Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepiniz burdayken
hepinizden Allah razi olsun.sizin iyi dilekleriniz ve sözleriniz kadar hic bi sey iyi gelemiyor bana.Allah ne muradiniz varsa versin.dualarinizda oldugumu billmek güc veriyor bana[/QUOTE
Bizi sadece birbirimizi anlarız canım benim dikkat et kendine he
kizlar cok az yatiyorum ben.
daha tutunmazlar diye.hani önce büyüyecekler ya.yanlis mi yapiyorum.ama cok dikkatli hareket ediyorum
heozun güzel haberini sali günü alacagiz insaallah.
tubisch sen yarin mi gideceksin muayeneye?
inan su anda sütümü iciyorum
daha yeni alabildim laptopu amaa![]()
Evet tatlım yarın gidiyorum embriyolarla ilgili kafamda çok soru işareti var :44:
afiyet bal şeker olsun yarasın bebişlere ...
neeeee leptopmu bide hemen bırakıyosun onu hemen hadi laf dinle leptop radyasyon yayıyor ( eşimin dırdır cümleleri böyleydi transferlerimden sonra )
azcik daha kalayim nooluur.laptop uzakta kucagimda degilll.![]()
seninkileri bende merak ediyorum.bi kere yazismistik ya hani..
acaba seninkilerde mi yumurta olarak donduruldu diye düsünüyodun.bende merak ediyorum.yarin söyler herhalde dr.un
sen sütünü iç ve şu pcden uzaklaş artık dinlen en az 5 günde tutunuyor bebişler yorma kendini ve pcden bi müddet uzak dur hadeeeeeeeeee kalk sütünü içççççççç....
Evet tatlım yazmistik opunun ertesi günü arayıp donduruyoruz demişlerdi sadece kaliteleri nasıl kaçıncı gün hiç bilmiyorum bi de sana adetin kaçıncı günü transfer yapılmıştı işyerinden izin ayarlamam lazım aşağı yukarı ne zaman olur ki bugün yarın adetin üçüncü günü
canim benimkiler biri 1 günlük biri 2 günlüktü.o 5 günü yarindan itibaren hesaplayacagim ben.bu kadar kücükken tutunmaya kalkmazlar insaallahbiri 3 hücreliydi ay basaramaz o kadar minik ki.az büyümesi lazim.
ama büyügü yarindan itibaren baslar herhalde calismaya.![]()
16. gün yapildi.
Hayırlısı canım ya heyecan da yok gibi bu defa 4. Deneme ondan mı acaba gerçi dondurulmuş ilk olacak
galiba ilk defa 1 günlük embriyo transferi olan benimdir.