dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

feryalcim,bak hersey yolunda.insaallah böyle yolunda gidecek tedavin.hamilede kalabiliyosun.tamam hamile kaldiktan sonra Allah korusun gene aynisi olurmu diye korkularin olacak maalesef.simdiden korkacak hic birsey yok.insaallah bebeklerimizi kucagimiza alacagiz.Rabbim büyük bize eziyet etmez!

Dr unla dond.emb. transferi basari sansini hic konustunuzmu

Ben dr uma sifirdan basliyalim dedigimde kabul etmedi ve ikiside ayni dedi

feryalcim,bak hersey yolunda.insaallah böyle yolunda gidecek tedavin.hamilede kalabiliyosun.tamam hamile kaldiktan sonra Allah korusun gene aynisi olurmu diye korkularin olacak maalesef.simdiden korkacak hic birsey yok.insaallah bebeklerimizi kucagimiza alacagiz.Rabbim büyük bize eziyet etmez!

Insallah canim
Dr um ikiz bebegi 24. Hafta taaidiysan tek gebeligi 30 lu haftalara getirirsin diyor.
zaten bu yuzden tek istiyoruz yoksa iki istememmi
Ama saglikli olsunda
insallah pozitif sonuc alirim ve kucagima almakta nasip olur.:70:

e pess maviss yaaa.daha yegenlerim tutunmaya ugrasirken kimyasal diye iftira atabiliyosun yaa ne diyim ben sana.bu ne cok bilmislik canim.:37::33:

:1::1::1::1::1: haklısın cnm işte naparsın bu durumda olunca:18::18::18::18::18::18::18::18:

Anladim canim
Insallah uaniliyorsundur

inşallahhhhhhhhhhhhhh

Dr unla dond.emb. transferi basari sansini hic konustunuzmu

Ben dr uma sifirdan basliyalim dedigimde kabul etmedi ve ikiside ayni dedi

bende lenfosit aşı yapılıcak diye taze enbriyo istedim doktorum ozaman neden dondurduk bu bebeleri dedi başarı şansı diye bişi yok en en kaliteli enbriyolar bile %70 şans verilirken kocaman negatif oluyor ama şans verilmeyen 2 hücreli kalitesizlerde doğup büyüyor galiba rabbimin ol demesi gerekli ben başarı şansına takılmıyorum yok bence öle bişi burda çok farklı kalitede bebeler ve çok farklı sonuçlar görmedikmi bazen şaşırıp kaldık nasıl olmaz diye bazende vaybe bu kaliteylemi demedikmi o yüzden inşallah rabbim ol demiştir

Hayirli olsun
insallah bebeklerin simsiki tutunur ve bebeklerine kavusursun
Geriye kalan paketini kardes icin kullanirsin insallah.:48:
bizlerede haber ver emi

amin cnm inşallah, sonucumu iyi ya da kötü mutlaka bildiririm.

merhaba,

siteyi birkaç aydır takip ediyorum ama bu ilk mesajım. ilk dileğim şu olsun: inşallah herkesin emeğine, çabasına değer, herkesin umudu gerçek olur..
ben 28 yaşındayım, 4. evre endometriozis hastasıyım, 1 yıllık evliyim ve bunu düğünden 1 ay önce öğrenmiştim. acilen ameliyat oldum tabi. inanılmaz sıkıntılı günlerdi. çok şükür geçti ama arsız kistler tekrarladı. doktorum önce yumurtaları toplamak istedi, sonrasında yeterli yumurtamız olursa tekrar ameliyat etmeden bir deneriz demişti. 3 aylık bir yumurtlama baskılama döneminden sonra yumurtalarım donduruldu (e2 çok yüksekti, ohss riskinden dolayı transfer etmediler). 25 ekim günü tek embriyo blastokist evresinde transer edildi. yani bugün transfer günü dahil 9. günüm. heyecanlı mıyım onu bile bilmiyorum. bazen bir umutsuzluk çöküyor üstüme, bazen transferi falan unutuyorum, kullandığım ilaçlar olmasa hiç aklıma bile gelmiyor. geçen gün nedensiz yere oturup ağladım. eşim nedenini sordu, bilmiyorum diyebildim :)

6 kasım salı günü test yapılacak. evde idrar testi yapmak istedim dün, eşim karşı çıktı. ben de kararsızdım zaten, kafamı karıştırmak da istemedim. yapmadım. umarım hayırlısı olur diyorum.. hepimiz için..

hakkında hayırlısı olsun, inşallah pozitifi görmen nasip olur..

Merhaba kızlar ben bu gun test yaptırdım degerim 3.6 yani yine negatif sanırım :(

cnm geçmiş olsun, inşallah ilerde güzel günlerin olacak bebişlerinle.

