dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

mavielle teyzesiiii,bugün sormadin kac günlük oldular diyee:emir_bebek::emir_bebek:
ben sana bisey soracagim.
kasigimdaki damarlar morariyoo.
kan dolasimim hizlansin diye soguk su tutsam göbegime bacaklarima...soguk suyun bi zarari olur mu ki?
evde yürüyorum ama..tempolu degil.

bu arada kaç günlük oldunuz :))))

rabbim bu soruyu 8 ay daha sormayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

heozcum,
Allah sabir versin.tekrar denemek icin güc ve olanak versin.bir dahaki tedavinde insaallah kavusursun bebegine insaallah.hep negatif hep negatif olacak degil yaa..ugrastiriyor iste bizleri.olsun sagligimiz olsun gücümüz olsun olasiya kadar devam ugrasmaya.Rabbim sinavimizi kolay eylesin.

bu arada kaç günlük oldunuz :))))

rabbim bu soruyu 8 ay daha sormayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

büyügü 5 günlük embriyo,kücügü 4 günlük embriyo oldular.sayet yasiyorlarsa:1::1::1:
artik tutunmaya baslamislarmidir ne dersin?insaallah yasiyorlardir.

cnm allah sabır versın uzuldum suan cok ıyı anlıyorum ben yıkılmıstım sen ıyısın sanırım ıyı ol cnm olana kadar kucagımıza alana kadar devam edıcez bu yolda umudunu kaybetme ıns bızde muradımıza erıcez saglık olsun gerısı onemlı deıl kendını uzume moreller yuksekkkkk
bız sonuna kadar sabırle beklıyelım yuce rabbım odulunu verıcek ınanıyorum ben

selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa

selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa

canim son adet tarihin ne zaman?
transferinin tarihi ne zaman?
kacinci gün embriyosu kondu?
bunlari da yazarsan arkadaslar(bilenler)daha iyi yorum yapabilirler.

nurcan
agustos 2012 topigine yazsana sen bunu bi..orda düsük bhcgyle baslayan hamileligi süren arkadaslar vardi..

Asla umudunu kaybetme bu kısmet meselesi Rabbim kime nasip ederse kimin vakti zamanı gelmişse o pozitifi alıyor. belki senin bebişin vakti gelmiştir.

valla ben sakin sakin geçirip sigaramı içtim iyikide öyle yapmışım. dün test yapmamda iyi oldu hiç şoklamadım. İnş. sizin pozitiflerinizi alacağız. Zaten benim şu ateş meselesi baya bi moralimi bozmuştu biliyorsun. Bence bebeklere karşı vücudum tepki gösterdi öldürene kadar sanırım

bu kadar metanetli olmana çok sevindim... hakkında hayırlısı olsun inşş..ben bu vucudun tepki gösterme olayını hiç bilmiyordum. kötuymuş :(((

hamilesin bence :49:

nurcancım gözün aydın hamilesin cnm üzme sen tatlı canını önemli olan katlaması değerin düşük başlaması sorun deil geç tutunmuştur bebişin şimdiden hayırlı olsun umarım sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin..rabbime emanet olsun bebişin:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

nurcancım gözün aydın hamilesin cnm üzme sen tatlı canını önemli olan katlaması değerin düşük başlaması sorun deil geç tutunmuştur bebişin şimdiden hayırlı olsun umarım sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin..rabbime emanet olsun bebişin:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

insallah canım korkuyorum bır yandan bu kadar yavas ılerlemesıne doktorum da olumlu konusmaınca hepten korku saldı bana

Back
X