dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

hem belli mi olur belki bidahaki ay düzeliverir hersey.sen rahimin icin bitkisel destek uygulasan.ben pek bilmiyorum ama bilen vardir.yada nette arastir bi.sen de biseyler yap canim.

iyi olmaya çalış canım, bütün hayatı kendimize zehir ediyoruz, olacak canım bütün bu sıkıntıların sonunda meleklerimize kavuşacağız, ilk tedaviydi benim dediğin gibidir umarım, doktor birkaç ay estrofemle takip yapalım dedi, inşallah düzelir, ne zaman başlamayı düşünüyorsun, bir karar aldınız mı eşinle, onun ruh hali nasıl, onlar bizden fazla etkileniyor her ne kadar göstermemeye çalışsalar da?

aynen dedigin gibi.cok etkileniyor ama bana moral vermeye ugrasiyor kendince.iyi bir klinik bulursak iyi bi doktor daha iyi bi moralle baslayacagiz eminim.simdi iki tane donmus yumurtayi hemen baska bi klinikte transfer ettiricez.eger iyi iki embriyo olusursa.olmazsa sigortayla beraber ortak bi deneme sansim daha var.olmazsa yeni tedaviye baslayacagiz baharda.

aynen dedigin gibi.cok etkileniyor ama bana moral vermeye ugrasiyor kendince.iyi bir klinik bulursak iyi bi doktor daha iyi bi moralle baslayacagiz eminim.simdi iki tane donmus yumurtayi hemen baska bi klinikte transfer ettiricez.eger iyi iki embriyo olusursa.olmazsa sigortayla beraber ortak bi deneme sansim daha var.olmazsa yeni tedaviye baslayacagiz baharda.

doktor ilaç verdi, bir de nar suyu içeceğim kalınlaştırıyormuş, şimdiden bir a ve b planınız var sevindim, en kısa zamanda yuvanız çocuk sesleriyle şenlensin canım, beklemek zor biliyorum ama meyvesi tatlı olacak, ben de bekliyorum bakalım 29 ekimde kontrolüm var, kalınlaşma olmuş mu diye, irtibatı kesmeyelim canım :)

doktor ilaç verdi, bir de nar suyu içeceğim kalınlaştırıyormuş, şimdiden bir a ve b planınız var sevindim, en kısa zamanda yuvanız çocuk sesleriyle şenlensin canım, beklemek zor biliyorum ama meyvesi tatlı olacak, ben de bekliyorum bakalım 29 ekimde kontrolüm var, kalınlaşma olmuş mu diye, irtibatı kesmeyelim canım :)

aminn.cümlemizin yuvasi,hayati cocuklarimizin tadiyla tatlansin.insaallaahhh.rabbim kimsenin yüregini sizlatmasin cocuk hasretiyle..

selam arkadaslar bugün benim transferimin 8.günü .. 3 gün önce damla damla kanamam basladi 2 gündürde cogaldi hatta adet görüyor gibiyim bayagi cok. adet sansici gibi sancilarimda var. doktoru aradik hic bisey demedi ultrogest hapini cogalt dedi sadece. morelim cok bozuk test günüm 12 sinde kendim test aldim yaptim bugün negatif cikti..gecen ay 18inde adet olmustum. bu ne kanamasi anlamadim:50:

Kullandigin ilacin ismi tanidik gelmedi:44:
Insallah sorun yoktur.yerlesme kanamasinin az ve leke tarzi olmasi gerekiyor
Eger devam ediyorsa islemi yaptirdigin dr a git derim.
Insallah guzel haberler aliriz.:16:

Kendini toparlamNa sevindim.
Yeni bebek planlari yapilmaya baslMis ne guzel.:23:
bence yapilmasi gereken tum testleri yaptir ve hatta mavielle ye uygulanan asi tedavisinide danis dr a
Hep diyorum pes etmek yok yola devam.:29:
Kismetse bende ay sonu gibi start veriyorum hayirlisi bakalim

Sana kirginim.:19:
Gunlerce durumunu merak ettim ve en sonunda profil bilgilerinden ulastim.
Hamileligin hayirli olsun.:nazar:
Insallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin.

