dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

O kadar zor bir durumki.bazen insan kendini taniyamiyor.
her an farkli bir psikolojide oluyoruz.
ama ben hep sunu dusunurum.herkesin bu hayatta bir imtihani var bizimkide evlat ozlemi.ama caresiz degiliz caba gostermemiz gerekli.
yeterki rabbim evlat acisiyla sinamasin.:14::14:
Cok zor
37 senelik hayatimda yasadigim en buyuk aci.
Ben 3.tup bebek tedavimde o kadar umutsuz ve caresizdimki son kez diye baslMistim.rabbim hamileligi kismet etti ama kucagima alamadim.
Ama o kadar guzel bir duyguyduki
inN sana da rabbim kismet edicek.sen naklini yaptir pozitif sonucu bir al gerekirse icine sinen bir dr la devam edersin.
ama ne olur bu kadar yaklasmisken vazgecme.
inam o gun geldiginde bana hak vericeksin.

O kadar zor bir durumki.bazen insan kendini taniyamiyor.
her an farkli bir psikolojide oluyoruz.
ama ben hep sunu dusunurum.herkesin bu hayatta bir imtihani var bizimkide evlat ozlemi.ama caresiz degiliz caba gostermemiz gerekli.
yeterki rabbim evlat acisiyla sinamasin.:14::14:
Cok zor
37 senelik hayatimda yasadigim en buyuk aci.
Ben 3.tup bebek tedavimde o kadar umutsuz ve caresizdimki son kez diye baslMistim.rabbim hamileligi kismet etti ama kucagima alamadim.
Ama o kadar guzel bir duyguyduki
inN sana da rabbim kismet edicek.sen naklini yaptir pozitif sonucu bir al gerekirse icine sinen bir dr la devam edersin.
ama ne olur bu kadar yaklasmisken vazgecme.
inam o gun geldiginde bana hak vericeksin.

demi canim.cok olumlu iyimser baslasakda sonuc degismeyebiliyor.
bu seferde böyle karisik baslayayim.vardir bir hayir.tedaviye devam edicem diye izine bile gitmedim.insallah dedigin gibi olur güzel kalpli arkadasim.Rabbim yasadigin acinin sabrinin mükafatini versin sana canim.insaallah kucagina al bebeklerini en kisa zamanda.kendime karamsar olsamda sizlere,sana taa yüregimden dua edebiliyorum.cok istiyorum feryal senin yasadigin acini hafifletecek bir mucize versin rabbim sana.

Sagol arkadasim:48:
rabbim bu yolda herkesin gonlundekini versin.:49:
ben hep en zoru hamile kalmak oldugunu sanirdim.:44:
Oyle degilmis ama ubuttugum koskoca bir 9 ay vatmis onumde.cevremde boyle bir durum olmayinca
cok buyuk bir yikim oldu.ve zaman sadece kabul etmemi sagladi ama unutturmadi unutturmuycakta.
ve durumum sizlerden karisik.ikiz gebelik vucudum tasimiyor.dr israrla iki emb.transferi diyor bakalim hayirlisi artik.
isleme bir basliyayimda zaten iki don.emb.var
o gun rabbim hakkimda hayirlisini nasip etsin.
Iki hafta once bebeklerime ziyarete gittim.zor ama orda bile olsalar onlari ozluyorum.konustum meleklerimle
beni affedin sizleri tasiyamadim kucagima alamadim dedim.
biliyorun onlar beni duyuyor.
bana dua edin kardesinizlede geleyim dedim.
onlar benim yuzlerini bile goremedigim ilk gozagrilarim

Neyse konumuz bu degil canini sikmayayim.
Ben gonulden inNiyorum burda :49: ve bebeklerimizide konusucaz.

canim bende adetimde basliycam saniyordum sizden okuduklarima göre.
11. gün baslayacakmis benim dr.
transfer kac gün sonra olur,rahim kalinlasmasi yetisirmi ne dersin:44:

valla cnm 11. gunse eger 10 gun fılan sonra transfer olur 3 kere cagırdıgını dusunursek 3 gun arayla tabı rahımın kalınlıgıda onemlı
cnm eger ıcınde umutsa hıc ugrasma bence hem maddı hem manevı zor oyuzden kendını bosuna yıpratmıs olursun sen bılırsın yınede

