dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

kocaman gunaydın kızlarrrr:21:
heoz cnm ıns guzel haberlerı alırsın suan senı cok ıyı anlıyorum bılıyosun o gun nasıl oldugumu ıns sen POZITIF dıceksın umudunu kesme lutfen dualarım senınle :49:

kizlar rüyamda agaclarda yumurtalar vardi yumurta topladim:1::1::1:tavuk yumurtasi

hayırlara yoralım cnm ıns guzel olucak hersey meleklerın yerlesmıstır belkı onun habercısıdır
benım annemde gecen ruya gormus rahmetlı kayınvalıdemı gormus ruyasında ben hamıleymısım elbıse dıkıyolarmıs benım ıcın annemde hamılemısın dıye soru yokkkkkkk nerde dedım ıcımden :50:keskeeee:49:

Vlla dokunsan ağlayacak gibiyim. Bide çok umutla hazırlamadım kendimi güya. Demekki can çıkmayınca ümit tükenmiyor arkadaşlar

Valla ağlatacaksın beni iş yerinde:((
güçlü olmaya çalışıyorum ama içten içe kendimi yemişim sanırım. Hala sonucu ümitsizce bekliyorum. Aslında o kadar çok istiyorumki pozitif olmasını gerçekten gücüm kalmadı artık. Denemediğim şey kaldımı bilmiyorum. Benim yaşım 33 oldu. Son üç yıla 5 klomen tedavisi 2 ameliyat 2 tüp bebek sığdırdım. Rabbime dua ediyorum kimseyi evlat hasretiyle sınamasın:((

..... amin .....

hayırlara yoralım cnm ıns guzel olucak hersey meleklerın yerlesmıstır belkı onun habercısıdır
benım annemde gecen ruya gormus rahmetlı kayınvalıdemı gormus ruyasında ben hamıleymısım elbıse dıkıyolarmıs benım ıcın annemde hamılemısın dıye soru yokkkkkkk nerde dedım ıcımden :50:keskeeee:49:

oda olur inş canım. gun gelecek karnın yuzunden elbiselerının hiç birinin olmadığı konusunda dert yanacaksın bize :)

Back
X