:1::1::1::1::1: haklısın cnm işte naparsın bu durumda olunca:18::18::18::18::18::18::18::18:

inşallahhhhhhhhhhhhhh

bende lenfosit aşı yapılıcak diye taze enbriyo istedim doktorum ozaman neden dondurduk bu bebeleri dedi başarı şansı diye bişi yok en en kaliteli enbriyolar bile %70 şans verilirken kocaman negatif oluyor ama şans verilmeyen 2 hücreli kalitesizlerde doğup büyüyor galiba rabbimin ol demesi gerekli ben başarı şansına takılmıyorum yok bence öle bişi burda çok farklı kalitede bebeler ve çok farklı sonuçlar görmedikmi bazen şaşırıp kaldık nasıl olmaz diye bazende vaybe bu kaliteylemi demedikmi o yüzden inşallah rabbim ol demiştir

Haklisin arkadasim
Dr lar ellerinden geleni yapiyor yeterki rabbim ol desin.
Ayrica nevin hanim taniyorum sirin bir bayan
Dr konusunda sanslisin:16:
Bir cok kez pozitifi gormussun sakin umutsuz olma
Ha bu arada ben pimi cekilmis bomba gibi dolasiyorum artada:1::1:
Yeterki rabbim kucagimiza almayida nasip etsin
Kimseler evlat acisiyla sinanmasin.

canı gönülden diliyorum, rabbim bu sefer sevindirir ve umarım bu sevinç ve mutluluk hali bir ömür sürer, artık kimsenin bu konuda sıkıntı çekmesine katlanamıyorum, son 3-4 gündür etrafımda bir sürü normal gebelik haberi alıyorum, psikolojim normal değil, başka bir alemde gibiyim...

canı gönülden diliyorum, rabbim bu sefer sevindirir ve umarım bu sevinç ve mutluluk hali bir ömür sürer, artık kimsenin bu konuda sıkıntı çekmesine katlanamıyorum, son 3-4 gündür etrafımda bir sürü normal gebelik haberi alıyorum, psikolojim normal değil, başka bir alemde gibiyim...

Al bendende o kadar.:1:
Rabbim kimseye aratmasin diledikleri zaman nasip etsin.
Ama bu aralar bende.o kadar cok hamilelik haberi aldimki
15 eylulde evlenen bir tanidigim hamile ve olurmu diye denedik yoksa istemiyordum diyor.:53::27:

Ayin 15. De kontrolum var
rahim kalinligina bakicak
Duruma gore ya nakil icin gun vericek yada ilaca devam.

Senin adetin 2. Gunuyle basliycak tedavim demi

ayın 15 demi 11 gün sonra kontrolun var yani inş herşey yolunda gider canım rabbim bu sefer doldurur kucağını rabbim daha fazla aratmaz.

evet canım benimde nasipse tedaviye başlamam adetimin 2. günü olcak hakkımızda hayırlısı rabbim bu sefer güldürür yüzümüzü inş

ayın 15 demi 11 gün sonra kontrolun var yani inş herşey yolunda gider canım rabbim bu sefer doldurur kucağını rabbim daha fazla aratmaz.

evet canım benimde nasipse tedaviye başlamam adetimin 2. günü olcak hakkımızda hayırlısı rabbim bu sefer güldürür yüzümüzü inş

Insallah canim.:16:

Ama bu sefer tedavi uzayinca cok gerildim
Insallah sonuc pozitif olur ve devaminida nasip eder rabbim.

Senin haberinide merakla bekliyorum.:48:

Benim son dond.paketim
Bu yuzden daha cok korkuyorum. :18:
Sil bastan baslayacak gucum yok sanki

Insallah pozitif olur sonucum ardimdanda seni bekliyorum.:4::4:

Insallah canim.:16:

Ama bu sefer tedavi uzayinca cok gerildim
Insallah sonuc pozitif olur ve devaminida nasip eder rabbim.

Senin haberinide merakla bekliyorum.:48:

canım hep derlerya geç olsunda güç olmasın inş bu sefer rabbim güldürecek yüzünü hep duamdasın canım rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin inş bu başlıkta hamileyim yazarsın bizde mutlulukla okuruz rabbim bunca çektiğin zahmetin rahmetini verir inş

canım inş bende güzel sonuçlar alırım tek korkum embriyolar ya çözülürken bişey olursa diye rabbimin izniyle bişey olmaz ama işte transfer günüme kadar artık herşeyi düşünür dururum rabbim inş benimde yüzümü güldürür bundan sonra nasıl nerden başlarım düşünemiyorum bile

Benim son dond.paketim
Bu yuzden daha cok korkuyorum. :18:
Sil bastan baslayacak gucum yok sanki

Insallah pozitif olur sonucum ardimdanda seni bekliyorum.:4::4:

canım senden umutluyum neden rahime bebek tutunuyo rabbimin izniyle rabbimde bu sefer nasip edecek bebişin sana sıkı sıkı tutunacak ve rabbimin izniyle sağlıklı güzel bir hamilelik geçireceksin canım rabbim büyük bunca emeği zayi etmez ve sen doktora bundan sonra sadece bebişinin gelişimini takip etmek için gideceksin

benim ilk ve son paketim dondurulmuş inş sağlıklı çözünürlerde transferim olur ve sıkı sıkı tutunurlar bebişlerim ya olmazsa işte ondan sonrası beni çok endişelendiriyo rabbim daha fazla aratmadan bu tedavilerimizin sonunda hayırlı sıhatli sağlıklı evlatlarımızı hediye eder bize inş tek duam bu

Back
X