Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm nasılsın nasıl gıdıyo bakalım valla ben negatıfı aldıgımdan berı dısardayım eve gırmek ıstemıyorum :)))
Kızlar ben geldimmm embriolarimin hepsi ikinci gün dondurulmuş transferden önce çözüp gelişimini takip edeceklermis 10 gün sonra tekrar çağırdılar bi de climara forte bant ile estrofem hap verdiler günde üç tane içeceğim bakalım hayırlısı inşallah![]()
Günaydın arkadaşlar yarın büyük gün![]()
akşam dayanamadım ve idrar testi yaptım koca bir negatif..(((((((
iyiyim canim.vakit iyi geciyor bu sefer.evde hapis gibi hissetmiyorum;cünkü hava cok kötü yagmur firtina transferim olmasaydi da aynisi gececekti vaktim.o yüzden hic sikilmiyorum.canim herseyin tadini cikar gezme zamani gez.yarin öbürgün ararsin bugünlerini.cok gencsin daha hersey zamanla yasanacak bak gör.
bugun doktoruma gittim, herşey yolunda. bi aksilik olmazsa inş cmrts gunu transferim gerçekleşecek. bana crinone diye bir jel verdiler. kullanmasını anlattılar ama ben çok anlamadım yaaatecrübeli arkadaşlar bana özelden yazabilir mi??
akşam dayanamadım ve idrar testi yaptım koca bir negatif..(((((((
Cnm ben yaptıgımı anlatıyım ucunda bıyer var anlarsın zaten orayı cıkarıyosun sonra vajınaya getırıp sık 5 dk uzan sonra kalk 1 veya 2 gun beyaz bısekılde putur putur gelıyo korkma onemlı deıl o sonra kal bu kadar basıttt :))
bu iğne vurulmaktanda ürkünç :))
bu iğne vurulmaktanda ürkünç :))
biraz sikilmaya basladiiimmm![]()