Nar suyunu hergun ne kadar tuketiceksin
Aklimizdaolsun dr sorarim.
Ama sakin nakil sonra tuketme ilk 3 ay yasak.dusuge sebep oldugu soyleniyor ben oyle duymustum.

Hamileligin hayirli olsun.:49:
canim senin dond.nakildi sanirim
ben erken dogum riskim yuzunden tekmi ciftmi nakil kararsiz kaldim:18::18:.
Sana kac nakil yapilmisti.

dilemim, nasılsın canım? Ben şaşkınlardayım adetim bir gün sürdü hayatımda ilk defa, rahim çok inceymiş... Ne olduysa tüp bebekten sonra oldu, ilk adetim de 2.si de çok kısa sürdü hiç olmazdı, rahim incelmiş, hormon ilaçlarına bağlıyorum ben, doktorum bir şey söylemiyor, bir sıkıntıyı atlatıyorum başka bir şey çıkıyor, Allah tez zamanda yüzümüzü güldürür inşallahhhhh

canım o ilaçlardan bende tüp bebek iğnelerine ilk gün başladım 2.gün sonunda adet kesildi.

Nar suyunu hergun ne kadar tuketiceksin
Aklimizdaolsun dr sorarim.
Ama sakin nakil sonra tuketme ilk 3 ay yasak.dusuge sebep oldugu soyleniyor ben oyle duymustum.

1 ya da en fazla 2 bardak, taze sıkılmış bulunmazsa yüzde yüz nar suyu yazan katkısız hazırlardan içilebilirmiş, ben de transfer öncesi içiyorum zaten :)

canım o ilaçlardan bende tüp bebek iğnelerine ilk gün başladım 2.gün sonunda adet kesildi.

hayatım inşallah öyledir ya, düzelmesi lazım yoksa tüp bebeğe başlayamıyoruz, 29'unda doktor randevum var inşallah her şey yoluna girer...

Kızlar yarın büyük gün saat 11 gibi transferim olacak Rabbim nasip ederse dualarınizi eksik etmeyin :18: :18: :18:

Hadi bakalim hayirlisi olsun insallah.
burdaki arkadaslardan kocamN bir pozitif bekliyorum artik.
Ay nasilda heyecanlisindir simdi gece sabah olmaz.
Ben bile simdiden dr gidicegimi dusundukce yuz ifadem degisiyor.
:18::18::18::53::53::27::27::27::27:
Bizi habersiz birakma

ilk defa duydum böyle bir şeyi, adet zamanın değil, yoğun olduğunu söylüyorsun yerleşme kanaması az az olur, anlamadım gitti, şu doktorlara illet oluyorum neden insanı aydınlatmazlar ki, umarım bebeğin yerleşiyordur, emeklerin boşa çıkmasın allah yardımcın olsun...

bende anlamadim .. bugün kanamam azaldi galiba bitiyor. insallah bebisim benimledir,, sagol canim insallah..:(

nasilsin?iyisindir insaallah.
cnm sen almanyada nerde yasiyorsun.?nerde yaptirdin tedavini?
ben duisburgta yasiyorum.bu tarafa yakin klinik arastiriyorum.belki sende bu taraflarda yasiyorsan iyi biyer biliyorsan diye soruyorum.veya duydugun bir yer.:26:

iyim canim tesekkürler sen nasilsin? kanamam azaldi test gününü bekliyorum.. ben stuttgarta yakin oturuyorum tedaviyi tübingende yaptirdim, ama duisburg taraflarini bilmiyorum canim malesef:50:

Kızlar yarın büyük gün saat 11 gibi transferim olacak Rabbim nasip ederse dualarınizi eksik etmeyin :18: :18: :18:

canım hayırlı olsun şimdiden. Rahattt ol, bol bol et ye, hiç de düşünme. Bol bol dua et bence, benim ilk transferimle 2. arasında dağlar kadar fark vardı halimde. Allah'a bırak, kısmetse olur.

Back
X