dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Vuruldugun igne ile ilgili bir bilgim yok.:32:
Ama bugun 10.gun masallah
Ve idrar testinde pozitif olup kandanegatif hic duymadim.genelde tersi olur
bence basbaya hamilesin.:49::49:
Hayirli olsun cok sevindim.:29::29:
Insallah arkandan siraya giricez.topigin ilk hamilesi olucaksin.:nazar:

Hem de çok heyecanlıyım :18: ama sen daha heyecanlı olmalısın bence test gününe az kaldı Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

heyecan mi korku mu bilmiyorum.insan günler yaklasinca iyi bir haber almak istiyor.biraz yavasladi zaman.bu güne kadar cumayi düsünmeden gün gün gecirmeye calistim zamanimi.simdi cumaya odaklandim saatler bile uzuyor:8:

Vuruldugun igne ile ilgili bir bilgim yok.:32:
Ama bugun 10.gun masallah
Ve idrar testinde pozitif olup kandanegatif hic duymadim.genelde tersi olur
bence basbaya hamilesin.:49::49:
Hayirli olsun cok sevindim.:29::29:
Insallah arkandan siraya giricez.topigin ilk hamilesi olucaksin.:nazar:

yarin 12. gün.gene yapacagim idrar testi.gene pozitif cikarsa o zaman ben de umutlanacagimartik.
igne hcg ignesiydi.yarin 8 gün gecmis olacak üzerinden.herhalde fazla etkisi kalmaz yarina.ben igneye bagliyorum daha cok.
insaallah hamileliklede alakasi vardir..insaallah..

heyecan mi korku mu bilmiyorum.insan günler yaklasinca iyi bir haber almak istiyor.biraz yavasladi zaman.bu güne kadar cumayi düsünmeden gün gün gecirmeye calistim zamanimi.simdi cumaya odaklandim saatler bile uzuyor:8:

Canım benim seni çok iyi anlıyorum üç başarısız denemesi olan biri olarak ama umudunu kaydetmek yok :20: topigimizin ilk hamilesi olacaksın inşallah :21:

opudan önce catlatma ignesi yapiyoruz ya,o ignenin aynisini transferin 1. günü ve 4. günü iki tane yaptim ben.igneden olma ihtimali cok fazla..

Canım benim seni çok iyi anlıyorum üç başarısız denemesi olan biri olarak ama umudunu kaydetmek yok :20: topigimizin ilk hamilesi olacaksın inşallah :21:

bugüne kadar hep umut tarafinda tuttum kendimi.pozitif düsünmeye ugrastim.tutunma sürecinde hormonlarim etkilenmesin diye.su günden itibaren her sonuca hazir olmaya ugrasiyorum.insaallah güzel olur sonu..

kızlarrrrrrrrr start verdim yarın adetimin 2.günü olacak doktor randevum var :))))

hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın

inşallahhhhh canım hep beraber güzel sonuçlar alalım, bu arada ben Savaştepe'de üç yıl çalıştım, Balıkesirli sayılırım bir nevi, senin yaşadıklarını hastahaneye gitmelerini okurken o Balıkesir-Bursa arasındaki yoldan sanki seninle birlikte gittim geldim, Allah tez zamanda bize sıkıntılarımızı unutturacak mutluluklar versin canım...

inşallahhhhh canım hep beraber güzel sonuçlar alalım, bu arada ben Savaştepe'de üç yıl çalıştım, Balıkesirli sayılırım bir nevi, senin yaşadıklarını hastahaneye gitmelerini okurken o Balıkesir-Bursa arasındaki yoldan sanki seninle birlikte gittim geldim, Allah tez zamanda bize sıkıntılarımızı unutturacak mutluluklar versin canım...

amin cnm inşallahhhh.
sen hangi merkezde denicen

Kızlar kontrolden geldim rahim kalınlığı 11.9 olmuş embriyolarimi çözecekler ya c.tesi 3. Günü yada 5. Güne giderse p.tesi transferim olacak inşallah :18: dualarınızı eksik etmeyin :54:

Kızlar kontrolden geldim rahim kalınlığı 11.9 olmuş embriyolarimi çözecekler ya c.tesi 3. Günü yada 5. Güne giderse p.tesi transferim olacak inşallah :18: dualarınızı eksik etmeyin :54:

süpperrrr bi haber.:nazar:hangisi hayirlisiysa o gün al bebislerini insl.rabbim hayirlisini nasip etsin ve kolaylastirsin.4.denemen son olur insaallahh.

Back
X