Nasil yani
Kimyasal gebeligin belirtisidemi var.
daha önce kimyasal gebelik yaşadım ondada böle olmuştu boğazım ağrıyo sanki fırça yutmuşum gibi kaşınıyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil yani
daha önce kimyasal gebelik yaşadım ondada böle olmuştu boğazım ağrıyo sanki fırça yutmuşum gibi kaşınıyo((
Nasil yani
feryalcim,bak hersey yolunda.insaallah böyle yolunda gidecek tedavin.hamilede kalabiliyosun.tamam hamile kaldiktan sonra Allah korusun gene aynisi olurmu diye korkularin olacak maalesef.simdiden korkacak hic birsey yok.insaallah bebeklerimizi kucagimiza alacagiz.Rabbim büyük bize eziyet etmez!
e pess maviss yaaa.daha yegenlerim tutunmaya ugrasirken kimyasal diye iftira atabiliyosun yaa ne diyim ben sana.bu ne cok bilmislik canim.![]()
Anladim canim
Insallah uaniliyorsundur
Dr unla dond.emb. transferi basari sansini hic konustunuzmu
Ben dr uma sifirdan basliyalim dedigimde kabul etmedi ve ikiside ayni dedi
Hayirli olsun
insallah bebeklerin simsiki tutunur ve bebeklerine kavusursun
Geriye kalan paketini kardes icin kullanirsin insallah.
bizlerede haber ver emi
merhaba,
siteyi birkaç aydır takip ediyorum ama bu ilk mesajım. ilk dileğim şu olsun: inşallah herkesin emeğine, çabasına değer, herkesin umudu gerçek olur..
ben 28 yaşındayım, 4. evre endometriozis hastasıyım, 1 yıllık evliyim ve bunu düğünden 1 ay önce öğrenmiştim. acilen ameliyat oldum tabi. inanılmaz sıkıntılı günlerdi. çok şükür geçti ama arsız kistler tekrarladı. doktorum önce yumurtaları toplamak istedi, sonrasında yeterli yumurtamız olursa tekrar ameliyat etmeden bir deneriz demişti. 3 aylık bir yumurtlama baskılama döneminden sonra yumurtalarım donduruldu (e2 çok yüksekti, ohss riskinden dolayı transfer etmediler). 25 ekim günü tek embriyo blastokist evresinde transer edildi. yani bugün transfer günü dahil 9. günüm. heyecanlı mıyım onu bile bilmiyorum. bazen bir umutsuzluk çöküyor üstüme, bazen transferi falan unutuyorum, kullandığım ilaçlar olmasa hiç aklıma bile gelmiyor. geçen gün nedensiz yere oturup ağladım. eşim nedenini sordu, bilmiyorum diyebildim :)
6 kasım salı günü test yapılacak. evde idrar testi yapmak istedim dün, eşim karşı çıktı. ben de kararsızdım zaten, kafamı karıştırmak da istemedim. yapmadım. umarım hayırlısı olur diyorum.. hepimiz için..
Merhaba kızlar ben bu gun test yaptırdım degerim 3.6 yani yine negatif sanırım![]()
haklısın cnm işte naparsın bu durumda olunca:18::18::18::18::18::18::18::18:
inşallahhhhhhhhhhhhhh
bende lenfosit aşı yapılıcak diye taze enbriyo istedim doktorum ozaman neden dondurduk bu bebeleri dedi başarı şansı diye bişi yok en en kaliteli enbriyolar bile %70 şans verilirken kocaman negatif oluyor ama şans verilmeyen 2 hücreli kalitesizlerde doğup büyüyor galiba rabbimin ol demesi gerekli ben başarı şansına takılmıyorum yok bence öle bişi burda çok farklı kalitede bebeler ve çok farklı sonuçlar görmedikmi bazen şaşırıp kaldık nasıl olmaz diye bazende vaybe bu kaliteylemi demedikmi o yüzden inşallah rabbim ol demiştir
canı gönülden diliyorum, rabbim bu sefer sevindirir ve umarım bu sevinç ve mutluluk hali bir ömür sürer, artık kimsenin bu konuda sıkıntı çekmesine katlanamıyorum, son 3-4 gündür etrafımda bir sürü normal gebelik haberi alıyorum, psikolojim normal değil, başka bir alemde gibiyim...
selam feryal canım nasılsın ne kadar kaldı nasipse transferine
Ayin 15. De kontrolum var
rahim kalinligina bakicak
Duruma gore ya nakil icin gun vericek yada ilaca devam.
Senin adetin 2. Gunuyle basliycak tedavim demi
ayın 15 demi 11 gün sonra kontrolun var yani inş herşey yolunda gider canım rabbim bu sefer doldurur kucağını rabbim daha fazla aratmaz.
evet canım benimde nasipse tedaviye başlamam adetimin 2. günü olcak hakkımızda hayırlısı rabbim bu sefer güldürür yüzümüzü inş
Insallah canim.
Ama bu sefer tedavi uzayinca cok gerildim
Insallah sonuc pozitif olur ve devaminida nasip eder rabbim.
Senin haberinide merakla bekliyorum.![]()
Benim son dond.paketim
Bu yuzden daha cok korkuyorum. :18:
Sil bastan baslayacak gucum yok sanki
Insallah pozitif olur sonucum ardimdanda seni bekliyorum.![]()