cumaya kadar skilayim cumadan sonra gezmeye cikacagim..
Gez cnm okadar da sıkma kendını hep ıyı dusun bol bol cıkolata ye mutluluk hormonu heheheh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumaya kadar skilayim cumadan sonra gezmeye cikacagim..
Merabaaaaaaaaaaa nasılsın cnmmm![]()
Gez cnm okadar da sıkma kendını hep ıyı dusun bol bol cıkolata ye mutluluk hormonu heheheh![]()
istahim yok ki.zorla yiyorum.ignelerle tedavi olurken doymuyodum hic.bunda normal halimdeyim.igneler bize neler ediyomus neler![]()
gercekten mii..ben ondan hic kullanmadim.nohut kadar fitil koyuyorum ben cok kolay fitilleri koymak![]()
catlatma ignesi agritti iki gündür beni.geciyor bazen geri geliyor.
bana niye vermediler ki acaba o zaman? yani ben şunu anlamıyorum. doktorlar hastanın durmuna göre mi ilaç veriyor yoksa her hastanenın kullandığı ilaç mı farklı?
bana niye vermediler ki acaba o zaman? yani ben şunu anlamıyorum. doktorlar hastanın durmuna göre mi ilaç veriyor yoksa her hastanenın kullandığı ilaç mı farklı?
heoz,
yarin seni mutlu edecek,bize de umut verecek güzel haberi almani diliyorum rabbimden.
insaallah sevinirsin yarin.bütün kalbimle dua ediyorum.insaallaaahhh![]()
Heoz, Son bir kaç gündür 2010 yılından bu yana olan hikayeni okuyordum heyecanla. En son bir ameliyat geçirdin ve sonrasında neler oldu merak ediyorum. Bu arada bende çocuk sahibi olmaya çalışıyorum son bir 1,5 senedir. Bu ay klomen tedavisi gördüm, 1-2 gün içinde adet olmam gerekiyor. Ama sen sanırım tüp bebek deniyorsun, ve sonucunu bekliyorsun.İnşallah güzel haberlerini alırız.Son iki günde sizlerin yazdıklarınızı okurken, adet günlerinizde hep heyecanla hamile kalmanızı diledim. İnşallah bu sefer gerçekleşir canım.
slm zeynep inan beni çok duygulandırdın. son ameliyatımı haziran ayında oldum. toparlanma sürecinden sonra dondurulmuş 2 embriyo transferi yapıldı. Bu gün 12. günüm kan verdim sonucu bekliyorum. Dün idrar testim negatif çıktı. Artık yazılanları okuduğuna göre sende içimin nasıl olduğunu tahmin edebiliyorsundur. Sen ne durumdasın biraz kendinden bahsedermisin?
Canım ben 38 yaşındayım. Yaklaşık 2 senedir evliyim.(Kariyer şu bu derken geç bir evlilik oldu) Evlenir evlenmez çocuğumuz olsun istedik doğal olarak ancak 3-4 ay içerisinde olmayınca araştırmaya başladık. Önce sağolsun eşim kontrollerini yaptırdı ve eşimle ilgili olarak spermlerinde sayı ve kalite ile ilgili ciddi sıkıntılar vardı.7-8 ayımız bunun tedavisi ile geçti sayılır. Sonrasında doktorları bile şaşırtan güzel bir iyileşme oldu eşimin değerlerinde. Artık normal yolla çocuğunuz olur dendi. Denedik, denedik olmadı ve ben kontrole gittim bu arada. Herşeyin normal olduğu, yumurtalık rezerviminde gayet iyi olduğu söylendi. Stress yapmamız gerektiği, şansa ihtiyacımız olduğu söylendi. Tabi sonuç elde edemediğimizden dolayı ,tekrardan doktora giderek ne yapabileceğimiz konusunda bilgi almak istedik. Son 2 aydır klomenle deniyoruz. Yumoşlar oluşuyor, büyüyor, çatlıyor ama sonuç foss. Olmazsa zaten tüpe geçecez, çünkü bizim yaş itibari ile bekleyecek fazla zamanımızda yok. Bizim durumumuzda böyle işte. Ama bugün tüm kalbimle diliyor ve dua ediyorum. Uzun süredir o kadar çok şeye katlandın ve dayandın ki, sabrına ve azmine hayran kaldım. Pes etmedin, etmiyorsun da .Allah bu gayretlerini görecek ve en kısa zamanda sana meleklerini gönderecektir. Tüm dualarım seninle canım.
günaydin herkese![]()
bende 23 eylül gibi adet görürüm sanırım o zaman başlayacagım dondurulmuşlarla rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlat verir ankarada siz nerede tedavi görüyorsunuz kaç dondurulmuş var