüyodum opudan sonra ohss oldum galibaama cahillik işte şuanki ağrıları anlamadım dinlemiyim diyorum ama olmuyo ufffffff sen hamişmisin
![]()
benım hıc agrım yok ama tutmadımı yanı![]()
yok cnm ya 5 gunum var testıme dondurulmus1 tane koydular ya bılmıyorum garıp seyler hıssedıyorum bılmıyorum ya bazen unutuyorum kısmet zamanı vardır elbet senın ne zamn sonucun 2 tanemı
tatlim,agri olmamasi tutmamis demek olur mu hic.ben agri gördüm agri üzerinden konustum.baska biriside agri görmemistir agriyi iyi saymaz.insandan insana degisiyor.ben yelkenayla benziyoz diye kendi yasadigimdan cikip yorumladim.ben farkliyim, sen farklisin ,yelkenay farkli.
bende çarşamba yapıcam nasipse 9. gün 3-5 bişi çıkar zaten varsa bebek benim 2 tane kondu inşallah olur bu kez ben senden önce alcam sonucu galibaaaaaaaaa:18::18:
ay yaşadıkların benimkilere çok benzer bende doktora gidiyodum az daha o kadar ağrıdı yani şu an sadece gıdıklanmalar var umarım hayra alamettir tüm bunlar sana 2 tanemi dond. konmuştu canım biri mi tuttu? rabbim kucağına almayı nasip etsin
dondurulmus degildi canim.hamile degilim.son denemem tutmustu.ondan bahsetmistim.papatyanin moralini bozdum durduk yere![]()
bizim Türklüğümüz tuttu gurur yaptık demiştin ya dün, çok güldüm ya bugün aklıma geldi yorumun yine gülüyorumiyi ki varsınız
![]()
doktorunu ara canim hemen.
kızlar dün akşamdan beri düşmeyen ateşim var parol alıyorum sirkeli su en fazla 38 e düşüyor çok kötüyüm.
embriyolar ölmüştür dimi
cnm gecmıs olsun dilemin dedıgı gıbı acılen ara doktorunu cnm
evet cnm benden once hangı merkezde yaptırıyosun
dondurulmus degildi canim.hamile degilim.son denemem tutmustu.ondan bahsetmistim.papatyanin moralini bozdum durduk yere![]()
kızlar dün akşamdan beri düşmeyen ateşim var parol alıyorum sirkeli su en fazla 38 e düşüyor çok kötüyüm.
embriyolar ölmüştür dimi
benim medical park istanbul canım sen nerdesin hangi şehir?