Oyle degilmis ama ubuttugum koskoca bir 9 ay vatmis onumde.cevremde boyle bir durum olmayinca
cok buyuk bir yikim oldu.ve zaman sadece kabul etmemi sagladi ama unutturmadi unutturmuycakta.
ve durumum sizlerden karisik.ikiz gebelik vucudum tasimiyor.dr israrla iki emb.transferi diyor bakalim hayirlisi artik.
Iki hafta once bebeklerime ziyarete gittim.zor ama orda bile olsalar onlari ozluyorum.konustum meleklerimle

cnm basın sagolsun cok uzuldum benım eltımde 1 sene onca 9 aylık bebegını kaybettı dogumda ve her an eltımın yanındaydım elbette evlat baska ama her mezara gıttıgımde kucucuk bı can orda yatıyo ben bıle gözyaslarımı tuttamıyorum zaman zaman ınsallah allah sabrını verır cnm allah bıdaha aynı acıları gostermesın bır daha yasatmasın

:(( şuan kendimi sıkıyorum ağlamamak için çünkü karşımda eşim var onun üzülmesini istemiyorum benimde tam 6 bebeğim var sadece 3 tanesinin cinsiyetini biliyorum ve sadece 1 tanesinin tekmelerini hissettim doğum ağrısını çektim gözyaşım içime aka aka doğum yaptım seni çok iyi anlıyorum benin kızımın biri dedemin ayakucunda yatıyor asla gidemedim ziyaretine mezarlığın önünden geçmek ile kor gibi yakıyor ikizlerim ise biri kız biri erkekti sadece onları görebildim hala gözümün önündeler asla unutamam onların nerde gömüldüğünü bile bilmiyorum babam defnetti bebeklerimi rabbim yaşattığı bu acıların mutlaka mükafatını vericek isyan etmeden sabrediyoruz dua ediyor sesimizi duyurmaya çalışıyoruz ama en önemlisi hakkımızda hayırlısı analı babalı hayırlı yüzümüzü yere eğdirmicek evlatlar nasip etsin inşallaahhhh.

:(( şuan kendimi sıkıyorum ağlamamak için çünkü karşımda eşim var onun üzülmesini istemiyorum benimde tam 6 bebeğim var sadece 3 tanesinin cinsiyetini biliyorum ve sadece 1 tanesinin tekmelerini hissettim doğum ağrısını çektim gözyaşım içime aka aka doğum yaptım seni çok iyi anlıyorum benin kızımın biri dedemin ayakucunda yatıyor asla gidemedim ziyaretine mezarlığın önünden geçmek ile kor gibi yakıyor ikizlerim ise biri kız biri erkekti sadece onları görebildim hala gözümün önündeler asla unutamam onların nerde gömüldüğünü bile bilmiyorum babam defnetti bebeklerimi rabbim yaşattığı bu acıların mutlaka mükafatını vericek isyan etmeden sabrediyoruz dua ediyor sesimizi duyurmaya çalışıyoruz ama en önemlisi hakkımızda hayırlısı analı babalı hayırlı yüzümüzü yere eğdirmicek evlatlar nasip etsin inşallaahhhh.

amınnnnnnnn cnm ıns senın konunu okumustum cok uzulmustum allah bıdaha yasatmasın hangısı zor hamıle kalamamak mı kalıpta kaybetmekmı bılmıyorum suan ıcımde oyle hısler varkı cok agladım 2 aya ıkı deneme sıgdırdım bekle dınlen dıyolar ama benım bebegım olursa dınlenırım ama sanırım bu negatıf olursa uzun zaman dınlenıcem evlat acısı baskaymıs cnm ya yasayan bılırmıs.

PAPATYAM

Bak bugunde bitti sukur.insallah cabucak gecicek gunler.bizi habersiz birakma

MAVIELLE
"Canimin cogu kaldi sizde"
hikayeni tesadufen okudum.diyecek soz yok.:14::14:
insallah tedavin sonuc vericek coook gec olsada sorun bulunmus
Ama sakin yanlis anlama 3 transfer ve cogul gebelik riskli
Yazinda 12.haftada dikis atilacagini yazmissin.

Internete okugum bir haberde
Ikiz gebeliklerde serklajin erken dogumu tetikledigi kullanilan progestan ilaclarinin faydasinin kanitlanmadigi yatak istirahatinin erken dogumu tetikledigi konusunda yazilar var.
tum bu uygulamalarin faydasi tekil gebeliklerde kanitlanmis oysa ikiz gebelikler hala deneme yanilma yontemi
Ben dr gittigimde ozellikle sorucam.sende dr bir danis
Bunlari moral bozmak icin soylemiyorum sakin yanlis anlasilmasin bunca acidan sonra artik yuzumuz gulsun ellerimiz bos kalmasin istiyorum.
rabbim tum acilarini hafifleticek kadar mutlu gunler jasip etsin.

