dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

feryal ve menac..
nerelerdesiniz kizlar huuu..bir ses verin:36::36:
yelkenay seninde sesin cikmadi bugün.test yaptin mi?:49:

heoz,sen nasilsin.iyisindir insaallah.sen de yariladin yolu:)insaallah yolun sonunda bebegin seninle olacak.:49::49::49:
insaallah topigimiz hamileler topigine dönüssün.amiin.:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

ben iyiyim şükür. Hala belirti fala yok. Seninde yumurtaların çözülüyormuş sanırım hadi hayırlısı inş. papatya bombayı inş. sabah erkenden patlatır. bekliyor olacağım heyecanla

napıyon nerelerdesin yahu.))))
Valla baktım bugün belki test falan yaparda pozitif güzel haberler verir diye ama maşallah baya sabırlısın ya
benm de 6. günüm bitti ikinci yarıya başlıyoz hadi hayırlısı:52:

napıyon nerelerdesin yahu.))))
Valla baktım bugün belki test falan yaparda pozitif güzel haberler verir diye ama maşallah baya sabırlısın ya
benm de 6. günüm bitti ikinci yarıya başlıyoz hadi hayırlısı:52:

:)))))) aslında hıcde oyle deılımdır ıcım ıcımı yıyo ama test yapıcam dıye soz verdım kendıme beklıyoruz bakalım yarın 9 da hastanedeyım 11 12 gıbı burda olurum guzel haberlerle ıns :49::49::49::49:

:)))))) aslında hıcde oyle deılımdır ıcım ıcımı yıyo ama test yapıcam dıye soz verdım kendıme beklıyoruz bakalım yarın 9 da hastanedeyım 11 12 gıbı burda olurum guzel haberlerle ıns :49::49::49::49:

inş. cnm benim rabbim yüzünü güldürsün inş.:52::54:

feryal ve menac..
nerelerdesiniz kizlar huuu..bir ses verin:36::36:
yelkenay seninde sesin cikmadi bugün.test yaptin mi?:49:

sess denemeeee sesss :) canım bakıyorum size arada bir, çok yoruluyorum yazacak halim kalmıyor işe yeni başladığımdan olsa gerek, burda tedavi olan arkadaşına ben de dua ettim, sana da ediyorum, cumartesi günü hayırlısıyla alacaksın bebişleri, her şey gönlünce olur umarım:16:

ins cnm sende haftaya alırsın guzel haberlerı:)):49::49:

canım Allah mutlu sonuçlar almayı nasip etsin sana da, heyecanla bekliyorum sonucunu, allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, negatifi yaşatmasın, bize de anne olma sevincini yaşatsın:49::emir_bebek:

canım Allah mutlu sonuçlar almayı nasip etsin sana da, heyecanla bekliyorum sonucunu, allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, negatifi yaşatmasın, bize de anne olma sevincini yaşatsın:49::emir_bebek:

amın cnm ıns allah kımseye negatıf sonucla karsılastırmasın ıns hepımız anne oluruz kısa zamanda allahım daha fazla acı gostermesın

cnm cok uzuldum suan morelım cok bozuldu ınan kendım negatıf almısım gıbı oldum:43::43: nasıl acı oldugunu bızlerden (yasayandan) baskası anlamaz allah sabrını verır ıns umudunu yıtırme allah buyuktur melegın gelır umarım en kısa zamanda:43:

kızlar yarın sıze hastaneden naklen yapıcam ıpad ımı goturmeye karar verdım sıze bıldırcem hemen eve kadar beklemıcez:)))) ılk sız ogrenıceksınız hersey ıı olur umarım ben artık kacar yatıyım ve sabah olsun artıkkk :))

kızlar yarın sıze hastaneden naklen yapıcam ıpad ımı goturmeye karar verdım sıze bıldırcem hemen eve kadar beklemıcez:)))) ılk sız ogrenıceksınız hersey ıı olur umarım ben artık kacar yatıyım ve sabah olsun artıkkk :))

cnm cok uzuldum suan morelım cok bozuldu ınan kendım negatıf almısım gıbı oldum:43::43: nasıl acı oldugunu bızlerden (yasayandan) baskası anlamaz allah sabrını verır ıns umudunu yıtırme allah buyuktur melegın gelır umarım en kısa zamanda:43:

:50:yelkenayin negatif mii:50:
cok üzgünümm:43::43:

ay düsünceli arkadasimm.canimsin.ilk biz ögrenicez yaanii.:16::16::16:
yelkenayin üzüntüsünün üzerine bize iyi haber ver sevindir bizi insaallah papatya.Allah rahatlik versin canim:54:

sess denemeeee sesss :) canım bakıyorum size arada bir, çok yoruluyorum yazacak halim kalmıyor işe yeni başladığımdan olsa gerek, burda tedavi olan arkadaşına ben de dua ettim, sana da ediyorum, cumartesi günü hayırlısıyla alacaksın bebişleri, her şey gönlünce olur umarım:16:

hele sükür sesini duyurabildin.Allah yardimcin olsun ögretmenim.arkadasima ettiginin daha daha güzeli de senin olsun arkadasim.:54:hersey gönlümüzce olsun canim,hep beraber.:49::49:

ay düsünceli arkadasimm.canimsin.ilk biz ögrenicez yaanii.:16::16::16:
yelkenayin üzüntüsünün üzerine bize iyi haber ver sevindir bizi insaallah papatya.Allah rahatlik versin canim:54:

esımden bıle once ogrenıceksınız :) ıns cnm ya nekadar ıstıyorum o guzel haberı vermeyı ıns cnm ya sanada cnm kendınıze dıkkat edın kızlar
dılemcım ılaclarını unutma cumartesıye az kaldı :))

canim cok üzüldüm senin adina.sen dogal yoldan hamile kalabilmissin bi kere.insaallah en kisa zamanda kendiliginden gelir bebegin.bugünler de gececek canim.Allah sabir versin.:43::43::43::43::43:

Back
X