dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

bugün günes var burda.bebeklerle parka gittik.bebeklerin gözünü boyamak icin parka götürdüm onlar:34::34::34::27::27::27:
eger benle kalirlarsa hergün parka gitme anlasmasi yaptik:9::9::9::9::9::9:

gec kalktim canim.12 de kalkabildim.kahvaltimi yaptim yürüyüse ciktim.bayaa yürüdüm parkta oturdum güneslendim biraz:8::8:

ya sen ne uyanık kadınsınnnnnnnnnn valla şaştım ha bende yapıcam aynını hatta oyuncakçıları gezcemmm bebe ebiselerine bakcam ay bide manava uğrayım bari canım meyve ister :)))))

ya sen ne uyanık kadınsınnnnnnnnnn valla şaştım ha bende yapıcam aynını hatta oyuncakçıları gezcemmm bebe ebiselerine bakcam ay bide manava uğrayım bari canım meyve ister :)))))

bence pastaneye yada dondurmaciya git.cocuklar meyveye kanmazlarrrrr....:4::4::4::4:

heoz,
canim nasilsin.
hemen araszirmaya baslamissin cok sevindim.
Allah güc ve olanak versin sana.insaallah yakin zamanda yüzün gülsün.

bugün günes var burda.bebeklerle parka gittik.bebeklerin gözünü boyamak icin parka götürdüm onlar:34::34::34::27::27::27:

gec kalktim canim.12 de kalkabildim.kahvaltimi yaptim yürüyüse ciktim.bayaa yürüdüm parkta oturdum güneslendim biraz:8::8:

Ohhh hayat sana güzel valla dilemim :21: ben sabah 7de uyanıyorum saat 12de mesainin yarısı bitmiş oluyor :52: neyse transferden sonra bende izin almam 12 gün keyif yapcam inşallah senin gibi :9: tadını çıkar tatlım çok iyi yapmışsın :54:

zaman geçse başlasa şu tedavi içim rahatlıcak...........

ee sen nasılsın bebişlerle aran nasıl hımmm...

tahmin ediyorum ne kadar sabirsiz oldugunuu.o günde gelecek:10:
insaallah tedavin umdugundan da iyi baslar.
dondurmalarin hiic bozulmadan cözülür insaallah.

Ohhh hayat sana güzel valla dilemim :21: ben sabah 7de uyanıyorum saat 12de mesainin yarısı bitmiş oluyor :52: neyse transferden sonra bende izin almam 12 gün keyif yapcam inşallah senin gibi :9: tadını çıkar tatlım çok iyi yapmışsın :54:

canim aynen öyle yapiyorum.kendimi ve bebegi düsünüyorum sadece.keyfime göre takiliyorum:16::
tatil gibi.insaallah bu simariklik 9 ay sürer:16:

bebeklerin benle arasi nasil bilmiyom da mavisim,ben iki gündür cok düsünüyorum onlari.artik transfer günü haric 5 gün oldu.naptilar nettiler bilmem ki.insaallah yasiyorlardir.ben onlari yasiyor farzediyorum.ama hissedemiyorum:19:

günaydınnnnnnnnnnn
daha uyanamadınızmı haydinnn kalkın bakim
şiiiiiiiiiiiiiiiiiii kime diyorummmmmmmmmmmmmm

ben sabah 7de ayaktaydım ama kalktığımdan beri koşturuyorum... kayınvalideciğim geldi, pazara çıkıldı, eksik kalan kışlıklar hazırlandı(menemen domates sos falan)daha da bitmedi, cmrts transferim var ya hiçbirşey kalmasın die uğraşıyorum. o kadar çok işim var ki... ütüm bitmedi. yarın eve balkon tamiri için adamlar gelecek, belki araya bi de misafir sıkıştırıcam... Allah ım help me please :)))

mavicim bir dokundun bin ah mı işittin ne :1:

ohhhh ii etmissin falla :))) ah bu bebeler ya şekerle yada parkla kandırılıyor :9: hem yalan da sayılmaz. annesi onları göturur her fırsatta :)

bebeklerin benle arasi nasil bilmiyom da mavisim,ben iki gündür cok düsünüyorum onlari.artik transfer günü haric 5 gün oldu.naptilar nettiler bilmem ki.insaallah yasiyorlardir.ben onlari yasiyor farzediyorum.ama hissedemiyorum:19:
canımmmmmm ayol gözle görülmücek kadar minikler nasıl hissedencenki ben 600 gr kızımı bile hissettiğimde doğum yapıyordum :((((((((
konuş onlarla sev şımart kız azcıkkkkkk...

ben sabah 7de ayaktaydım ama kalktığımdan beri koşturuyorum... kayınvalideciğim geldi, pazara çıkıldı, eksik kalan kışlıklar hazırlandı(menemen domates sos falan)daha da bitmedi, cmrts transferim var ya hiçbirşey kalmasın die uğraşıyorum. o kadar çok işim var ki... ütüm bitmedi. yarın eve balkon tamiri için adamlar gelecek, belki araya bi de misafir sıkıştırıcam... Allah ım help me please :)))
aman yarabbim kolay gelsin
hayatım ben o işleri bayramdan sonraki hafta yaptım bitirdim şu menemenlikten istiyomda onuda üşeniyorum yaff
neyse sen fazla yorma kendini dinlen artık herşey olduğu kadar olsun

Haftaya perşembe gitcem tatlım adetin 13. Günü oluyor az kaldı ya :18: :18: :18:

hadi bakalım hayırlısıyla al gel bebişlerini senin kuzucuklarıda sevelim şımartalım seninle kalsınlar cnm...

gözün aydin.kayinvaliden gelmis ..
bende kosturmustumgecen hafta bugünleri..:1:
bi haftada yagmurdan camlar silinmemise döndüler.:19:

Back
X