Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar
ya bişey kafama takıldı.
normalde benim regli günüm geçtiğimiz cumartesiydi. Ama test tarihim dündü. Ben dün negatif çıkınca ilaçları bıraktım. hala adet olmadım. drum aradı bugün bir hafta olmazsan yeniden test yaptır dedi. Bu arada inadına dünden beri göğüslerim çok ağrımaya başladı. Hafif regli ağrısı gibi ağrı var bende ama sarı su gibi akıntı başladı. Adet oldum sanıyorum ama fıs. İşin garibi ben adet olacağımda hiç akıntım olmazdı
merhaba arkadaslar
senı bosa umutlandırmak ıstemem ama sanırım hamıs olabılırsın ben ılk tup bebk denememden bır kız bebk annesıyım hamıle kaldıımda ara ara kasıklarda adet olcak gıbı egrım ve akıntıda artıs olmustu sımdı dondurulmuslarla denıcem kuzucuklar 4 senedır beklıyorlar allahım hepınıze nasıp etsın ınsallah
sen de varmi hic agri,sizi,akinti v.s.
bende hic akinti yok.
Benimde dünden beri su gibi akıntım var estrofem içiyorum ondan mı acaba yoksa kol bandından mı anlamadımgerçi daha üç gün oldu ilaçlara başlayalı :44: sizde böyle bişey olmusmuydu :26:
Benimde dünden beri su gibi akıntım var estrofem içiyorum ondan mı acaba yoksa kol bandından mı anlamadımgerçi daha üç gün oldu ilaçlara başlayalı :44: sizde böyle bişey olmusmuydu :26:
Arkadaslae
Gunlerdir gir okuyup cikiyorum.
YELKENAY PAPATYAM HEOZ rabbim hepininze sabir ve tekrar baslama gucu versin.
Ust uste gelen negatifler beni uzdu.baska bir topictede 2 negatif haberim var benim takip ettigim kisilerdi ozellikle
Kafam allak bullak moralim bozuldu
Hadi DILEMIM kir su sanssizligi ve kocaman bir POZITIF gorelim.
Ardindan bizlerde siraya girelim artik.
Rabbim emeklerinizi karsiliksiz birakmasin.surekli yazmasamda yazilanlari hergun okuyorum.takipteyim yani![]()
slm kızlar
ya bişey kafama takıldı.
normalde benim regli günüm geçtiğimiz cumartesiydi. Ama test tarihim dündü. Ben dün negatif çıkınca ilaçları bıraktım. hala adet olmadım. drum aradı bugün bir hafta olmazsan yeniden test yaptır dedi. Bu arada inadına dünden beri göğüslerim çok ağrımaya başladı. Hafif regli ağrısı gibi ağrı var bende ama sarı su gibi akıntı başladı. Adet oldum sanıyorum ama fıs. İşin garibi ben adet olacağımda hiç akıntım olmazdı
sizlerle bişi paylaşmak istiyorum
eşim 1.5 yıl önce babasını kaybetti.Dün gecede rüyasında babasını bulup bulup kaybetmiş en sonunda babasını bulduğunda sarılıp ağlaştıklarını söyldei üstelik saat gecenin 2 sinde beni uyandırıp:))
ben bu rüyayı hayra yormak istedim bizde bebeklerimizi hep bulup kaybettik acaba rüyada vefat eden görmek diriye kavuşmak denirya bebeklerimize bu sefer kavuşcazda bu onun müjdesimiki?
umut dünyası işte rüyadan umut bekliyorum vay halime vayyyyyyyyyyyyyyy
bu dondurulmuslarin belirtileri böle donuk donuk mu oluyo ki![]()
mavicim rüyanı neye yorarsan o çıkarmış. hem bence çok mantıklı. ölü dürüyü getirir derler doğru. bence çok gusel yorumlamıssın rüyanı. inş da yorumladığın gibi çıkar. hemde en kısa zamanda. bu arada eşin içinde biyandan üzüldümbaba çok farklı bişey yaaaa. Rabbim kimseyi genç yasta babasız bırakmasın....
heozcum ben negatif sonuç aldığımda 15 gün sonra adet olmuştum
göğüslerim kocaman şişmişti sorduğumda alınan ilaçları bazen göğüslere bu etkiyi yaptığı söylemişlerdi ama akıntı ne demek bende bilmiyorum ayrıca test yaptırdığın merkezde sınır kaçtı cnm eğer sınır 3 ise yanlış harıtlamıyorsam senin 4 küsüudü sonucun o zaman bi ihtimal var demek olur sen şu test kağıdına bi bak bakalım
canım nerelerdesin?