kızlar merhaba bende bu ay dondurulmuslarla denedim eylülün 3ünde transferim yapıldı dün biraz kanamam olunca moralim bozuldu ve kan testi yaptırdım 34.50 çıktı kızlar ne diyorsunuz sizce düşük mü yoksa hamilemiyimmm...bu bnm bu sene 2.denemem ilk denemde pozitifti 12.günü 189 çıkmışdı şimdi kortum düşük biraz diye yardımm edin.5+4 günlükken kaybettim bebegimi lütfen dua edin inş bu tuutmuştur

kızlar merhaba bende bu ay dondurulmuslarla denedim eylülün 3ünde transferim yapıldı dün biraz kanamam olunca moralim bozuldu ve kan testi yaptırdım 34.50 çıktı kızlar ne diyorsunuz sizce düşük mü yoksa hamilemiyimmm...bu bnm bu sene 2.denemem ilk denemde pozitifti 12.günü 189 çıkmışdı şimdi kortum düşük biraz diye yardımm edin.5+4 günlükken kaybettim bebegimi lütfen dua edin inş bu tuutmuştur

10.gün degerin 34.50 .bu degerle hamilesin tatlim.kesin positif.
kanaman icin doktorunu aramani tavsiye ediyorum.
insaallah daha da siki tutunur bebegin ve hic ayrilmazsiniz insl.
korkma canim.bu degerden daha az degerle baslayip devam eden hamilelikler pek cok.
test günün yarinmiydi drun istedigi.
ilk hamileligin neden ilerlemedigi belli mi canim?
cok büyük gecmis olsun.
karnindaki insaallah birakmasin seni.

kanaman cok hafifse leke halindeyse takma kafana.eger öleyse büyük ihtimal tutunma kanamasidir o.

sen ögretmendin yanlis bilmiyosam,okuldan mi kactin:33::51::51:

hayır canım kaçmadım :))) sabahçıyım ben, toplantı falan olmayınca 12'de çıkıyoruz okuldan, sen nasılsın neler yapıyorsun, ne yapmaya karar verdin gideceğin yer ile ilgili, doktorunla devam mı yoksa başka birine mi gideceksin dondurulmuşlarını alıp, ben beklemedeyim, artık illa olsun olacak düşüncesi yok bende, kasmıyorum çok şaşkınım durumuma :))))))

10.gün degerin 34.50 .bu degerle hamilesin tatlim.kesin positif.
kanaman icin doktorunu aramani tavsiye ediyorum.
insaallah daha da siki tutunur bebegin ve hic ayrilmazsiniz insl.
korkma canim.bu degerden daha az degerle baslayip devam eden hamilelikler pek cok.
test günün yarinmiydi drun istedigi.
ilk hamileligin neden ilerlemedigi belli mi canim?
cok büyük gecmis olsun.
karnindaki insaallah birakmasin seni.

ölye çok kanamam yok ama kızmızı ve bu beni korkutuyor...düşük sebebimde genetik test yaptırdık vede malesf pıhtılasma problemi warmış bende muhtemelen beslenemedigi için düştü bu sefer igne vuruluyorum kanım sulansın diye cnm inş tutar dua edin lütfen...hayırlı cumalarr

menac sende biliyosun hatirla bi..agus.topiginde bi arkadasin 4 yada 5 günde bhcg ne kadar firlayip artmisti masaallah.:nazar::nazar::nazar:pocapocanindi galiba:nazar::nazar::nazar:

hayır canım kaçmadım :))) sabahçıyım ben, toplantı falan olmayınca 12'de çıkıyoruz okuldan, sen nasılsın neler yapıyorsun, ne yapmaya karar verdin gideceğin yer ile ilgili, doktorunla devam mı yoksa başka birine mi gideceksin dondurulmuşlarını alıp, ben beklemedeyim, artık illa olsun olacak düşüncesi yok bende, kasmıyorum çok şaşkınım durumuma :))))))

ben teyzemi dra götürdüm 7 den beri ayaktayim.
iyiyim ben tesekkür ederim canim.
ptesi.gidecegiz tekrar konusacagim bakacagim doktorun dediklerine.
büyük ihtimal bir kere daha onunla yapacagim.
yaa sorma ben adetimi nasil sabirsiz beklemistim.adet oldum is ciddiye binince bir karamsarlik geldi bana.
azaldi artik o halim kaygilarim en cok sizin sayenizde

canim esin kaza yapti kolay mi..
biz tedaviyi cok kafamiza takiyoruz hayatimizi bebekten ibaret bir hale getiriyoruz kendi icimizde.
dedigin gibi kasiyoruz.saglikli düsünce, saglikli duygu gelistiremiyoruz.
senin simdiki halin saglikli halin olsa gerek.akil ve duygu olarak.:26::26:

Back
X