dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

SLM PAPATYAM
bu sabah ilk defa 37 nin altına düştü ateşim işe başladım bugün kontrol amaçlı kan usg idrar verdim
brucella bakıyorlar:53:
bugün transferin 4. günü onların döllenmeden sonraki 7. günü kazıyorlardır rahmi:52:
sanki gaz olayı arttı gibi ama ağrı sızı yok bende
senden ne haber

valla cnm bende ıyıyım ama heycanlıyım sadece arada bel agrısı ve hasta olucakmısım gıbı sancı gırıyo :18:

selamün aleyküm dostlar:54:ummmaaahhh
güzel haberlerle geldim.:3:
msj engelime takilmiyim diye kisa kisa iki mesajda anlatayim.
öncelikle doktor sectik bugün.diger doktoru istemiyoruz.opuma giren embriyolari trans.eden doktorla görüstük bugün.görmek istedigin taviri davranisi gördüm.moralim cok yükseldi kizlar.artik süürekli onunla devam edicez.4 dr.dan sade o bakacak bana:)

selamün aleyküm dostlar:54:ummmaaahhh
güzel haberlerle geldim.:3:
msj engelime takilmiyim diye kisa kisa iki mesajda anlatayim.
öncelikle doktor sectik bugün.diger doktoru istemiyoruz.opuma giren embriyolari trans.eden doktorla görüstük bugün.görmek istedigin taviri davranisi gördüm.moralim cok yükseldi kizlar.artik süürekli onunla devam edicez.4 dr.dan sade o bakacak bana:)

cok mutlu oldum dilemcım ıns hersey gonlune gore olur ıcın rahatlamıstır umarım ıns sende :49::49: olursun
ee ne devredesın bakalım neler oldu

ultrasonumu yapti hersey harika dedi kimyasaldan sonra rahimin tamamen düzelmis dedi.kan verdim birazdan sonucunu arayipögrenicem.recetemi yazdi.progesteron,brevactide igne (galiba) ve estradiol tablet.daha almadik ilaclari.tlfonda bildirecekler ne zaman neyi ne kadar kullanacagimi.rahim kalinligim 8,6 mm.mis.cuma yada ctesi.transf. yapariz dedi.

ultrasonumu yapti hersey harika dedi kimyasaldan sonra rahimin tamamen düzelmis dedi.kan verdim birazdan sonucunu arayipögrenicem.recetemi yazdi.progesteron,brevactide igne (galiba) ve estradiol tablet.daha almadik ilaclari.tlfonda bildirecekler ne zaman neyi ne kadar kullanacagimi.rahim kalinligim 8,6 mm.mis.cuma yada ctesi.transf. yapariz dedi.

hadı bakalımmmm ıns bu sefer tutunur yavrun sana :) doktorunu degıstırmen super olmus ıns hersey ıcıne sıner en onemlısı :emir_bebek: yanında olur :9::9::9:

3 tane embriyo transfer edelim istermisiniz diye sordu.ben önce hayir dedim esim etsinler noolur dedi cekimser kaldim.bugün düsünecegim.eger 4 yumurta cözüp 3 embriyo olursa saglam 3ünüde koydurayim diyorum.bakalim.düsünmedeyim.dr. bu sefer sansiniz daha cok dedi.rahim hamileligi biliyor artik dedi.cok umutlu konustu.benim rahimim maasallah cok iyiymis.bendende sigarayi azaltma yada birakma sözü istedi.birakicam dedim.cok ilgiliydi uzun uzun konustuk.cok moralim iyi su anda.:16::16:

3 tane embriyo transfer edelim istermisiniz diye sordu.ben önce hayir dedim esim etsinler noolur dedi cekimser kaldim.bugün düsünecegim.eger 4 yumurta cözüp 3 embriyo olursa saglam 3ünüde koydurayim diyorum.bakalim.düsünmedeyim.dr. bu sefer sansiniz daha cok dedi.rahim hamileligi biliyor artik dedi.cok umutlu konustu.benim rahimim maasallah cok iyiymis.bendende sigarayi azaltma yada birakma sözü istedi.birakicam dedim.cok ilgiliydi uzun uzun konustuk.cok moralim iyi su anda.:16::16:

ayyy cnm okadar cok sevındım kı anlatamam ben 1 tane koydular dıye cok strese gırdım keske 2 olsun dıye ıı olmus bence doktorunu begenmen ıyı olmus ıcın rahat olur evet rahmın bılıyo hamılelıgı olur ıns cnm sıgara konusunda bencede bırak ben cok pısman oldu sıgara bırakıp oyle baslasaydım dıye sende bırak cnm hadı:nazar::nazar::nazar: dıyelım

çok sevindim senin adına, benim doktorum eskiden hamilelik oranlarımız daha yüksekti çünkü 3-4 tane embriyo transfer edebiliyorduk demişti, sen düşün taşın kararını ver üçü birden tutarsa ne olur falan bunları da düşün:1:

kizlar ctesiye 5 gün vaarr.kan sulandirici igneden yana emin olabilirsin ayarlayabilecegimize dedi.
5 gün var yaa:46::46:

blastosist yapsak bu sefer dedim.
gene dedi ki bir an önce rahiminde olmalari her durumdan daha iyi dedi.tmm dedim.

çok sevindim senin adına, benim doktorum eskiden hamilelik oranlarımız daha yüksekti çünkü 3-4 tane embriyo transfer edebiliyorduk demişti, sen düşün taşın kararını ver üçü birden tutarsa ne olur falan bunları da düşün:1:

canim ben zaten önce onu düsündüm ki aninda hayir dedim.ya 3üde tutarsa 3ündende olmak var.Allah korusun:18::18:

hic hiic aklimda yoktu ki niye öyle dedi acaba.tam 35 yasindayim istermisiniz diye sordu.sormasimi gerekiyodu bilmem ki.

bi tane folikül gördük.onu catlaticaz igneyle de ne zaman bilmiyorum.tlfonda.söyleyecek.estradiol sizin estrofem dediginiz galiba.östrojen.

estradiol sizin dediginiz estrofem olmali östrojen.bi tane folikül var onu catlaticaz.ne zaman yapicam brevactidi birazdan söyleyecek.

Back
X